http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 11. toukokuuta 2018

Salattu totuus Korean Air lento 7 onnettomuuden takaa


Korealaisen lentoyhtiö Korean Airin lento 007:n matkustajakone ammuttiin alas Neuvostoliiton ilmatilassa 1. syyskuuta 1983.

Koneen väitettiin tulleen alas, kun Neuvostoliiton ilmavoimien Suhoi Su-15 hävittäjä ampui sitä ohjuksella Moneronin saaren yllä.

Kaikki koneessa olleet 269 ihmistä saivat surmansa.

Yksi koneessa ollut matkustaja oli Amerikkalainen poliitikko Larry McDonald (Lawrence Patton McDonald), joka oli vain n. 3 kuukautta aikaisemmin sanonut USA:n televisioverkossa jotain sellaista mikä sai lopulta erään vaikutusvaltaisen poliittisen tahon määräämään pudotettavaksi tämän matkustajakoneen lennon, jolla McDonald oli matkustajana.Larry McDonaldilta oli kysytty n. kolme kuukautta aiemmin USA:n televisiokanavalla pyörivässä poliittisessa tv-ohjelmassa hänen kantaansa näistä elitisteistä, jotka haluavat järjestää salaa uuden maailmanjärjestyksen.

Tähän sitten kongressiedustaja McDonald vastasi suoraan, että kuinka; "Rockefellerit liittolaisineen tavoittelevat uutta maailmanjärjestystä. Mutta käyttävät siinä hyväkseen myös kommunismia sekä kapitalismia työkaluinaan.

Tarkoitanko tällä salaliittoa, kyllä tarkoitan."


Korean air 007 turmakoneessa oli siis matkustajana n. kolme kuukautta aiemmin totuuden elitistien uudesta maailmanjärjestyksestä USA:n tv-verkossa kertonut kongressiedustaja Larry McDonald, joka toimi tuolloin Georgian edustajana USA:n kongressissa ja toimi myös äärikonservatiivisen John Birch Societyn puheenjohtajana.

McDonald, Pohjois-Carolinan senaattori Jesse Helms, Idahon senaattori Steven Symms ja Kentuckyn kongressiedustaja Carroll Hubbard oli kutsuttu Souliin esiintymään Etelä-Korean ja Yhdysvaltain välisen puolustussopimuksen 30-vuotisjuhlallisuuksiin.

McDonaldin väitetään vielä myöhästyneen ensimmäiseltä lennoltaan ja siksi hänen täytyi kuulemma buukata itselleen toinen lento.

Anchoragenin kansainvälisellä lentoasemalla senaattori Helms kutsui McDonaldin Korean Airin lennolle 015, mutta McDonalds ei kuitenkaan koskaan tuohon koneeseen päätynyt, vaan hän päätyikin 15 minuuttia tätä toista lentoa ennakkoon lähteneelle lennolle 007, joka ammuttiin sitten alas Neuvostoliiton ilmatilassa.

McDonaldin puheet uudesta maailmanjärjestyksestä pelästyttivät mm. Rockefellerit

McDonaldin esiintyminen n. kolmea kuukautta aiemmin USA:n televisiossa säikäytti pahemman kerran mm. Rockefellerit sekä heidän muut poliittiset kätyrinsä.

Sillä nämä elitistit olivat aina pyrkineet pitämään nämä valtahieraskiset suunnitelmat maailman tyranniasta salassa julkisuudelta. Mutta koska kongressiedustaja McDonald oli avannut suunsa ja vuotanut näinkin paljon tietoja USA:n tv:ssä miljoonille ihmisille, niin lopulta tehtiin tämä lopullinen suunnitelma, että kongressiedustaja McDonald hiljennettäisiin hänen matkustaessa Etelä-Koreaan ampumalla tuo matkustajakone alas ja syyttämällä siitä Neuvostoliittoa.

Joten suunnitelma lopulta onnistui 1.9.1983 ja Korean air 007 alasampumisesta syytettiin välittömästi Neuvostoliittoa, vaikka kone taidettiinkin pudottaa CIA:n sinne asentamalla pommilla.

Näin tästä USA:n kongressiedustajan salamurhasta saatiin vielä ulkopoliittinen kylmän sodan aikainen kriisi aikaiseksi.

Jos vielä tätä Korean Air 007 lennon alasampumista katsoo siitä näkökulmasta, että sen takana olisikin ollut Neuvostoliitto. Niin Neuvostoliiton poliittisella eliitillä ei olisi ollut mitään poliittista motiivia hiljentää Larry McDonaldia. 

