http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Maailman heroiiniaddiktio on opioidilääkkeiden seuraustaAmerikassa yhä useampi heroiiniriippuvuus lähtee nykyään opioidipohjaisista särkylääkkeistä.

Jenkkiläinen dokumentaristi Louis Theroux perehtyi Länsi-Virginian Huntington nimisen pikkukaupungin huumeongelmaan jossa juuri heroiini on jo ottanut yliotteen, kun lääkärit määräävät siellä opioidipohjaisia särkylääkkeitä kuin karamelleja pikkulapsille.

Tästä on sitten seurauksena se, että koska opioidipohjaisiin särkylääkkeisiin koukuttuneet potilaat jäävät niihin riippuvaiseksi ja kun alueellla kadulla myyty heroiini maksaa suhteessa vähemmän, niin tämä ajaa heidät lopulta heroiiniaddikteiksi.

Yhden neljästä huntingtonilaisesta on arvioitu käyttävän heroiinia päivittäin. Vaikka presidentti Trump julisti viime vuoden lopulla tämän kansallisen huumeongelman kansalliseksi hätätilaksi, niin silti tälle huumeongelmalle ei olla tehty jenkeissä mitään koska muuten tämä BIG PHARMA/monikansallisten lääkeyhtiöiden opioidilääkkeistä sekä heroiinista syntyvä miljardien dollarien vuosittainen tuotto kärsisi.

Huntingtonissa n. 80 prosenttia heroiiniseiksi päätyneistä narkkareista ovat aloittaneet tuon päivittäisen piikitys harrastuksensa juuri lääkäreiden määräämien opioidien seurauksena.Heroiini on rankemmista huumausaineista miltei rankin juuri sen vuoksi mitä se tekee elimistölle ja ulkonäölle. Kauniit naisetkin muuttuvat sen aineen myötä kuin mädäntyneiksi zombieiksi.Ensiksi se mm. mädännyttää hampaat suusta pois, jonka tekee mm. meta-amfetamiini jo alle vuodessa.

Monet huumeyliannostukset jota tulee myös heroiiniin johtuvat taas siitä, että koska tähän mm. Aasiasta roudatun kaman joukkoon sekoitetaan fentanyylia voiton maksimoimiseksi.

Fentanyyli on täyssynteettinen opioidi, joka syntetisoitiin Belgiassa 1950-luvun lopulla ja se on vahvuudeltaan n. sata kertaa morfiinia vahvempaa. Joten onko sitten sattumaa, että tämä erittäin myrkyllinen fentanyyli esiteltiin sitten 1960-luvulla Sublimaze nimisenä kipulääkkeenä.2016 vuonna kuolleen poptähti Princen väitettiin mm. kuolleen fentanyylin yliannostukseen.Opioidilääketeollisuus koko heroiiniongelman takana

Nämä maailman suurimmat monikansalliset lääkeyhtiöt pimittävät edelleen tätä salaisuutta mm. että tämän kansallisen heroiiniongelman takana ovat koko ajan olleet opioidipohjaiset lääkkeet, jotka ovat jo niin kalliita että fentanyylilla miksatun heroiiniannoksen saa opioidilääkkeiden päivittäis addikti halvemmalla.

Joten tämän vuoksi sen seurauksena aivan tavallisetkin työssäkäyvät ihmiset päätyvät käyttämään lopulta heroiinia suoraan piikittämällä sitä suoneen.Lähteet: YLE/BBC
Independent
HS
ECHS EYEWITNESS NEWS (Charleston, Huntington)