http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pääsin Pasila sarjaan


Sain tänään Facebookissa viestin yhdeltä tutulta, joka oli katsonut Pasila sarjan jakson "Salaliitto". Hänen mukaansa tuossa jaksossa oli fiktiivinen henkilö, joka perustuu tämän blogin pitäjään.


Tämän kyseisen Pasila 2.5 The Spinn-Off sarjan kyseisen jakson fiktiivinen hahmo Seppo mm. pitää salaliittojutuista kertovaa blogia sekä häntä haastatellaan jossain MTV3 tyylisen kanavan aamuohjelmassa, jossa häntä tituuleerataan Suomalaisena toisinajattelijana ja salaliittoeoreetikkona. Juuri samalla nimikkeellä minua tituuleerattiin YLEX:n Radio kanavalla, kun minut kutsuttiin sinne vuonna 2010 puhumaan näistä "salaliitoista". 

Kyseinen elämäni ensimmäinen radiohaastatteluni pääsi myös aika nopeasti Suomalaisten teinien suosimaan Naurunappulaan. Ehkä siinä oli se huvittavaa, että sanoin vahingossa radiotoimittajille "tervetuloa" alussa. Vuotta myöhemmin sitten tuolla YLEX:llä oli paljon helpompi esiintyä radiossa, kun ei ollut enää tuollainen aiempi hiillostava tunnelma ympärillä.En ole kyseistä Pasila sarjaa ole aiemminkaan koskaan katsonut, koska olen pitänyt sen huumoria jotenkin sellaisena, etten koe olevani sillä aaltopituudella. Mutta nyt sitten katsoin kuitenkin ensimmäisen kerran tätä sarjaa. 

Joku muu voisi kyllä helposti loukkaantua verisesti siitä, että heistä alettaisiin tekemään tällaisessa Suomalaisessa fiktiivisessä huumoriohjelmassa pilaa poliittisin motiivein. 

Mutta tämä pitää kuitenkin ottaa enemmän imarteluna, kuin loukkauksena, sillä sehän vain todistaa sen, että tuonkin sarjan käsikirjoittajista osa lukee tätäkin blogia.

Mutta se sen sijaan olisi hyvin mielenkiintoista tietää, että tilasiko tuon sarjan tilannut YLE erityisesti tällaisen jakson, jossa mustamaalataan meitä Suomalaisia internetissä enimmäkseen vaikuttavia toisinajattelijoita, kuten allekirjoittanuttta miltei suoralla "piilovittuilulla" ? 

YLE kun on tällaiseen poliittiseen Suomalaisten toisinajattelijoiden vainoamiseen syyllistynyt jatkuvasti.

Mutta tämä Pasilan 2.5 The Spin-Off sarja on Yellow Film nimisen tuotantoyhtiön tuottama ja YLE:n heiltä tilaama. Käsikirjoittajina ovat olleet Niklas Lindgren, John Lundsten, Melli Maikkula, Outikeskivaari sekä Leo Viiret. Vastaavana tuottaja Olli Haikka

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=m9je4M2PqCA