http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 27. toukokuuta 2019

Loikalan kartano: 13-18 vuotiaiden lasten kidutuskeskus


Loikalan kartano on huostaanotetuille 13 - 18 vuotiaille lapsille tarkoitettu 14 - paikkainen erityislastensuojelulaitos. Paikkaa hallinnoi Pro Manors Oy.

Paikassa työskentelee 25 henkilöä, joihin kuuluu mm. 11 ammattilaista mm. sosionomeja, yhteisöpedagogeja, lähihoitajia, sairaanhoitajia jne.

Jo vuonna 2011 Loikalan kartanossa työskennelleitä Pro Manors Oy:n työntekijöitä syytettiin eduskunnan oikeusasiamiehen taholta mm. törkeästä pahoinpitelystä (teinin päätä oli hakattu lattiaan), kuristamisesta, lapsien matottamisesta (yleinen kidutuskeino lastenkodeissa... Tähän myös eräs 8 v. Eerika kuoli hapenpuutteeseen).

Nyt kyseinen sama yksitysomisteinen lastenkidutuslaitos on saanut jälleen sapiskaa eduskunnan oikeusasiamieheltä.

Tällä kerralla on selvinnyt, että yksikköön saapuneet lapset pakotettiin ensin riisuutumaan alasti.

Rankemmat huhut joita ei Iltasanomien jutussa kerrota liittyvät siihen, että näitä videokuvia levitetään nettiin muiden alan pedofiilien tirkisteltäviksi. 

Sillä näissä yksityisissä lastenkodeissa työskentelee Suomessa lukuisia pedofiileja, koska käytännössä tuollainen 14 paikkainen lastenkoti tekee heille erityisen tarjonnan alaikäisistä uhreista.

Laitoksen johtaja: En kommentoi, koska raportti on asenteellinen ja antaa väärän kuvan

Kyseisen lasten kidutuslaitoksen johtaja taas kiistää kaiken, joka kieltäytyi kommentoimasta vielä asiaa Iltasanomille.

Apulaisoikeusasiamies Maija Saxslin pitää laitoksen sääntöjä ja käytäntöjä lakiin perustumattomina, mielivaltaisina ja lapsia alistavina.

Voin tähän loppuun sanoa, että jos yksikään joka on kyseisessä laitoksessa joutunut seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi, niin tehkää siitä rikosilmoitus tämän kohun aikana, niin sieltä lähtee vielä putoamaan ns. isoja päitä alas. Sillä tämä Suomen lastenkoteihin liittyvä pedofilia on sellainen aihe, joista edes yksikään toimittaja ei ole juuri uskaltanut ottaa kantaa.

Tällaiset Loikalan kaltaiset helvetin esikartanot pitäisi sulkea pysyvästi ja kieltää lailla sekä saattaa siellä toimivat pedofiilit oikeuteen rikoksistaan, joita he ovat tehneet tuhotessaan näiden lukuisten lasten elämän. 

Lisäksihän näissä paikoissa työskentelee myös paljon psykopaatteja, jotka nauttivat tuosta henkisestä ja fyysisestä väkivallasta sekä alistamisesta, joita pääsevät siellä pienellä palkalla harjoittamaan näihin huostaanotettuihin lapsiin.


Lähteet: Iltasanomat

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006121356.html