http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 13. heinäkuuta 2018

Jean-Claude Juncker edusti Nato-illallisella perskännissäEU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker osallistui äsken Nato-illalliselle ja oli silminnähden aivan perskännissä.

Hänen kävelystään ei tullut oikein mitään ja jopa Suomen Presidentti Sauli Niinistö joutui taluttamaan miestä jossain vaiheessa, että tämä pysyi edes pystyssä.Vaikka Junckerin juomatavat tiedetään Brysselissä sekä sen ulkopuolella on mies itse antanut näille kännitoilailuille aivan toisenlaisen selityksen. Hän on laittanut nämä kaikki iskiaksen piikkiin, joka kuulemma hänen mukaansa vaikeuttaa hänen kävelyään.
Vaikka Suomessakin on Perussuomalaisissa eräs usein humalassa oleva kansanedustaja, niin EU:n komission puheenjohtajan annetaan edelleen nuokkua ja edustaa vahvassa humalassa EU:ta.Olihan toki Suomen Pankin entinen johtaja Ahti Karjalainen myös tunnettu siitä, että saattoi olla ulkomaan virkamatkoilla aivan perseet olalla jolloin edustusmatkoista ei tullut juuri mitään. Mutta mies sai lopulta potkut vuonna 1983 liiallisen alkoholinkäytön vuoksi. 

Karjalainen oli mm. vuonna 1973, jolloin silloinen Suomen hallitus oli tekemässä Kekkosen johdolla allekirjoituspäätöstä, mutta ulkoministeri Karjalaista ei näkynyt missään. Sitten Kekkonen suivaantui ja lähetti etsintäpartiot hakemaan Karjalaisen vaikka mistä lähes kissojen ja koirien kanssa ja lopulta kun Karjalainen löytyi, niin hän oli tukkihumalassa.

Tämän jälkeen Kekkonen käski lääkäreitä raahaamaan miehen paikalle vaikka väkisin, koska ilman Karjalaisen allekirjoitusta ei tuotakaan valtion päätöstä oltaisi voitu tehdä. 

Kun taas myöhempinä vuosina toimiessaan IMF:n valtuuskunnan puheenjohtajana Karjalainen lensi Torontoon missä pidettiin Maailmanpankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston vuosikokoukset. Jo lentokoneessa hän joi jo kohtuullisen monta grogia ja perillä hän onnettomuudeksi toimitti valtuuskuntien johtajien huoneisiin toimitti korillisen viiniä valtuuskunnan vastaanottoa varten. Niin Ahtipa muurautui huoneeseensa ja joi koko viinikorin tyhjäksi tulematta kertaakaan kokouspaikalle. Matka jatkui Torontosta Kanadan keskuspankin kokoukseen, jossa mies oli jo varsin heikossa kunnossa. Mutta kyllä tämä Jean-Claude "Drunker" Juncker on aivan omassa sarjassaan. Hän oli mm. muutama vuosi sitten edustanut Turkin ja Kreikan välisiä rauhanneuvotteluja niin umpikännissä, että kaatui neuvotteluhuoneen huonekaluja päin ja tilanne oli yhden paikalla olleen diplomaatin mukaan erittäin kiusallinen hänen nuorille avustajilleen.

Juncker on toistuvasti torjunut väitteitä hänen alkoholismistaan, mutta kun pari vuotta sitten hän antoi ranskalaiselle Libération-lehdelle haastattelun, niin hän kyseisen haastattelun aikana kumosi salaatin kyytipojaksi neljä lasia shamppanjaa. Kun vielä muisteli kuinka hän oli joskus aiemmin lounastapaamisella nauttinut kolmelasia viinä sekä kolme konjakkia. Mutta mies painaa edelleen n. 15 tuntista päivää.Nämä humalaiset poliitikot maailmalla ovat varsin viihteellistä katsottavaa, mutta saako EU:ta tai valtioita mielestänne edustaa kännissä ? Venäjän presidenttinä 90-luvulla toiminut Boris Jeltsin oli usein humalassa virkatehtävissäkin ollut hupiukko.Siksi Jeltsinin ulosanti sai myös eräällä kerralla USA:n presidentin Bill Clintonin pokerin pettämään julkisesti.

USA:n presidentti Donald Trump tai Venäjän presidentti Vladimir Putin tuskin kumpikaan olevat absolutisteja, mutta he eivät edusta maataan perskännissä kuten eräät tekivät tai tekevät. 


Lähteet: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005754453.html

https://www.verkkouutiset.fi/kun-ahti-karjalainen-muurautui-hotellihuoneeseensa-ja-joi-korillisen-viinia-62292/

https://yle.fi/uutiset/3-9171662

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/253729-jean-claude-junckerin-kompurointi-nato-kokouksessa-heratti-huomiota-sauli-niinisto