http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 14. toukokuuta 2018

Turkulaisella bisnesfestivaalilla asennetaan ihmisiin RFID-implantteja


Turkulaisessa The Shift bisnesfestivaalilla voi asentaa itselleen nyt RFID-tekniikkaa (radio-frequency indentification) kantavan RFID-mikrosirun.


Mikrosiruja ihmisiin asentavan yhtiön edustajana toimii ruotsalainen Hannes Sjöblad (kuvassa), joka ylistää tätä ihmisten digitaalista korvamerkintää.  

Suomalaisen edustajan Lassi Sidoron mukaan implantti on täysin turvallinen ja se on myös stressitestattu MIT:ssä ja saavuttanut viiden vuoden rajapyykin eli lääketieteellisen implantin hyväksyttämän elinajan.

Ruotsissa jo yli tuhat ihmistä on jo asentanut itseensä RFID-mikrosirun ihon alle ja kansallinen junayhtiö SJ alkoi viime keväänä jo tarjoamaan matkustajilleen mahdollisuutta maksaa junamatkat ihon sisäisellä RFID-sirulla. 

Vaikka tämä ihmisten digitaalinen implantointi ihon sisälle asennettavalla mikrosirulla on vielä marginaalisessa suosiossa, niin tämä teknologia on tarkoitus valjastaa myös EU:ssa kaikkiin sen jäsenmaihin tiettyyn vuoteen mennessä, joka on arviolta lähempänä 2030-lukua.

Tämä siis tarkoittaisi sitä, että tuossa vaiheessa kun ihon sisäisten mikrosirujen ja implanttien käyttäminen on lähes pakollista. Niin kaikki rahajärjestelmätkin on tarkoitus lakkauttaa normaalien fyysisten valuuttojen suhteen ja tuoda enää tilalle ihon sisäisten maksujärjestelmien globaali maksujärjestelmä. Kaikista suurin uhka mikä tulee tähän radiotaajuuksia käyttävään RFID-teknologiaan on siinä, että näillä radiotaajuuksilla voidaan myös ohjata ihmisten käyttäytymistä.Sillä jo vuonna 1974 kehitettiin sellainen mikrosiru joka mahdollistaa mm. äänien (mm. puhe) lähettämisen jonkun koehenkilön päähän.

Etänä lähetetty ääni/puhe toimii lähettimenä mikrosiruun 300 - 4000 Hz taajuusalueilla.


Tämä on myös sama teknologia, jolla CIA luo mm. sarjamurhaajia. Kuulihan myös ex-Beatle John Lennonin murhaaja Mark Chapman ääniä päässään pitkän ajan jakson ennen kuin hän päätti murhata John Lennonin ampumalla häntä useita kertoja revolverilla.

Englantilaisessa Daily Mail lehdessä oli juttu tästä aiheesta vuonna 2010, jossa mainittiin tämä että Chapman toimi itseasiassa CIA:n ohjaamana. Mutta koska hänet oltiin ohjelmoitu murhaajaksi, niin hän ei kuitenkaan tiennyt olleensa CIA:n ohjelmoima.


Miksi salainen valtaeliitti haluaa mikrosiruttaa koko maailmanväestön tällä hirviömäisellä teknologialla ? 

Suurin motiivi siihen, että miksi tämä salainen valtaeliitti haluaa mikrosiruttaa koko maailmanväestön tällä hirviömäisellä teknologialla johtuu siitä, että koska he eivät salli vapaata tahtoa täällä yhdellekään ns. tavalliselle ihmiselle. 

Joten sen vuoksi nämä normaalit ihmiset on heidän mukaansa eristettävä tästä itsetietoisesta minästä ja kaikesta henkisestä kehityksestä, jotta heitä voitaisiin hallita helpommin. Joten koska tämä RFID-mikrosirupohjainen järjestelmä on jo testattu toimivaksi vaihtoehdoksi orjuuttaa koko ihmiskunta, niin tästä syystä Illuminati ei peräänny enää tästä koko planeetan väestöryhmän implantoimisesta.

Sillä tuon maailmanväestön ihon sisäisen implantoimisen jälkeen jokainen sirutettu ihminen olisi myös mahdollisesti tuon äänihäirinnän kohde ja heille voitaisiin myös lähettää päähän vaikka minkälaisia äänisignaaleja. 

Joten jos vaikka kuka tahansa psyykkisesti normaali ihminen alkaa yhtäkkiä kuulemaan ääniä päänsä sisällä ja menee lääkäriin, niin siinä saa kuka tahansa ihminen aika nopeasti valkotakkiset huoneesen ja pakkohoitosuhteen käynnistymään. Sillä psykiatrian lääketiede määrittelee edelleen äänien kuulemisen päässä mm. skitsoaffektiiviseksi (ICD-10-diagnoosikoodi F25) häiriöksi.

Joten on suorastaan nerokasta, että miten tulevaisuudessa lääketeollisuuden BIG PHARMA mafia voikin jo näillä mikrosiruilla luoda lisää skitsofreenikoita lääkittäväksi. Joilla mm. skitsofreniaan luodut myrkkypillerit kuten mm. Leponex myyntivoitot saadaan nousemaan miljardeilla ylöspäin.

