http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Irene Caesar: Lech Kaczynski salamurhattiin Puolan ohjuskilpien takiaYoutubesta löytyy erittäin mielenkiintoinen video, jolla Venäläinen lääkäri dr. Irene Caesar kertoo salatun totuuden Puolan presidentti Lech Kaczynskin salamurhasta.

                     Kuvassa lääkäri Irene Caesar.

Kaczynski ja melkein koko Puolan valtionjohto kuolivat huhtikuussa 2010 Smolenskissa lento-onnettomuudessa, kun heitä kuljettanut Tupolev-154 suihkukone putosi lennolla tapahtuneen räjähdyksen seurauksena lähelle Smolenskin sotilaslentokenttää. 


Pian tämän jälkeen koneen hylky löytyi n. 3 km päässä sotilaslentokentästä ja koneen tippumispaikan lähettyvillä oli jo valmiina sotilaiksi naamioitunut ryhmä, jonka tehtäväksi oli annettu varmistaa että kaikki koneessa olleet matkustajat olivat kuolleita. 

Mutta koska turmakoneessa olleista matkustajista osa oli vielä elossa, niin tästä syystä paikalla odottaneet sotilaiksi pukeutuneet miehet ampuivat elonjääneet ja kaikki tämä tallentui erään Venäläismiehen kuvaamaan kännykkäkameravideoon, joka löytyy edelleen Youtubesta. Tästä silminnäkijävideosta löytyy vieläpä Venäjäksi tekstitetty versio, josta käy ilmi että koneessa oli vielä eloonjääneitä jotka huusivat Venäjäksi; "Älä ammu meitä".Vain kaksi viikkoa myöhemmin tämän videon kuvannut nuori mies Andrei Mendierev puukotettiin teholle ja hän kuoli vammoihinsa sairaalassa. 

Hänet murhattiin vain sen takia, että jos tämä Puolan presidentin ja valtionjohdon poliittinen joukkomurha olisi vielä myöhemmin päätynyt vaikka Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen. Niin silloin tämä ainoa paikalla ollut silminnäkijä ei enää pääsisi todistamaan.

Tämä Venäläinen lääkäri Irene Caesarin mukaan Puolan presidentti Lech Kaczynski oli ennen tuota kohtalokasta lentoturmaa hankkinut Puolaan suuren ohjuskilven, joka oli tarkoitettu mahdollisesti Venäjää vastaan.

Israelin tiedustelupalvelu Mossad oli saanut tämän selville ja koska ohjuskilpi ei miellyttänyt Israelissa niin lopulta tämä eräs poliittisesti vaikutusvaltainen taho (Saatanan Synagoga/Israel) päättivät hankkiutua Puolen presidentistä ja valtionjohdosta eroon pudottamalla heitä kuljettanut matkustajakone alas pommilla, joka lopulta onnistui huhtikuussa 2010 Smolenskissa, jolloin Puolan valtionjohto oli matkalla Smolenskiin II-maailmansodan Katynin joukkomurhien muistotilaisuuteen. 


Pääministeri Donald Tusk (kuvassa) lensi kuitenkin Smolenskiin tuolloin eri koneella koska hänen nahkansa säästettiin. Onhan kyseinen mies mm. saanut jesuiitta koulutuksen, joka ratkaisee paljon EU:n komission tasolla.


Vaikka Smolenskin lentoturma johtui CIA:n ja Mossadin asentamasta pommista, niin silti tästä lento-onnettomuudesta tiedotettiin jo ensimmäisissä uutisissa sanalla lentoturma. Vaikka mitään esitutkintaa ei tehty edes tutkintaa siitä, että mikä koneen pudotti alas.

Mutta koska tämä koko juttu oli poliittinen Puolan valtionjohdon salamurha, niin sen toteuttajilla oli jo pressi/kansainvälinen lehdistö pikkusormensa alla. 

On hävytöntä miten tällaiset valeuutiset leviävät sitten lopulta Suomen kuvalehteen asti

Lopulta sitten kun tämä Puolan valtionjohdon lentoturman salailu sai loppuhuipennuksensa vuonna 2016, jolloin Puolan kuolleen presidentin Lech Kaczynskin ruumis nostettiin haudasta uusia tutkimuksia varten.

Mutta mitkään tällaiset uudet tutkimuksetkaan eivät koskaan päädy siihen lopputulokseen, että totuus selviäisi. Sillä jos totuus tulee ilmi kuten turmakoneesta jo turmapaikalla löytyneet räjähdejäämät. Niin ne kuitenkin salataan hyvin pian tämän jälkeen ja jätetään pois onnettomuuden loppuraportista ja näin toimii korruptoitunut onnettomuuslautakunta ympäri maailman.

Kuitenkin vielä yksi asia olisi hyvä muistaa noilta vuosilta ja se oli tämä, että Puola ei suostunut tilaamaan GlaxoSmithKline lääkeyhtiöltä yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta 2009-2010, joka teki lopulta maan terveysministeri Ewa Kopazista lähes kansallissankarin

Tämä varmasti suututti GlaxoSmithKlinen omistajat ja ottaen huomioon minkälaisia eliittirikollisia näiden monikansallisten lääkeyhtiöiden johdossa toimii. Että jonkun yhden valtionjohdon lentokoneen pudottaminen alas ja matkustajien likvidointi ei tuolle joukolle tuota vaikeuksia. 

Koska näillä GlaxoSmithKlinenkin poliittisilla omistaja tahoilla on käytännössä suora yhteys Israelin sekä USA:n tiedustelupalveluihin, jotka toimivat näiden kansainvälisten rikollisten kansainvälisen tason salamurhaajina näiden rikollisten salaisista toimeksiannoista. 

Sikainfluenssarokotusten poliittinen motiivi oli saada heikennettyä rokotteen ottajien vastustuskyky ja saada heille monenlaisia tauteja aina narkolepsiaan asti. Jotta nämä sikainfluenssarokotteesta puhjenneet taudit sitten toisivat näille rikollisille lääkeyhtiöille suuremmat miljardivoitot.