Sillä nuo hänen puheensa tuossa tv-ohjelmassa pelästyttivät vain nuo Rockefellerien pankkisuvun edustajat suunniltaan, joka sai heidät lopulta tilaamaan kongressiedustaja McDavidin salamurhan tällä julmemmalla tavalla, jossa samalla myös murhattiin myö nuo muut 268 sivullista ihmistä. 


Vasta 90-luvulle tultaessa David Rockefeller kirjoitti muistelmateokseensa näin; "Monet pitävät meitä jonain elitisteinä, jotka työskentelevät salaisesti kaikkien muiden intressejä vastaan Yhdysvalloissa, mukaanlukien minä sekä muutamat muut internationalistit, jotka toimisivat salaliitossa muita vastaan maailmassa ja haluaisivat lisätä globaalia ja poliittista valtaa. Uuden maailman, jos niin tahdot. 

Jos se on syyte, niin minä tunnustan syyllisyyteni ja olen ylpeä siitä"


Lisäksi David Rockefeller piti seuraavan puheen vuonna 1991 julkisesti Council on Foreign Relationsin kokouksessa; ”Olemme kiitollisia kaikille merkittäville julkaisuille, The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein 40 vuotta. 

Olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme joutuneet alttiiksi julkisuuden kirkkaille valoille. 

Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. 

Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylivalta on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

Nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut ovat saavuttaneet viimeisten vuosisatojen aikana tuon taloudellisen ja poliittisen yliaseman, jolla he ovat ylentäneet itsensä aina kuninkaallistenkin sukujen ohitse.

Heidän toimintansa ei juuri eroa rikollisten mafiaperheiden toiminnasta, vaikka tässä suhteessa nyt ei puhuta enää mistään Sisilian kaupungin palvelujen monopolista, koska Rockefellerien suvun ja Rothschildien sukujen yhteenlaskettu omaisuus on yli 1000 triljoonaa dollaria. 

Niin he kuitenkaan eivät tästä halua tehdä minkäänlaista numeroa, josta syystä Rockefellerien kuten myös Rothschildien pankkisuvun todellinen omaisuus on piilotettu myös Forbes-lehden listoilta.

Jos nämä maailman suurimmat talousrikolliset pankkisuvut paljastaisivat nuo todelliset valtioilta ryövätyt varansa, niin silloin he paljastaisivat jo tuon maailman ylivaltansa. 

Koska seuraamalla vain näitä heidän hallinnoimien ja omistamiensa yksityisten keskuspankkien ja sijoituspankkien rahavanoja paljastuisi tuo heidän häikäilemätön ja röyhkeä valtioiden ryöstäminen, joka jatkuu edelleen vuodesta toiseen.

Heitä ei tyydytä tässä valtioiden ryöstämisessä rahan tekeminen, vaan se että he voivat tällä valtioiden taloudellisella ja eugeenisella tuhoamisella heikentää mm. yksityisyrittäjien toimintaa ja vahvistaa näin monikansallisten yhtiöiden poliittista sekä taloudellista ylivaltaa maailmassa.

Larry McDonald oli vain yksi Amerikkalainen poliitikko, joka uskalsi avata suunsa ja kertoa ettei nämä elitistien NEW WORLD ORDER (Uusi Maailmanjärjestys) salaliittojutut olleet mitään huuhaata ja siksi hän menetti henkensä, koska nuo puheet saivat Rockefellerien pankkisuvun pelästymään ja paniikkiin. 

Sillä todellisuudessa nämä maailman rikkaimpien sukujen ryöstöparonit pelkäävät paljastuvansa koko maailmalle ja sen jälkeen jokainen näiden kyseisten valtion ja pankkiryöstösukujen finanssirosvoparoneista etsii itselleen pakopaikkaa maailmalta. Useiden ja lukuisten huhujen mukaan mm. Uusi-Seelanti on yksi tällainen paikka, jonne nämä eliittirikolliset ovat suunnitelleet piilopaikkojaan. 

Mutta todellisuudessa nämä tyrannit eivät saa missään rauhaa, koska heidän omatuntonsa ei ole ollut koskaan puhdas. Vaikka nämä lapsenmurhaajat ovat jokainen puukottaneet hengiltä pikkulapsia eliitin satanistisissa uhrirituaaleissa. Se on yksi Illuminatin eliitin keino saada pidettyä jäsenensä toisilleen lojaaleina, ettei kukaan ala vuotamaan näitä juttuja julkisuuteen. 

Larry McDonald ei kuitenkaan tainnut olla tässä salaisessa klubissa mukana, vaikka hän tiesi mitä siellä puuhataan ja usein juuri tällaiset poliitikot ovat vaarassa jos he avaavat näistä asioista suunsa julkisesti.

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=yb_VQSn0264

 https://fi.wikipedia.org/wiki/Korean_Airin_lento_7