http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

YLE hyökkäsi epätoivoisesti vaihtoehtomedioita vastaan


Yleisradio toteutti eilen epätoivoisen hyökkäyksen Suomessa toimivia vaihtoehtomedioita vastaan, kun se julkaisi nettisivuillaan sekä puoliyhdeksän uutisissa olkinukke journalismilla julkaistun juttunsa Suomen vaihtoehtomedioista. 

Se julisti Suomen vaihtoehtomediat propagandaksi perustelematta väitteitään, mikä onkin aina tämän ns. olkinukkejournalismin tarkoitus. 


Kun kerran YLE:n artikkelissa mainittiin, että kansa on kyllästynyt median manipulointiin, niin miksi mediaeliitti ei tätä suostu vieläkään julkisesti tunnustamaan. He ovat jo hävinneet informaatiosodan ja siksi he hyökkäävät nyt epätoivoisesti näitä vaihtoehtomedioita vastaan. 

YLE ei kuitenkaan tajua sitä, että eilisen kaltaiset lokakampanjat ampuvat vain heitä itseään jalkaan. MV-lehti sai Verkkomedian kanssa ilmaista mediahuomiota ja tuo PR-arvo on suunnaton jos sitä lähtisi jostain mainoskanavilta ostamaan. Mutta valta-asemaansa pelkäävä eliitti on jo niin paniikissa, ettei huomaa tätä. Vaan se luottaa siihen, että se voi julistaa nämä interntin vaihtoehtomediat epäluotettavaksi huuhaaksi olkinukkejournalismillaan. Ylellä nyt varsinkin löytyy näitä kulttuurimaxismin mädättämiä äärivasemmistolaistaustaisia toimittajia, jotka lähtevät tekemään näitä epätoivoisia hyökkäyksiä internetin sananvapauden puolustajia vastaan.

Vaihtoehtomediat kuten MV-lehti toimivat vielä nollabudjetilla, joten on hullua kuinka joku Suomen Yleisradion pikkupomot tienaavat enemmän kuin Suomen pääministeri. Mediarahaa löytyy millä mällätä ja lisäksi tätä valtion verorahoista rahoitettua YLE:n Nato trollitehdasta käytetään jatkuvasti Suomen poliittisten toisinajattelijoiden mustamaalaamiseen. Toki he jotka ovat edelleen keltaisen median mustalla listalla kuten allekirjoittanut, niin heitä ei saa mainita missään valtamedian jutuissa. 

Mutta lisäksi tätä ns. mustaa listaa käytetään myös laajan työsyjinnän välineenä. Mustalle listalle pääsee ihan ketkä tahansa Suomen kansalaiset joilla on henkilökohtaisia poliittisia mielipiteitä. Mutta jos niistä alkaa vielä kirjoittamaan nettiin ja tavoittaa laajempaa yleisöä, niin silloin tälle listalle joutuu ennenpitkää. 


Sosiaalinen media on joutunut yhä enemmän eliitin viranomaisten päähuolenaiheeksi, koska viranomaiset eivät kykene rajoittamaan internetin sananvapautta. 

Sen sijaan jo nyt olemme nähneet kuinka lukuisat valtamediat väärentävät monia galluppejaan kulttuurimarxismin mukaisiksi.  Alla näkyy Alueradion verkkosivuilla tapahtunut sensuuri. Gallupista sensuroitiin kokonaan se, kuinka yli 82 % galluppiin vastanneiden mielestä muukalaisviha johtuu huonoista kokemuksista. 

Lähteet: http://mvlehti.net/2015/11/01/yle-watch-yle-yrittaa-epatoivoisesti-loata-kriittisia-uusmedioita/

http://mvlehti.net/2015/11/01/osa-1-yle-valehtelee-yleisolleen-tassa-todiste-nr1/