http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 21. marraskuuta 2015

Saksan euroviisuedustaja diskattiin poliittisista syistäSaksan euroviisuedustajaksi Tukholmaan 2016 valittiin 44-vuotias miljoonia levyjä myynyt Xavier Naidoo.

Pian Naidoon valinnan jälkeen Saksan sosiaalisessa mediassa syntyi kohu, kun tuotiin ilmi että Naidoolla on ollut salaliittoteoria aiheisia mielipiteitä mm. 9/11 terrori-iskuista, joista hän itse epäilee Rothschild pankkiirieliitin tekemiksi. 

Mediassa kuitenkin huomio käännettiin Naidoon kappaleeseen, jonka sanoja väitettiin juutalaisvastaisiksi ja homofobiseksi. 

Kohu johti sitten lauantaina päätökseen, että Naidoo diskattiin ja hänen tilalleen valitaan toinen edustaja Tukholman euroviisuihin. 

Mitä tämä jälleen osoittaa kuin sen, että minkälainen valta varakkaan kasarijuutalaisen sionistieliitin omistamilla musiikkiteollisuuden korporaatioilla oikein on. Vaikka Naidoo on myynyt jo miljoonia levyjä, niin hän ei ole siltikään saanut millekään monikansalliselle levyjätille diiliä ja tämä kaikki johtuu hänen henkilökohtaisista poliittisista näkemyksistään. 

Sony Music, Warner jne. eivät salli artisteiltaan minkäänlaisia henkilökohtaisia poliittisia mielipiteitä ja niiden ilmaisua julkisuudessa. Kaikki tämä lukee erikseen levytyssopimuksen sisällössä.

Euroviisut on jo viimeisen 20 vuoden ajan ollut vain näiden monikansallisten levy-yhtiöiden kartelli. Siinä ei ole ollut enää pitkään kysymys mistään rehellisestä ja aidosta laulukilpailusta. Varsinkin se, että miksi tämän kisan on viimeisen 20 vuoden sisällä mitä usemmin voittaneet joko transseksuaalit tai homoseksuaalit, kuvastaa tätä miten kulttuurimarxistin mädättämä ideologia satenkaariliikkeineen saa mitä parhainta pr:rrää tämän "laulukilpailun" kautta.