http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 2. toukokuuta 2019

Ilmastonmuutos uskonto leviää nyt kuin syöpä maailmalla


Teksti: Teemu Vehkala

Ilmastonmuutos humpuukki-uskonto leviää nyt maailmalla kuin syöpä ja Sorosin miljoonilla alkaa olemaan jo vastinetta, kun niillä alettiin aivopesemään peruskouluikäisiä lapsia.



Vihreiden puolue taas tuntuu olevan kuin kokonaan tässä ilmastonmuutos uskonnon syvässä unessa.

Se on aihe, josta ei saa olla heidän mielestä eri mieltä, tai muuten olet ilmastorasisti.

Siis kuvitelkaa... ilmastorasisti.

Onko siis ilmastokin jo nyt jokin etninen ihmisryhmä, johon ei saa kohdistaa minkäänlaista kritiikkiä.

Kulkeeko ilmasto lähi-idästä väärällä passilla ja sanoo Ruotsin ja Suomen rajalla ASYLUM ja tekeytyy turvapaikanhankijaksi, jonka jälkeen ilmasto alkaa nostamaan Suomen sosiaalitukia.



Eräs Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola ajoi vuosi sitten taksilla veronmaksajien piikkiin 22 000 eurolla. Vihreän puolueen edustajana heidän kuuluisi samalla saarnata hiilijalanjäljen päästöistä.

Nyt Vihreä puolue haluaa hiilijalanjäljen perusteella lennot verolle, koska niissä on kova hiilijalanjälki. Tämä ei tietenkään Vihreän puolueen edustajia kosketa, kun he lentävät sinun verorahoillasi lomalle jopa maailman ympäri eikä heidän lomamatkojen hiilijalanjäljillä ole heille merkitystä.

Vihreän puolueen ekofasistinen poliittinen ohjelma 2019-2023 löytyy netistä.

Vihreiden ex puheenjohtaja Osmo Soininvaara kirjoitti vuonna 2015 kotisivuilleen nollakasvun yhteiskunnasta.

Siitä kuinka Rooman klubi varoitti raportissaan vuonna 1972, luonnonvarojen vääjäämättömästä ehtymisestä. Joten sitten olisi rajoitettava talouskasvua ja näin luotiin talouden nollakasvu.

Mutta Soininvaara ei kertonut sitä, että tämä talouden nollakasvuohjelman takana on alunperin Trilateraalisen Komission ajatushautomo.

Nollakasvuohjelman tarkoituksena on aiheuttaa massiivista massatyöttömyyttä näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa. 

Se on käytännössä työväestön kortistoon siirtämistä ja tappamista, koska työmies tarttuu kortistoon päästyään pian pulloon ja juo itsensä ulos ydinperheistä, joka hajoittaa ydinperheen toinen toistaan lähtien.

Se on myös tätä ns. Vihreää politiikkaa, jolla torjutaan köyhyytta. Sillä jokainen köyhä joka vaikka juo itsensä hengiltä, niin ei enää sen jälkeen rasita valtiontaloutta.

Aito globalisti näkee työttömät pelkkänä hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja sitä varten talouden nollakasvuohjelma on olemassa.

Mutta tämä globalistien ajatushautomoiden kehittämä ilmastonmuutos uskonto on rakennettu niin, että tulevaisuudessa elämisen kustannuksista tehdään yhä kalliimpia ja siinä vedotaan lähes aina ilmastonmuutokseen.



Se on siis ilmastonmuutosta, että näillä elitisteillä on suunnitelma yli 7 miljardin ihmisen vähentämiseksi tältä pallolta.

Sitten noiden operaatioiden jälkeen tälle pallolle jäisi vain enää tuo 500 miljoonainen ihmislauma, joita olisi taas näiden psykopaattien helpompi hallita ja kurittaa sekä alistaa.

Heillä on tästä ilmastonmuutoksen varjolla toteutettavasta väestönvaihdosta täysi suunnitelma olemassa ja siinä vaiheessa kun riittävän moni ilmastonmuutosuskovainen herääkin ja huomaa, että heitä on kusetettu kaikki nämä vuodet. 

Niin tuon jälkeen näillä elitisteillä on suunnitelma tuonkin varalle ja he eivät aio antautua missään vaiheessa, vaikka nämä Vihermarxistit heräisivät joukolla.

Kun tässä on kyse vain tämän planeetan hallinnasta ja suuresta valtataistelusta, jota tämä salaseuroihin piiloutunut eliitti käy kabineteissaan.

