http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 28. toukokuuta 2019

Martti Ahtisaari toimi Kosovon sodassa NATO:n lähettämänä bulvaanina


Kosovon sodassa vuonna 1999 NATO pommitti Kosovoa, mutta kuitenkin tehokkaiden tutkahäirintälaitteiden johdosta Jugoslavian joukot säilyivät suht. vahingoittumattomina.



Pommituksia johtanut USA:n armeijan kenraali Wesley Clark painosti sitten muiden NATO-maiden johtajia ja diplomaatteja hyväksymään pommitusten laajentamisen.

Hän mm. suositteli pommitusten laajentamista siviilikohteisiin. Näin NATO:n pommituskampanja laajeni terroristiseksi ja sen kohteina oli jo sairaaloita, kouluja, tehtaita, siltoja ja virastotaloja.



Mutta Jugoslavian epäonneksi Venäjän presidenttinä toimi tuolloin vielä Boris Jeltsin ja hän valitsi pääministeriksi Viktor Tshernomyrdinin (kuvassa) hoitamaan neuvotteluja Slobodan Milosevicin kanssa.

Jenkkejä miellyttämään pyrkinyt Jeltsin antoi Tshernomyrdinille aluksi tehtäväksi välittää vain NATO:n viestejä Milosevicille. Mutta tämä lähestymistapa ei tuottanutkaan hedelmää. Joten Tshernomyrdin ehdotti sitten jenkeille, että voisi olla hyödyllistä, jos hän saisi jonkun Natoon kuulumattomasta länsimaasta olevan diplomaatin mukaan seuraavalle neuvottelukierrokselle.

Belgradissa sitten USA:n silloinen ulkoministeri Madeleine Albright ehdotti Martti Ahtisaarta. No lopulta Jeltsin antoi jenkeille kaiken sen mitä he halusivat ja Ahtisaari lähetttiin Belgradiin.

Ahtisaari saapui Belgradiin 2. kesäkuuta 1999 ja avasi päivän kokouksen välittömästi sanomalla, että "me emme ole täällä keskustelemassa tai neuvottelemassa", minkä jälkeen Tshernomyrdin luki ääneen rauhansuunnitelman.

Tähän vielä Ahtisaari tokaisi, että "tämä on paras minkä Viktor ja minä olemme onnistuneet tekemään. Teidän on hyväksyttävä se kaikilta osin". 

Kun Milosevic kuunteli rauhanehdot, niin hän hajusi että "venäläiset ja eurooppalaiset olivat luovuttaneet heidät brittien ja amerikkalaisten käsiin".

Sitten Milosevic otti paperit vielä käteen ja kysyi, että "Mitä tulisi tapahtumaan, jos en allekirjoita?".

Vastatessaan Ahtisaari teki pöydällä pyyhkäisevän eleen ja sanoi: "Belgrad tulee olemaan kuin tämä pöytä. Me tulemme välittömästi aloittamaan Belgradin mattopommitukset" toistaen pyyhkimisliikkeen hän uhkasi: "Juuri tämän me tulemme tekemään Belgradille."

Hetken hiljaisuuden jälkeen Ahtisaari lisäsi: "Tulee olemaan puoli miljoonaa kuolonuhria viikon sisällä".

NATO:n uhkavaatimus oli otettava vakavasti ja sen vuoksi Milosevic joutui kutsumaan koolle silloisen hallituskoalitionsa ja selosti puolueidensa johtajille, että nyt ei ollut enää varaa jättäytyä tästä sopimuksesta. Mutta Milosevic totesi samalla, että tämä diili tulee tuhoamaan maamme ja alistamaan meidät brittien ja amerikan käsiin.



Vain terroristit uhkaavat tappaa puolimiljoonaa ihmistä viikon sisällä sekä ottavat kohteiksi siviilikohteita (sairaalat, koulut jne.)

Meidän olisi jo vihdoin aika tajuta, että tämä sotilasliitto NATO on kaiken tämän ajan ollut vain pelkkä monikansallinen terroristijärjestö, joka perustettiin jo 70 vuotta sitten.

Vain terroristit uhkaavat tappaa puolimiljoonaa ihmistä viikon sisällä ja ottavat pommituskohteiksi koulut, sairaalat jne. Eli kohteet, joissa on paljon siviilejä.



Hyvin harvat tietävät edes sen, että mikä johti Jugoslavian hajoamissotiin ja NATO:n Kosovon pommituksiin.

Sillä kyseiset sodat eivät käynnistyneet itsestään, vaan ne saatiin sytytettyä CIA:n johdolla ja tämän paljasti muutama vuosi sitten Jugoslaviassa vuosina 1991-1994 toiminut ent. CIA:n agentti Robert Baer.



