http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 12. tammikuuta 2024

Outo ufo pilvi Japanissa ihmetytti ohikulkijoita


Japanin, Toyamassa nähtiin äsken erikoinen ufon muotoinen pilvi.

Media taas kertoi pilvestä, että sen kuulemma epäiltiin olevan seisminen ja ennustavan jostain tulevasta maanjäristyksestä.

Toisaalta tällainen ufo-pilvi pystyttäisiin myös helposti heijastamaan taivaalle jollain hologrammi laitteilla, tai sellaisen saisi myös tehtailtua USA:n ja Naton skalaariase HAARP:lla.

Mutta kuten olemme jo viimeisen vuoden aikana kertoneet, että eliitin seuraava kortti koronan jälkeen tulee todennäköisesti olemaan tämä UFO ja ALIEN kortti, jolla he aikovat jälleen pelotella ihmiset polvilleen. 


Tästä äsken näimme jo esimakua, kun Miamissa väitettiin nähdyn alienin paikallisella ostarilla ja kyseinen kohu-uutinen sattui juuri tulemaan samaan aikaan, kuin julkaistiin se uusi kohuttu Epstein lista. Eli mikä yhteensattuma. No shit Sherlock.

Kyllähän kun nämä koronapelkurit olivat jo silloin vuonna 2020 valmiita luopumaan vaikka työpaikoistaan ja lukittautumaan kotiinsa koronan uhkaa vastaan, niin aivan varmasti tällaiset samanlaiset koronapelkurit lukittautuisivat koteihinsa ufojen ja alieneiden uhkaa vastaan, että nähdäänkö sitten hamassa tulevaisuudessa vielä ufo ja alien rajoitukset samoilla koronarajoituksista tutuilla kotikaranteeneilla ?