Pelkästään tällä edellä mainitulla klotsapiinipohjaisella psykoosilääkkeell on lääkärit tappaneet jo useita miljoonia ihmisiä viime vuosina.

Sillä jo vuonna 1975 Suomessa havaittiin, että uusi psykoosilääke klotsapiini oli aiheuttanut potilaille lukuisia kuolemaan johtaneen agranulosytoosin, joka työllisti jo silloin paljon viranomaisia.

Leponex määrättiin tuon jälkeen lyhyeen toimintakieltoon Suomessa, mutta pian tämän jälkeen sitä sai edelleen erikoislupamenettelyllä ja edelleen tuota kyseistä klotsapiinipohjaista myrkkyä käytetään lukuisten ihmisten hitaaseen tappamiseen eri puolilla maailmaa. 

Jokainen terveydenalan ammattilainen joka harjoittaa tätä nappikauppaa lääketeollisuuden lahjomana kätyrinä on todellisuudessa kuoleman enkeli.

Näitä lääkäreitä lahjotaan n. 10 000 eurolla vuosi näiden kyseisiä psykoottisia myrkkyjä valmistavien lääketehtaiden lobbareiden toimesta.

Se on vain palkkio siitä, että nämä lääkärit hoitavat tuota potilaidensa hallittua ja huolellista tappamista.

RFID-mikrosiruja ollaan käytetty ja testattu myös USA:n sotilailla

RFID-mikrosiruja ollaan myös käytetty ja testattu USA:n armeijan sotilailla ja havaittu, että niillä on helpompi pitää USA:n armeijan tappajasotilaat paremmin ruodussa. 

Joten nyt kun tuo armeijan koe-eläinvaihe on ohitse, niin nyt on jo aika valjastaa tämä hirmuteknologia ihmisten kontrollointiin. 

USA:n armeijassa tuo RFID-teknologian prosessointi toimi DARPA:n alla The Defense Advance Research Project Agency toiminimellä.

Koko tämä RFID-teknologia on sitten se josta tämä brittiläinen kirjailija George Orwell varoitti mm. tuossa 1984 teoksessaan.

Eli ajatusrikollisista joita tulevaisuudessa tulisi hallitukset tarkkailemaan ja milläpäs he voisivat niitä ihmisten ajatuksia tulevaisuudessa valvoa paremmin kuin tällä mikrosiruihin valmistetulla seurantajärjestelmällä.


Massachussettsin Institute of Technologyssa on jo nyt luotu ajatustenlukija headset. 

Lähes kaikki nämä jotka ihannoivat tätä uutta teknologiaa ja toimivat näiden yhtiöiden lobbareina ovat liskoja. Kuten tuon ruotsalaisenkin RFID-mikrosiruyhtiön esittelijätkin suorastaan palvovat tätä teknologiaa.

Tämän Illuminatin salaseuran puolella tämä RFID-implantointijärjestelmä on suunniteltu jo, että se tulisi valmistuessaan sitten olemaan tämän heidän ajamansa uuden maailmanjärjestyksen NEW WORLD ORDER SURVEILLANCE valvontakeskusjärjestelmän keskus.

He todellakin haaveilevat ja näkevät märkiä päiväunia tällaisesta täysin totalitaristisesta maailmasta, jossa jokainen yksittäinen ajatus voidaan valvoa tällä ajatustenlukuteknologiapohjaisella valvontajärjestelmällä.

Sitten voi tulevaisuuden fasistiset ja totalitaristiset hallitukset vangita ihmisiä ilman oikeudenkäyntejä ja tuomita elinkautisia vankeusrangaistuksia pidempiin ajatusrikostuomioihin. Onhan nyt toki Ilja Janitskin siinä mielessä aikaansa edellä, että hän on nyt ensimmäinen Suomen kansalainen, jota odottaa nyt 31.5.2018 Helsingin käräjäoikeuden langettama ajatusrikostuomio syytteenä mm. törkeä kansankiihotus.

Janitskin casen syyttäjillä on myös viime aikoina ollut todella kova tahti kehitellä ja keksiä uusia rikossyytteitä, koska nämä yli 2 vuotta aiemmin Janitskinille keksityt rikosepäilyt ovat jo menneet mahdollisten syytteiden osalta vanhaksi.


Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/talous/3948048/lysiru+ihon+alle++kohuimplantin+ottaminen+on+mahdollista+Turun+The+Shiftissa+ensi+viikolla

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1335479/Was-John-Lennons-murderer-Mark-Chapman-CIA-hitman-Thirty-years-theres-extraordinary-new-theory.html 

http://sic.fimea.fi/arkisto/2015/2_2015/laakehaittojen-hallinta/ihmelaake_klotsapiinin_haitat_paljastuivat_suomessa

http://beginningandend.com/u-s-military-developing-rfid-microchip-implants-for-soldiers/