Jugoslavian ja Serbian presidenttinä toiminut Slobodan Milosevic sai kaiken tämän alkamaan sillä, kun jenkeistä lähetetyt diplomaatit eivät saaneet hänen kanssaan sopimuksia aikaiseksi Jugoslavian alueen uraaniesiintymistä. Kyse oli vielä tarkemmin 235-isotooppi peräisestä uraanista, joita tarvitaan ydinpommeissa.

Joten koska USA:n lähettämät diplomaatit eivät saaneet käsiinsä tätä uraania, niin lopulta se piti hankkia vähän eri keinoin. Joten CIA lavasti Jugoslaviaan sen hajoittavat hajoamissodat.

Mutta tämäkään ei vielä tuottanut näille uraanin tavoittelijoille toivottua tulosta. Joten tästä syystä NATO aloitti vielä pommitukset vuonna 1999 ja lähetti lopulta Martti Ahtisaaren uhkaamaan puolenmiljoonan siviilin joukkomurhilla.

Joten tällaisesta rauhanneuvottelijasta oli kyse, jolle sitten myönnettiin rauhan Nobel. 



Mutta näiden elitistien teot tarkoittavat aina päinvastaista, eli tuo rauhan Nobel on todellisuudessa sodan Nobel-palkinto. Siksi mm. se myönnettiin joitain vuosia sitten silloiselle USA:n presidentti Barack Obamalle.

Mikseivät myönnä sitä vaikka seuraavaksi Adolf Hitlerille, vaikka hän onkin jo ehtinyt vaihtaa ajat sitten hiippakuntaa.

NATO toimii tällaisissa edellämainituissa rauhanneuvotteluissa kuin terroristit konsanaan, eli uhkaavat siviileihin kohdistuneilla joukkomurhilla.

Kun tämä Deep Staten eliitti taas julkisesti väittää käyvänsä terrorisminvastaista sotaa, niin todellisuudessa he ovat itse näitä terroristeja. Mutta he jahtaavat näitä terrorismin vastaisen sodan paljastjia, joita he pitävät taas terroristeina sen vuoksi, etteivät nämä dissidentit suostu kulkemaan muiden vallanpitäjien talutusnuorassa. 

Suomen laki määrittelee nykyään myös terroristisessa tarkoituksessa tehdyt rikokset.  

Eli mikäli henkilö terroristisessa tarkoituksessa tekee teon siten, että kyseinen teko on omiaan aiheuttamaan vakavaa vahinkoa jollekin valtiolle tai kansainväliselle järjestölle, katsotaan hänen, teosta riippuen syyllistyvän terrorismirikokseen.

Ja kappas vain kun NATO on toiminut näin, niin Haagin kansainvälinen sotarikostuomioistuin ei ole heille koskaan avoinna. Vaan sinne viedäänkin nämä NATO:lle niskoittelijat kuten Slobodan Milosevic.

EU siis tarvitsisi vielä näille NATO:n terroristeille oman ja riippumattoman sotarikostuomioistuimen.

Mutta koska kyseessä on äärimmäisen korruptoitunut Eurostoliitto, niin nämä terrorismia harjoittavat NATO:n päälliköt saavat sen heille kuuluvan viimeisen tuomionsa vasta karman muodossa. Saavat kenties valita seuraavan inkarnaationsa jonnekin sotaisaan maailmankolkkaan, jonne USA:n armeija tekee siviilien joukkotuhontaa köyhdytetyin uraaniasein.

USA:n armeijankin päättymättömät sodat ovat käynnissä vain yhdestä syystä.

Ne ovat käynnissä mm. sen vuoksi, että ilman niitä USA:n talous romahtaisi.

Vaikka USA:n armeijan kenraali Wesley Clark johti NATO:n Kosovon pommituksia, niin ei se tarkoita edelleenkään sitä, että USA:n armeija pyrki varastamaan itselleen näitä entisen Jugoslavian ja Serbian uraaniesiintymiä.



Israel tarvitsee edelleen hyvin paljon tätä 235-isotooppista uraania, josta valmistetaan ydinpommeja, koska Israelilla on Samson optio, joka tarkoittaa sitä että heillä on ns. käytössään ydinohjuksia enemmän kuin laki sallii.



Tämä todellinen maailmanrauha on niin kauan uhattuna, kun tällaiset terroristijärjestöt kuten NATO jatkavat toimintaansa.

Israelin kohdalla suurimman vaaran tekevät siellä majaileva ydinarsenaali ohjuksineen, joilla siellä uhitellaan arabimaita.



Tämä ns. Saatanan synagooga sijaitsee Israelissa ja sillä tarkoitetaan tätä alunperin ei juutalaista kasaariheimoa, joka on ottanut jo ajat sitten Israelissa vallan käsiinsä.


Sionismilla ei ole mitään tekemistä juutalaisuuden kanssa ja tästä myös uskalletaan osoittaa mieltä Israelissa.

Lähteet: ERKKI SUSI