http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 26. marraskuuta 2015

Puolan uusi hallinto aikoo tutkia uudelleen salamurhattiinko Puolan presidentti

 
Puolan uusi konservatiivihallitus aikoo tutkia uudelleen presidenttinsä Lech Kaczynskin kuolemaan johtaneen lentoturman. Vuonna 2010 maaliskuussa Kaczynski sekä miltei koko Puolan valtionjohto menehtyivät lento-onnettomuudessa.

Kone putosi Smolenskiin, jonne valtionjohto oli matkalla II-maailmansodan muistotilaisuuteen. Kuolleen presidentin kaksoisveli Laki ja Oikeus -puolueen Jaroslaw Kaczynski epäilee, että koneessa oli pommi.

Kczynskin puolue on nyt vallassa ensimmäistä kertaa turman jälkeen ja se haluaa nyt onnettomuudesta uuden tutkinnan ja siihen on pyydetty apua kansainväliseltä oikeudelta sekä ulkomaisilta tiedustelupalveluilta.

Käännetäämpä katseet takaisin tuohon vuoteen 2010. Tuolloin Euroopassa oli käynnissä laaja sikainfluenssa mainosepidemia johon ainakin Suomen terveydenhoitomafia THL:llää myöten oli lahjottu aina ulkomaisia lääketehtaita myöten kuudella miljoonalla eurolla. Mutta Puola kieltäytyi kokonaan tilaamasta yhtäkään sikainfluenssa rokotusta kansalaisilleen.

Lisäksi Puola kieltäytyi ottamasta IMF:ltä lainaa samana vuonna.

  

Yhdysvaltain hallitukselle yksityisenä konsulttina 70 ja 80-luvulla työskennellyt John Perkins valotti jokunen vuosi sitten, että mitenkä tämä monikansallisten yhtiöiden ja rikollisten pankkien peli oikein toimii.


Eliitti lähettää aina Yhdysvaltalaisen yksityisen konsulttiyhtiön neuvottelijan sopimaan ns. diileistä. 

Ecuadorin presidentti Jaime Roldós Aguilera ei mm. suostunut näihin monikansallisten verenimijöiden tunkeutumisesta Ecuadoriin, joten Ecuadorin presidentti kas kummaa kuoli muutama kuukausi myöhemmin lento-onnettomuudessa. 

Panaman presidentille Omar Torrijosille kävi myös samoin ja hänkin kuoli CIA:n järjestämässä lento-onnettomuudessa. Näiden molempien presidenttien heikkous oli se, että he olivat kansan puolella ja halusivat tuoda öljyvoitot kansan hyväksi. Mutta tämä taas ei näille monikansallisille ryöstäjille käynyt päinsä. 

Onko siis enää vaikeaa miettiä, että mitähän siellä Puolassa on tapahtunut 2010 lentoturmaa edeltävänä aikana USA:laisen konsulttiyhtiön väliasiamiehen ja presidentti Lech Kaczynskin välillä. Diiliin ei ilmeisesti päästy. 

Puolan silloinen pääministeri Donald Tusk kuitenkin pelastui tuosta lento-onnettomuudesta, koska hän lensi Smolenskiin eri koneella. Mies kun sattuu olemaan jesuiittojen kouluttama vapaamuurari, jolla on läheiset suhteen ns. pankkiireja edustavaan Illuminatiin. Smolenskiin pommilla pudotetun koneen hylkyä kuvannut Venäläisnuorukainen puukotettiin hengiltä vain alle 2 viikkoa sen jälkeen, kun hän oli onnistunut taltioimaan kännykkäkamerallaan sen, kuinka sotilaat teloittivat pistooleilla eloonjääneet matkustajat koneen hylkyyn. 

Yhden heistä uskottiin olevan vielä Puolan presidentti Kaczynskin. Silminnäkijä oli siis eliminoitava. On silti täysin käsittämätöntä, että vaikka tämä kyseinen silminnäkijän kuvaama video on edelleen Internetissä. Niin edelleenkään ei tuosta teloitusvideosta ole pystytty käymään asiallista ja julkista keskustelua. 

Ei koska kaikki viranomaiset, jotka tuota lento-onnettomuutta ovat tutkineet on hiljennetty sen takia, ettei totuus tulisi julki, että tuon lentokoneen pudotti CIA:n pommi ja Puolan valtionjohdon salamurhan toimeksiantajat kasaarijuutalaisen pankkieliitin puolelta.