http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. marraskuuta 2015

29 luontaishoitajaa joutui myrkytysyrityksen kohteeksi Saksassa
Saksassa järjestettiin muutama kuukausi sitten kansainvälinen vaihtoehto ja luontaishoitojen konferenssi, jonne ottivat osaa lukuisat luontaishoitajat eripuolilta maailman. 

Tuossa konferenssissa 29 luontaishoitajaa joutui tuntemattoman myrktysyrityksen kohteeksi, kun he altistuivat vaaralliselle amfetamiiniin luokiteltavalle tutkimuskemikaalille 2C-E tai "Aquarust".


Tapaus sattui 4. syyskuuta Saksassa. Paikalle tarvittiin lopulta yhteensä 160 pelastushenkilökuntaa sekä 15 ambulanssia. 


Viranomaiset epäilevät, että vaaralliset tutkimuskemikaalit joutuivat luontaishoitajien kehoon joidenkin ns. lumelääkkeiden kautta, joita tapahtumassa osallistujille tarjottiin. Nämähän eivät oikeasti sisällä mitään, mutta tässä tapauksessa tapahtumaan oli mitä todennäköisimmin soluttautunut joku tiettyä BIG PHARMA:n toimeksiantoa noudattanut taho, jonka oli määrä yrittää saada hengiltä mahdollisimman monta tapahtumaan osallistunutta luontaishoitajaa. 


Tutkimuskemikaalit saivat uhrit todella huonoon tilaan ja osa ei pystynyt edes puhumaan kunnolla. Heillä useilla oli hengitysvaikeuksia, rintakipuja sekä tutkimuskemikaalista tulleita hallusinaatioita ja tässä kohtaa on pakko sanoa, että nuo oireet olivat aika lailla juurikin samankaltaiset mitä jouduin kokemaan tuolloin Helmikuussa vuonna 2011, kun jouduin tällaisen miltei identtisen episodin kohteeksi. 


Tämä ulkomaalainen tiedustelupalveluihin kytkeytynyt organisaatio oli tuolloin katsonut, että nyt oli sopiva hetki yrittää myrkyttämistä ulkomaalaisen tilaajan toimeksiannosta, kun itse kohdehenkilö oli väliaikaisesti siirtynyt Suomen ja Ruotsin sekä Viron aluevesille työskentelemään Ruotsin lipun alla. Kun Viking XPRS aluksella työskentelevät työntekijät työskentelevät Ruotsin lipun alla, jolloin mennään ns. Ruotsin lakien mukaan. 

Vieläpä kun Saksan BND käyttää mahdollisesti juuri tuonkaltaisia myrkyttämiskeinoja, niin mikäpä yhteensattuma että myös nuo Saksassa myrkytysyrityksen kohteeksi joutuneet yritettiin hiljentää juuri tuonkaltaisilla tutkimuskemikaaleilla. Tuo juttu ei nyt vielä kertonut, että kuinka moni noista holistisista lääkäreistä vietiin sitten tuon jälkeen omaan alueelliseen sairaalaan psykiatriseen tahdonvastaiseen pakkohoitoon ja hoettiin, että heidän paranoidinen psykoosi jatkuisi ja jatkuisi noiden tutkimuskemikaalien vaikutuksenkin jälkeen. Sellainen toiminta viranomaisten taholta tämänktalaisissa tapauksissa on täysin mielipuolista ja poliittista vainoa.


No oli miten oli, niin joka tapauksessa kaikki synteettiset tutkimuskemikaalit ovat erittäin vaarallisia huumeita suuria määriä nautittuna. Mutta varsinkin jos niitä joku onnistuu ujuttamaan jonkun uhrin juomaan hänen sitä tietämättään. Niin tällainen pelkkä tuosta aineesta tuleva shokkitila voi olla monelle jo kohtalokas. Pelkästään Amsterdamissa kaupunginjohto joutui kieltämään ns. taikasienten myynnin, kun eräs Ranskalainen turisti oli niistä saanut ns. huonon tripin ja päätyi hyppäämään junaraiteille kohtalokkain seurauksin.
  

Lähteet:http://www.naturalnews.com/051226_naturopaths_mass_poisoning_Big_Pharma.html#

http://www.davidwolfe.com/breaking-29-holistic-doctorspractitioners-found-poisoned-some-nearly-dead-another-attack-on-alternative-medicine/ 

http://www.dw.com/en/psychedelic-drug-emergency-at-seminar-near-hamburg/a-18696121