http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 18. toukokuuta 2018

10 ihmistä kuoli kouluampumisessa Teksasissa


10 ihmistä kuoli eilen kouluampumisissa Teksasissa, Santa Fe:ssä. 

Silminnäkijöiden mukaan 17 vuotias lukion opiskelija tuli aamulla luokkaan ja avasi tulen. Aseina hänellä oli silminnäkijöiden mukaan mm. haulikko sekä 38-kaliiberin pistooli. Molemmat aseet olivat peräisin hänen isältään

Viranomaisten mukaan ampuja on lukion oppilas Dimitrios Pagourtzis (17). 

Hän viranomaisten mukaan yritti tappaa teon jälkeen itsensä, mutta ei kuitenkaan pystynyt tekemään itsemurhaa. Joten hän jäi lopulta poliisin erikoisjoukkojen kiinniottamaksi ja on nyt tutkintavankeudessa. 

Mutta koska hän on alaikäinen, niin liittovaltiotason syytteiden saamiseen vaadittaisiin erikoislupa USA:n oikeusministeriöltä ja Texasin suhteen häntä voi lopulta odottaa kuolemantuomio.Kouluampuja oli laittanut Facebook sivuilleen 30. huhtikuuta t-paidan jossa lukee "Syntynyt tappamaan".

Lisäksi kouluampujan isä kuului USA:n kansainvälisen NRA-kivääriliiton kannattajiin. 

NRA kun on se järjestö jonka kimppuun USA:n senaatti käy näiden kouluampumisten jälkeen ja syyttää sitä näistä veriteoista.


Kouluampujan Instagram-tilillekin ilmestyi kuva tod. tuosta surma-aseesta. Kyseinen Instagram-tili poistettiin myöhemmin.Jos tuota kyseisen kouluampujan valokuvia vertaa noihin vuoden takaisiin, niin ensimmäinen havainto on huomattava painonnousu.


Ja koska näitä lukuisia kouluampujia yhdistää serotoiinintakaisinesto SSRI-lääkkeet, niin ne myös yleensä turvottavat käyttäjäänsä paljon.

Epäilty oli muiden koululaisten mukaan hiljainen ja omissa oloissa viihtyvä, jota joskus saatettiin kiusata.

Nyt kuitenkin USA:n liittovaltion huhutaan tekevän tästä tapauksesta ns. varoittava esimerkki. 


Hyvin tyypillinen MK ULTRA tapaus

Vaikka USA:n viranomaiset eivät vieläkään huomioi poliisitutkinnoissa mahdollisia MK ULTRA tapauksia, niin silti mitä todennäköisimmin tämäkin pyssysankari kertoo jo tutkintavankeudessa tehdyissä kuulusteluissa kuulleensa ääniä päässään, jotka kehoittivat tekemään tämän joukkomurhan.

Kun ne jotka ovat vähänkään enemmän perehtyneet CIA:n MK ULTRA ohjelmaan tietävät, että nuo äänet eivät tule joukkomurhaajien omasta päästä, vaan ne lähetetään sinne ja tällainen teknologia on USA:n hallinnon tiedustelupalvelulla ollut hallussaan jo useita vuosikymmeniä.

Virallisestihan MK ULTRA hanke haudattin julkisuudesta tuon 70-luvun alussa vuonna syntyneen kohun jälkeen. Mutta kyseinen mielenhallintaoperaatio toimii edelleen ja on laajentunut joka vuosi eteenpäin. 

Tuolloin vuonna 70-luvun alussa MK ULTRA sai niin laajaa julkisuutta, että CIA:n silloinen johtaja Richard Hjelms oli määrännyt jo kaikki MK ULTRA:n asiakirjat tuhottaviksi vuonna 1973, jolloin ohjelman väitettiin loppuneen.

MK ULTRA on CIA:n hanke jolla luodaan mm. sarjamurhaajia ja tätä käytetään edelleen mm. tulevien kouluampujien ohjelmoimisessa ja jos tämä tulisi julki, niin se olisi aika vakava liittovaltiotason rikos koko ihmiskuntaa vastaan. Varsinkin kun nämä CIA:n ohjelmoidut kouluampujat eivät ole rajoittuneet pelkästään Yhdysvaltoihin. Vaan niitä ollaan luotu myös Suomeen 2007 ja 2008. 

Ja lähes ainoa motiivi miksi CIA luo ja ohjelmoi kouluampujia tällä salaisella MK ULTRA hankkeella johtuu siitä, että tämä korruptoitunut valtaeliitti haluaa takavarikoida kaikki yksityisomisteiset aseet pois ihmisiltä. Tämän vuoksi he pitävät USA:n kansallista kivääriliittoa (NRA) heidän poliittisena uhkanaan ja hyökkäävät aina näiden kouluampumistapausten jälkeen NRA:n kimppuun syyttäen heitä näistä joukkomurhista.

Lähteet: https://www.theguardian.com/us-news/2018/may/18/texas-school-shooting-santa-fe-high

https://heavy.com/news/2018/05/dimitrios-pagourtzis-parents-mother-father-dimitri/