http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 23. tammikuuta 2024

Alex Jones näytti somessa miten lapsien salakuljetuskauppa kukoistaa Teksasissa

Alex Jonesilta tuli muutama viikko sitten aika kovaa kontenttia, kun mies oli Teksasin rajalla kuvaamassa, kun Teksasiin tuotiin suoraan Meksikosta bussilasteittain Amerikkaan salakuljetettuja lapsia, joita sitten sullottiin henkilöautoon, kuin sikoja sikaosastoon.

Tätä kuulemma tapahtuu Teksasissa päivittäin ja nämä lapset myydään Amerikassa sitten joillekin pedofiileille, jotka ne ovat Meksikon kautta itselleen ostaneet. Eikä tälle rikolliselle touhulle halua tulla loppua, koska tämä lapsikauppa on niin tuottoisaa. 

Siinä missä yksi kokaiiniviiva kaupataan kadulla ja siitä pyydetään alueittain enemmän, niin taas yksi tällainen kidnapattu ja myyty lapsi tuottaa sen 16 000 - 25 000 dollaria per lapsi.

Eikä siitä oikein haluta puhua, kuinka Blackrock sijoitusyhtiö on mm. rikastunut myös tällaisella kaupankäynnillä, mutta kuten nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut osaavat kyllä mm. Holding yhtiöillään pestä ne lapsikaupalla tienatut rahat pois, jolloin niillä lopulta ostetaan sitten vaikka sieltä Espanjan, Marbellasta niitä luksuskartanoita.