http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 2. toukokuuta 2019

FBI:llä oli 12 sivuinen mappi George Carlinista, koska hän heitti vitsiä USA:n hallinnosta


Teksti: Teemu Vehkala

Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi FBI:llä oli aikanaan peräti 12 sivuinen mappi koomikko George Carlinista, koska mies heitti jatkuvasti vitsejä USA:n korruptoituneesta hallinnosta.

George Carlin kuoli 71 vuotiaana vuonna 2008.





Vuonna 1969 Carlin esiintyi silloin suositussa Jackie Gleason showssa ja herätti silloin FBI:n huomion, koska hän alkoi heittämään vitsiä silloisen FBI-johtaja J. Edgar Hooverista.



Heti tuon Jackie Gleason shown jälkeen ohjelman tuotantoryhmä alkoi saada uhkaavaan sävyyn olevia kirjeitä, joiden epäiltiin olevan peräisin FBI:ltä.



Carlin uskalsi heittää vielä vanhanakin kovan sortin huumoria USA:n hallinnosta. 

Tai oikeastaan miltei rivien välistä kuulee, että tuo kaikki Carlinin läpän heitto kohdistui tämän Deep State hallinnon puolelle, jonka toiminta on juuri kyseistä veronmaksajia alistavaa fasismia.

Mutta jos tällaiset koomikot ovat pelottaneet FBI:tä, niin nykyaikanahan USA:n deep state hallinnosta voi kuka tahansa heittää ns. huulta internetissä ja Deep State virkamieshallinnolta puuttuu täysin itseironiataju sekä tuohon kallistuva huumorintaju. He nimittäin luokittelevat terroristeiksi jokaisen, joka uskaltaa edes internetissä herjata USA:n korruptoitunutta hallintoa.



Tämä George Carlin kun ei ollut mikään keskivertoidioottitason kaveri, vaan hän oli hyvinkin perillä asioista ja eräällä tavalla yritti jopa todennäköisesti herätellä yleisöjään tältä kaikelta.

Huumorin keinoinhan se onnistuu jo sinällään, koska totuuden vaiheet käyvät läpi aina nuo kolme vaihetta.

1.) Ensin niille nauretaan ja pilkataan
2.) Toiseksi niitä vastustetaan kiivaasti
3.) Kolmanneksi ne hyväksytään totuutena 

Mutta jos näiden koomikoiden yleisöt olisivat jo päässeet tuolle kakkostasolle, niin sitten voisikin jo tulla koomikolle ongelmia.

Tähän voitaisiin päästä helposti, jos jokin koomikko alkaisi heittämään läppää vaikka näistä suvakeista, pakolaisiksi tekeytyneistä maahantunkeutujista sekä ilmastonmuutosuskovaisista. 

Niin jo olisi kohta paikallisten koomikko klubien lehterit täynnä vihaisia äärifeministejä sekä suvakkeja huutamassa illan koomikkoa vihapuhujaksi tai rasistiksi.  


Lähde: https://themindunleashed.com