http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Löytyikö Rothschildien kultakätkö Australiasta ?


Vähävarainen perhe löysi Australiassa sijaitsevan Victorian osavaltiossa sijaitsevassa Bendigosta 624 gramman kultakimpaleen, jonka arvo on n. 25 000 euroa.

Nytkö se Rothschildien kultakätkö viimein paljastui ? 

Isä oli ensin kävelyllä tyttärensä kanssa ja jossain vaiheessa tytär näki maassa jotain poikkeavaa. Isä ehti ensin kävellä kimpaleen ohi, mutta tytär potkaisi sitä sattumalta. Tämän jälkeen he suuntasivat läheiseen kauppaan, jossa punnitsivan kullan vaa alla.

Perhe ei kuitenkaan halunnut antaa nimiään julkisuuteen, koska aikovat mennä alueelle kaivamaan uudelleen, että löytyisikö sieltä lisää kultaa.

Tuo perhe on tuskin kuitenkaan niin tyhmä, että luulee näiden kultakimpaleiden olevan luonnostaan siellä. Että kyllä ne joku sinne on vienyt ihan vartavasten.

Ja he jotka ovat tähän maailman kultamarkkinoihin vähänkään enemmän perehtynyt, niin tietää sen, että kuinka maailman rikkaimpiin pankkisukuihin kuuluva Rothschild suku on sitä piilottanut eri puolille maailmaa.

Mutta google on hakukoneena kyllä siitä mainio, että se tietää lähes kaikesta kaiken.

Tarvitsi vain syöttää googleen hakukenttään Victoria sekä Rothschild, niin jo alkoi löytymään historiallista tietoa Rothschild pankkisuvusta ja Australian Victorian osavaltion kultajahdista.





Linkki: https://www.rothschildarchive.org/materials/review_2011_2012_rothschilds_and_montefiores_2.pdf



Se kenellä kulta, hänellä valta

Rothschildien pankkirikollis syndikaatti/suku on jemmannut tästä yli 500 000 kuutiometrin kultavarannoistaan maan alle, jotta sillä pidetään nykyiset kultamarkkinat sellaisella tasolla, ettei kullan hinta pääsisi laskemaan.

Mikäli tässä nyt olisi kyse todellakin Rothschildien pankkisuvun piilottamista kultaesiintymistä, niin he ovat niin kylmäverisiä, että voisivat jo tuon yhden kultakimpaleen hakijan perään lähettää ns. noutajat. 



Hukuttihan myös tämä maailman suurimpiin kuuluva Kolumbialainen huumeparoni Pablo Escobar yhden vieraansa omaan uima-altaaseensa, kun vieras yritti kähveltää jotain kultalusikkaa omaan taskuunsa. Sitten Escobar huusi perään, että näin käy kun yrittää varastaa Escobarilta.

Vallan ja rahan sokaisemat huumemarkkinat, asemarkkinat, kultamarkkinat, laiton ihmiskauppa, lapsikauppa jne. Tuollainen maailma on yksinkertaisesti sen verran sairas, että vain psykopaatit voivat toimia siinä ympäristössä menestyksekkäästi.



Mutta nuo Rothschild syndikaatin piilottamat kultaesiintymät ei ole tullut heille millään rehellisellä työllä.

Sillä Illuminaatien varakkaat suvut perustavat pankkiireina liikevaihtonsa siihen, että he ryöstävät muiden taskuista itselleen, eli lainaavat valtioille korkoja vastaan.

Suomen valtiokin on todellisuudessa tämän yli 112 miljardia euroa pystyssä näille samoille roistoille ja oliko tämä kaikki kannattavaa velkaantua näin tuhottomasti ? 

Jos nämä rikolliset pankkisuvut antaisivat edes yhden tuollaisen kultaharkon jokaiselle tämän pallon asukkaalle, niin eivät he senkään jälkeen olisi konkurssissa.

Mutta he eivät siedä sitä, että jos tavalliset köyhät työssäkäyvät ihmiset alkaisivat voimaan paremmin.

Tämän vuoksi myös tämän tohtori Pekka Tiaisen Suomen edelliselle hallitukselle budjettiriiheen tekemä aloite velallisten suojaosan nostamisesta 900 euroon hylättiin, koska työttömien asemaa ei saanut parantaa.

Perustulokokeilun tulo oli myös näiden isokenkäisten mielestä huono, koska työttömien hyvinvointi parani ja sitä ei saisi tapahtua. Joten huomaatteko, että miten nämä kyseiset isokenkäiset ovat kylmäverisiä psykopaatteja, jotka pitävät meitä pelkkinä työtätekevinä lypsylehminä, joista vain tuottavat lehmät säilytetään ja loput viedään ns. teuraalle (kortistoon).



Tuli vielä mieleen tästä maailmanlaajuisesta naisten alusvaatevaateketjusta, että sen nimen keksijöillä olisi aika kiero huumorintaju, jos se viittaisikin Australian Victorian alueella oleviin piilotettuihin kultaesiintymiin. 

Kyllähän se siinä suhteessa melkoinen salaisuus on, mutta miksi tällainen viesti täytyisi vielä laittaa amerikkalaisen naistenvaateliikkeen nimeksi ? 

Lähteet: Stara