http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Tauti X on vasta vielä suunnitteluvaiheessa

 

Tämä jo mediassa useaan kertaan peloteltu tauti X on selvästi vasta suunnitteluvaiheessa vielä.

WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus lipsautti äskettäin sanomalla, että kuinka heillä ei ole vielä tietoa mitä tämä tauti x pitää sisällään. Mutta tulisi myöhemmin olemaan siitä laajempi kuva.

Tästä voi hyvin nyt päätellä, että millä skenaariolla tässä tauti x plandemiassa tullaan etenemään.

Eli kässäri on luultavasti seuraava: 

Ensin he laittavat mediaan paljon propagandaa tauti x:stä ja näillä jutuilla on tarkoitus pelotella ihmisiä mahdollisimman paljon, kuten ihmisiä peloteltiin jo silloin 2020 keväällä sillä koronaviruksella, josta leviteltiin vaikka minkälaista pelkopornoa mediaan 24/7 yötä ja päivää.

Sehän oli aivan mielipuolinen PSYOP operaatio, jossa media toisti vain tätä korona, korona, koronavirus, koronavirussuoja, koronaan ei ole vielä rokotetta kaltaista pelkopropagandaa, joilla oli tarkoitus saada ihmiset pelon valtaan ja vielä uskomaan siihen, etteikö mitään parannuskeinoa muka siihen olisi.

Mutta sitten lopulta kun riittävän monta kuukautta oltiin tällä koronaviruksella ihmisiä peloteltu, niin lopulta sitten heille myytiin tämä pelastava rokote, joka sitten oli myrkkypiikkinä haettavissa jo 2020 vuoden lopulta.

Tämän tauti X:n kohdalla luultavasti he jossain vaiheessa saavat muka selville, että kyse on MARBURG nimisestä viruksesta, johon sitten yllättäen lopulta kehitetään rokote, jonka kehittäjänä on mm. Bill ja Melinda Gates Foundation.

Tämä rokote on täynnä myrkyllistä risiiniä.

Vuonna 2021 tämä eräs tutkiva toimittaja sai jo selville tämän MARBURG virus plandemia juonen ja aika pian hänen kotinsa pihalle tunkeuduttiin kommandopipoisten miesten toimesta, jotka kävivät hajoittamassa talon ikkunat ja mukanaan uhkauskirje. Taisi tämän miehen löytö liipata liian läheltä totuutta, mistä tämä ikkunoiden hajoittaminen oli suora viesti siitä miten se koira älähti jo, jonne kalikka kalahti.


WHO:n kansainvälinen pandemiasopimus

Tässä tulevassa tauti X kampanjassa kuitenkin avainroolissa on tämä WHO:n kansainvälinen pandemiasopimus, jolla WHO haluaa ohittaa kaikkien valtioiden terveyslainsäädännöt, jotta he voisivat alkaa tyrkyttämään näitä myrkkyrokotuksia lujemmin kuin mitä näitä koronarokotuksia saatiin aikaisemmin tyrkytettyä.

Onhan heillä tarkoitus saada rokotteilla vähennettyä maailmanväestöstä se 7,1 miljardia ihmistä, joten varsinkin nämä rokottamattomat, joilla on vielä terve immuniteetti. Niin tämä sakki huolestuttaa erityisesti näitä rokotteiden tyrkyttäjiä, koska siinä porukassa on paljon heränneitä ihmisiä, jotka eivät suostu lähtemään edelleenkään yhdellekään myrkkypiikityskerralle, vaikka käsky kävisi ja heidät sitten nämä elitistit haluaisivat tulevaisuudessa vielä syrjäyttää täysin yhteiskunnasta pois. 

Joten onko silloin nämä WHO:n elitistit todellakin niin tyhmiä, että luulevat jonkun muutaman kymmenenkin miljoonan ihmisporukan muuttavan vapaaehtoisesti jonnekin sillan alle tai metsiin asumaan yhteiskunnan ulkopuolelle ? 

Juuri siksi he haluavat sen digitaalisen ID-tunnistuksen, pisteytysjärjestelmän sekä hiilijalanjäljen mittauksen ja digitaalisen rahajärjestelmän, jotta nämä psykopaatit voisivat silloin kytkeä nämä päivittäissovellukset pois käytöstä niiltä, jotka eivät suostu lähtemään myrkkyrokotuksille. 

Meillä olisi nyt iso kansalaisvelvollisuus poistaa nämä kontrollifriikit psykopaatit vallasta ja me kyllä pystymme siihen riittävän suurella vastarinnalla, eikä siinä tarvita edes voimakeinoja, kun pelkkä totuuden levittäminen riittää jo, koska kun näiden hullujen aikeet tulee julki mm. tuosta 7,1 miljardin ihmisen poistamisesta rokottamalla, niin ihmiskunta hoitaa kyllä ne loput tästä parasiittilaumasta nurkkaan ja selkä seinää vasten.


Tämän takia koska nämä elitistit elävät jo paniikkimoodissa, koska tietävät sen, että heidän tuomionpäivänsä kello soi jonainpäivänä, ja siinä vaiheessa nämä miljardöörit mm. aikovat paeta mm. Uuden-Seelannin saarelle, jonne he ovat mm. rakentaneet useiden miljoonien maanalaisia bunkkereitaan ja tämä lehtijuttu, että he muka pakenisivat sinne täystuhon tullessa on propagandaa. 

Kyllä asia on niin, että se mitä nämä elitistit pelkäävät eniten tällä hetkellä on juuri jäädä kiinni tästä maailman nykyisen väestön kansanmurhasta, jonka rinnalla II-maailmansodan holokaustikin on vielä hyvin pientä tähän koronarokotus joukkomassamurhaaan verrattuna.

Siksi nämä koronarokotusholokaustin miehet joutuvat koko ajan palkkaamaan itselleen entistäkin enemmän henkivartijoita, jotta tuntisivat olevansa edes vähän turvassa, kunnes totuus tulee vielä julki tästä maailmanlaajuisesta väestönharvennusohjelmasta. 

Siinä ei enää totuuden tultua ilmi auta enää mikään SORI SIITÄ lehdistötilaisuus, koska nämä koronarokotusholokaustin elitistit tultaisiin lynkkaamaan lopulta julkisesti, joten ilmankos heillä onkin niin kiire jo pakenemaan tarvittaessa sinne ulkomaille mm. Uuteen-Seelantiin.


Tauti X

Jos nyt vielä palataan tähän tauti x hommaan, niin edelleenkään he eivät aio mitään oikeaa virusta pistää leviämään minnekään, vaan kyse on jälleen psykologisen sodankäynnin opein levitetystä kuvitteellisesta viruksesta, jonka pelotellaan leviävän nopeasti ja olevan todella ihmiselle vaarallinen.

Tarkoitus on vaan saada ihmiset pelon valtaan, jotta he suostuisivat jälleen lähtemään sinne rokotusjonoihin piikittämään itseensä jälleen näitä uusia kokeellisia rokotteita, joiden sisältämät myrkyt on tehty tappamaan ihminen hitaasti ja varmasti.


Tällähän hetkellä Suomen ylikuolleisuus on noussut jo 40.05 % tasolle, joka on Euroopan TOP-1 saavutus. Täällä todellakin halutaan tappaa eniten ihmisiä Euroopasta väkilukuun suhteutettuna. Romaniassa taas on rokotettu EU:stä miltei vähiten ihmisiä ja siellä ei yllättäen tämä ylikuolleisuus ole kasvanut.