http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Helsingin käräjäoikeus hylkäsi Ilja Janitskinin vapautusvaatimuksen


Helsingin käräjäoikeus hylkäsi eilen MV-lehden perustaja Ilja Janitskinin asianajajan vaatiman vapautusvaatimuksen.

Janitskinin puolustusasianajajan mukaan mitään perusteita ei enää ole vangitsemiselle.

Tästä eilisestä salaisesta käräjäoikeusistunnosta teki vielä jälleen omituisen se, että tieto tuon oikeudenkäynnin päätöksestä oli jo STT:n tietotoimistolla ennen kuin tuo oikeudenkäynti oli ehtinyt loppua. 

Koska Ilja Janitskin nyt sattuu olemaan poliittinen vanki, niin hän ei tästä syystä saa samaa kohtelua kuin mitä jokin toinen Suomen kansalainen saisi jos heitä epäiltäisiin "kansankiihotuksesta".

Näitä muita Suomen kansalaisia kohtaisi vain se yksi poliisikuulustelu poliisiasemalla sekä mahdollinen kutsu käräjäoikeuteen, jossa heille luettaisiin se maksimaalinen sakkorangaistus kansankiihotuksesta.

Mutta Ilja on taas jossain aivan eri sarjassa ja hänen kohtelunsa johtuu taas siitä, että kuinka monen suuren tahon varpaille tämä kohuttu MV-lehti onnistui aikanaan astumaan.

Se kun onnistui mm. syrjäyttämään Helsingin Sanomien, YLE:n sekä monien muiden valemediatoimijoiden julkista uskottavuutta.

Joten jos kerran nyt tämän MV-lehden entistä päätoimittajaa haluaa tämä Suomen korruptoitunut hallinto pitää jo kohta vuoden istumassa syyttömänä vankilassa, niin taustalla tähän täytyy kyllä olla varsin suuri MV-lehteen kohdistunut patoutunut viha.

Rikosoikeuden professorit 2016: Vakavista rikoksista syytetty Janitskin saisi korkeintaan sakkoja tai lyhyehkön tuomion 

Jos vielä vajaa kaksi vuotta sitten joukko " rikosoikeuden professorien asiantuntijoita" totesi, että Janitskin saisi lopulta korkeintaan sakkoja tai lyhyehkön tuomion.

Nämä kolme rikosoikeuden professoria eivät ilmeisesti ole perehtyneet lainkaan poliittisien vankien kohteluun EU-maissa, joka tosiaan on täällä Suomessakin aiempina vuosina ollut varsin vieras käsite. 

Koska Ilja Janitskin on nyt vasta ensimmäinen julkisin poliittinen vanki joka on kidnapattu sekä teljetty vankilaan syyttömänä epäiltynä olemattomista rikoksista kuten kansankiihotuksesta tai siitä, että MV-lehti mainosti erästä ulkomaalaista nettikasinoa sivustollaan.

EU:n takana oleva eliitti on jo luonut salonkikelpoisen sanan totuudelle (vihapuhe)

Kuten viime vuosina ollaan nähty niin tälle totuudelle on jo luotu salonkikelpoinen sana vihapuhe, joka on poliittisesti korrekti sanamuoto totuudesta.

Totuuden kertominen on siis vihapuhetta joka on rikollista, jolle tämä EU:n takana oleva eliitti suunnittelee tulevaisuudessa jopa pidempia vankeusrangaistuksia kuin mitä saa vaikkapa murhasta.

Tuleeko lopullinen tuomio 31.5.2018 ? 


Ennen tätä Janitskin mm. pääsi omasta pyynnöstää Vantaan vankilaan, jossa hän vihdoin nyt saa asianmukaista hoitoa tuohon neljännen asteen syöpään, jota Pasilan poliisi eväsi viimeiseen asti.

Helsingin käräjäoikeuden edessä järjestetään myös tuona päivänä jälleen Iljan tukimielenosoitus.

Montako vuotta saa poliittisesti vainottu poliittinen vanki kakkua EU Suomessa. 

Paljonko veikkaat Ilja Janitskinin tapauksessa ?

Jos tämä Janitskin casen ensimmäinen syyttäjä Wendorff oli hakemassa 13 vuotta ehdotonta vankeutta. Jos murhasta tai taposta saa vain 12 vuotta (elinkautinen vankeusrangaistus), niin onko poliittisesti suurille varpaille astuneen suomalaisen nettilehden pyörittäminen jo vieläkin vakavampi rikos.

Tämän Janitskinin oikeusmurhan takana ei ole vielä pelkästään Suomen korruptoitunut oikeuslaitos, vaan tätä näytösoikeudenkäyntiä on koko ajan vauhditettu myös Helsingin USA:n suurlähetystöstä.

Helsingin USA:n suurlähetystöä taas painostetaan eräästä lähi-idän keskellä sijaitsevasta Israel nimisestä Apartheid-maasta. 


Mikä sai sitten MV-lehden entisen päätoimittajan sohaisemaan tätä Sionistien muurahaispesää. 


Ilja Janitskinilla on yksityishenkilönä oikeutta sanoa kaikki tuo julkisesti mitä hän Israelin kansasta Facebookissa tuolloin totesi.

Mutta tällaisista kommentoinneista saattaa lopulta saada aina nuo poliittisesti hyvin vaikutusvaltaiset mm. Weisenthal-järjestöt kimppuunsa. 


Lähteet: IS