http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 3. marraskuuta 2015

Nyt Ruotsissa löytyi iso asekätkö vastaanottokeskuksesta


Kuukausi sitten lokakuussa Suomalaisen vastaanottokeskuksen vierestä löytyi iso kassillinen rynnäkkökiväärin lippaita ja ammuksia.

Nyt samanlainen löytö on tehty Ruotsissa, Koromin kunnassa. Vastaanottokeskuksen pannuhuoneesta löytyi iso asekätkö.
Suomen suojelupoliisi SUPO piti eilen tiedotustilaisuus, jossa se kertoi Suomen kasvaneesta terrorismin uhasta. SUPO:n päällikkö Antti Pelttari kertoi syyksi nyt turvapaikanhakijoina Suomeen soluttautuneet ISIS-terroristit.

Supon tehtävänä olisi käännyttää nämä Suomen turvallisuutta vaarantavat ISIS-miehet pois Suomesta, mutta mitään kongreettista ei ole ainakaan tullut julkisuuteen. Salaahan SUPO myös niidenkin Suomesta Syyriaan lähtevien ja palaavien ISIS -taistelijoiden henkilöllisyyden. 

Pelttarin mukaan Suomeen on palannut Syyriasta kapinallisten riveistä n. 20 taistelijaa ja siellä kuollut taisteluissa n. 15 Suomen kansalaista. 

Tuossa eilen pidetyssä tiedotustilaisuudessa Pelttari myös mainitsi, että kuinka Suomalaiset voivat lähitulevaisuudessa joutua terrori-iskun kohteiksi ulkomailla.      Puolustusministeri Jussi Niinistö kertoi jo tämän vuoden lokakuussa, kuinka Suomeen on jo saapunut turvapaikanhakijoita, joilla on Isis-yhteyksiä.

Isis-järjestön salatut taustat


Suomen korruptoitunut media ei missään vaiheessa suostu kertomaan Suomalaisille sitä, että kuinka tätä Isis-järjestöä johdetaan USA:n Pentagonista. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossad opertoivat Isis-järjestöä ja USA:n armeijan osastot järjestävät näille Isis-miehille terroristikoulutusleirejä lähi-idässä.

Näin ollen yksikin Isis mies, joka on solutettu nyt tänne pohjoismaihin turvapaikanhakijana, on solutettu tänne CIA:n toimesta.

Isis miehet voivat yhtä hyvin olla näitä jo aiemmin vuosia kidutettuja Guantanamo Bayn mielentraumatisoinnin kohteita. Heillä voi olla hajonut personallisuus, jolloin heidät voidaan MK ULTRA ohjelmalla aktivoida milloin tahansa ja lähettää jonnekin julkiselle alueelle tappamaan monia ihmisiä rynnäkkökivääreillä. 

Tämänkaltaisiin CIA:n psyop operaatioihin näitä tänne soluttautuneita Isis miehiä on todennäköisesti tarkoitus käyttää ja jos tätä valtionterrorismia onnistutaan täällä aikaansaamaan, niin sen tarkoitus on saada vietyä Suomi sekä Ruotsi Natoon.

Eliitti yrittää siis käyttää samanlaista metodia kuin mitä Israel sai aikaan Norjassa kesällä 2011, kun se organisoi Mossadin ja Iso-Britannian SAS joukkojen kanssa Utöyan massamurhat. Anders Breivik oli tietenkin noiden joukkosurmien päätähti ja hän oli mukana MK ULTRA ohjelmassa tietämättään.      


  


Valtionterrorismi on eliitin vanha keino, jolla se yrittää saada riisuttua kaikki kansalaisten perusoikeudet ja tämä yritetään tehdä pelon avulla. Sanoihan Norjankin pääministeri vuonna 2011 heti Utöyan terrori-iskujen päivänä, että "Norja ei tule alistumaan pelottelulle". Hän oli huhujen mukaan saanut kuulla 2 päivää etukäteen, että tällaista massamurhaa oltiin toteuttamassa Norjan maan kamaralla. Rauni-Leena Luukanen-Kilden mukaan hän ehti vielä soittaa Venäjän presidentti Vladimir Putinille ja anoi armoa Venäjältä, että heidän sotilastiedustelu voisi tehdä tuolle uhalle vielä jotain.

Valtionterrorismi on aina sitä, että itse terrorismin toteuttaja ei miltei koskaan ole se tai hän, joka kerrotaan mediassa pääsyntipukiksi. Olemme huomanneet mm. näissä lukuisissa maailmalla tapahtuneissa koulusurmissa, kuinka jokaisessa tapauksessa epäillyn kuvataan olleen ns. yksinäinen susi/hullu.