Mutta oletteko koskaan miettineet, että miksi mm. heidän joka vuosi järjestämistä kokouksista ei saa antaa julkisuuteen mitään julki ? 



Miksi mm. tämä joka vuoden kesäkuussa järjestettävä Bilderberg-kokous on niin salainen, ettei sinne sallita edes toimittajia paikalle. 



Samoin myös tämä joka vuoden heinäkuussa Kalifornian osavaltiossa järjestettävä Bohemian Grove "herrasmiesten klubi" kun kokoontuu kahden viikon mittaiselle leiritykselle, niin toimittajia ei sallita paikalle.



Iltaohjelmaan kun kuuluu mm. okkultistisia rituaaleja kuten Cremation of Care, jossa poltetaan lapsia elävältä. 



Netissä huhutaan, että tämä vuoden 1984 helmikuussa kadonnut ja kidnapattu 10 vuotias poika Kevin Collins päätyi lopulta saman vuoden heinäkuussa Bohemian Groven rituaalimurhan kohteeksi.



Tämän vielä väittää eräs silminnäkijä Peter Chernoff.



Tässä on vielä erittäin vanha kuva samaisen herrasmiesklubin iltaohjelmasta ja siellä oli tuolloin meneillään hirttäjäiset.



Kanadan nykyinen pääministeri Justin Trudeau on osallistunut myös näihin samoihin karkeloihin vuonna 2017.

Siellä hänestä todennäköisesti päätettiin tehdä Kanadaan tuleva pääministeri.



Mutta myös muuan Bill Clinton osallistui Bohemian Groven leiritysvahvuuteen 1991 heinäkuussa ja hänet valittiin jälkimmäisenä vuonna 1992 USA:n presidentiksi.

Se nyt tiedetään, ettei kyseessä ole mikään harrastajamuusikoiden musiikkileiri, vaan kyseessä on todella rikkaiden ja poliittisesti vaikutusvaltaisten miesten suljettu kokoontuminen.

Teksasilainen dokumentintekijä ja radio-ohjelmastaan tunnettu Alex Jones kertoi, että hän onnistui livahtamaan Bohemian Groven vuoden 2000 leirille, kun hän omien sanojensa mukaan valehteli olevansa vain Teksasilainen öljymiljonääri. 



Siellä hän kertoi nähneensä ja todistaneensa mm. homoseksuaalien miesten homorituaaleja, joita järjestettiin näissä metsissä. Jones puhui tästä joitain vuosia sitten RT-kanavalle.

Saksan ent. liittokansleri Helmut Kohl kirjoitti muistelmissaan kuinka siellä todellakin päätetään hyvinkin vaikutusvaltaisista asioista. 

Mutta Kohl kertoi myös tässä samassa kirjassa kuinka Trilateraalinen Komissio tulee sinne, Bilderberg-ryhmän miehet tulevat sinne. Mutta hän puhui myös kuinka tuolla pyritään edistämään maailmanhallituksen kehitystä.   



Ent. USA:n presidentti Richad Nixon taas totesi viimeisinä vuosinaan, ettei hän pitänyt Bohemian Groven homoprostituoitujen touhuista, joita siellä oli paljon mukana, kun hän sanoi näin; "But it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine that San Francisco crowd that goes in there".

Että eiköhän tämä jo kerro kaiken olennaisen.



Yhdysvaltain ent. ulkoministeri sekä neljän tähden kenraalia Colin Powell kirjoitti Kanadan entiselle oikeusministeri Peter MacKaylle aikanaan tällaisen sähköpostin, joka vuodettiin myöhemmin eteenpäin; "Peter, i am back from the Bohemian Grove. Surprise, surprise. I sat next to Stephen Harper a couble of times and had a nice discussion. Grove attendees know that Trump is a disaster. Most will vote against, but quite few will not vote for Hillary and will vote for a third party candidate. Strange doings down here ... i told Stephen that you seeemed quite content in your new place in live.

All the best, Colin "

Eli "Peter, olen taas takaisin Bohemian Grovessa. Yllätys, yllätys. Istuin Stephen Harperia (ent. Kanadan pääministeri) vastapäätä muutaman kerran ja kävin mukavan keskustelun. 

Groven osallistujat tietävät, että Trump on katastrofi. Monet tulevat äänestämään häntä vastaan, mutta osa taas ei aio äänestää Hillarya ja tulevat äänestämään kolmatta puolueen ehdokasta. Outoja hommia täällä jne..."