http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 20. toukokuuta 2019

Belgialainen yliopisto myöntää kunniatohtorin arvon Greta Thunbergille


Belgialainen yliopisto myöntää kunniatohtoruuden tälle ruotsalaiselle 16-vuotiaalle autistiselle Greta Thunbergille, joka väittää näkevänsä hiilidioksiidin ilmasta.

Thunberg on suursijoittaja George Sorosin rahoittama sätkynukke, jota käytetään ilmastonmuutoshysterian huomionhakuisena keskipisteenä.


                       Kippis ja skool. Kuvassa Gretan vanhemmat Malena Ernman ja Svante                                                  Thunberg. Kuva otettu muutaman vuoden takaa Melodifestivalen tapahtumasta,
                                  jolloin Ruotsissa valitaan joka vuoden euroviisuedustaja.

Thunberg on ruotsalaisen eliittisuvun lapsi ja hänen äitinsä on kuuluisa oopperalaulaja Malena Ernman, joka on kirjoittanut aina kirjan tyttäriensä Gretan ja Beatan autismi- ja ADHD-diagnoosien aiheuttamista ongelmista.

On silti säälittävää, että miten tästä hänen toisesta tyttärestään ollaan tehty nyt näinkin suuri poliittisen hyväksikäytön kohde, koska ilmastonmuutos on huijaus, jolla väestöt harhautetaan uuden maailmanjärjestyksen etenemisen edessä kiinnittämään huomionsa muualle ilmastoon, kun samaan aikaan tässä lakkautetaan kansallisvaltiot.

Lähteet: MV-lehti