MK ULTRA ohjelmaan tietenkin soveltuvat helpommin henkiseltä heikkoudeltaan poikkeavat yksilöt. joiden sosiaalinen verkosto on usein heikko. Ilmankos Jokelan kouluampuja Pekka-Eric Auvinen oli erakko ja hänellä ei ollut koulussa juuri ketään kavereita, joiden kanssa hän viettäisi aikaansa

Juuri tämänkaltaisessa elämäntilanteessa olevia henkilöitä on helppo näiden eräiden tahojen valikoida MK ULTRA ohjelmaan ja programmoida heistä eliitille tiedostamattaan toimivia tappajia. Tuleehan tuon MK ULTRA kirjainten sanat Englannin kielen lauseesta "Manufacturing Killers Unitizing Lethal Tradecraft Requiring Assassination".

Näissä Suomen kahdessa kouluampumistapauksessa on voinut hyvin olla takana joku henkilö, jotka on täytynyt eliminoida MK ULTRA ohjelmassa olevalla henkilöllä. Mutta mitä noina vuosina Suomen valtamediaa seurasi, niin molemmat tapaukset, sekä Jokelan, että Kauhajoen koulusurmat näyttäisivät kuitenkin olleen Suomen ampuma-aselakien kiristämisen vuoksi toteutettuja. Koska vasta Kauhajoen kouluampumistapauksen jälkeen Suomen poliittinen johto perusti Kauhajokikomitean, joka lupasi kiristää Suomen ampuma-aselakeja. 

Rikollista eliittiä on aina pelottanut se, että näissä monissa maissa kuten lukuisissa USA:n osavaltioissa kansalaisilla on edelleen perustuslaillinen oikeus henkilökohtaisiin aseisiin. Erityisesti sarjatuliaseista Illuminatin porukka on huolissaan, koska niillä saadaan aikaan astetta tuhoisampaa jälkeä. 

Viime vuosina EU:n sisällä on myös valmisteltu uutta ampuma-aselakia, joka kieltäisi kaikki sarjatuliaseet jopa metsästäjiltä. Tämä koko lakimuutos on junailtu ihan Pentagonista asti. 

Eliitin viimeinen juoni on sitten lopulta kieltää normaalien ampuma-aseiden panosten käyttö jokaisen maan kansalaisilta ja tilalle pakotetaan vaarattomat suolapatruunat. Suolapanoksilla sitten voi petetty kansa yrittää lopullista vallankumousta. 

Rikollinen eliitti ei kuitenkaan ymmärrä sitä, että kaikki nämä mielipuoliset lakimuutokset, joita he ajavat keinolla millä hyvänsä läpi, ampuu heitä vain itseään jalkaan. Sen vuoksi näiden rikollisten pankkien sisäpiirissä käydään myös erittäin rajuluoteista valtataistelua heidän kesken. Rothschildit ovat silti säilyttäneet edelleen osake-enemmistönsä USA:n keskuspankista, Euroopan keskuspankista jne. Rahalla nämä roistot edelleen yrittävät ohjailla jokaisen ryöstämänsä ja talousorjuuttamansa valtion poliittista järjestelmää. 

Valta kuitenkin aina turmelee ja on siksi saanut tämän pienen joukon vieraantumaan arkitodellisuudesta. Tämän vuoksi nämä viimeiset vuodet ovat olleet näille rikollisliigan pankkiireille yhtä tuskaa. 

Suomen ei kuitenkaan tule alistua minkäänlaiselle CIA:n tai Mossadin organisoimalle valtionterrorismille, liittyi siihen sitten näiden vastaanottokeskuksiin solutetut Isis-miehet. Vaikka Irakin armeijan kenraali olisi tullut tuonne ja valittaa muiden seassa puurosta ja huonosta rahatilanteesta. Se ei ole Suomen valtion asia, jos näillä muslimeilla on vaikeuksia sopeutua vieraaseen kulttuuriin. SUPO:n tehtävä on pitää huoli Suomen turvallisuudesta ja jos se saa selville yhdenkin Isis-miehen, niin jokainen näistä miehistä on karkoitettava Suomesta ja laitettava poliisin johdolla ensimmäiselle paluulennolle. 

Mutta jos näihin toimiin ei ryhdytä tai suostuta, niin jokainen viranomainen joka tässä kieltäytyy näistä Suomen turvallisuuspoliittisista rutiineista syyllistyy silloin virkavelvollisuutensa rikkomiseen ja maanpetokseen. Koska nämä ISIS-miehet Suomen vastaanottokeskuksissa vaarantavat Suomen sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden.

Mistä pirusta me voimme tietää sen, että onko Illuminatin roistot valmistelemassa Suomeen seuraavaa Ukrainan tyylistä sisällissotaa. Irakista ja lähi-idästä tulleita kapinallisia ainakin on kohta jo muutamassa vuodessa prikaatin verran. Miksei SUPO tee asialle jotain, muuta kuin vain ilmoita uusista uhka-arvioistaan

      
Lähteet: http://avpixlat.info/2015/11/03/vapengomma-hittad-vid-asylboende/

http://www.vanhemmat.com/keskustelu/viewtopic.php?f=55&t=8835

http://www.hs.fi/kotimaa/a1446524265679  

http://www.whale.to/b/desborough2.html