http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 22. tammikuuta 2024

Rebel Newsin toimittajat kohtasivat WHO:n pääjohtajan Davosissa - Tedros ei ollut lainkaan juttu tuulella

 

Rebel Newsin toimittajat kohtasivat Sveitsin, Davosissa WHO:n pääjohtajanjohtajan, mutta jostain syystä Tedros Adhanom Ghebreyesus ei ollut halukas vastaamaan yhteenkään kysymykseen mm. koronarokotusten vastuun pakoilusta vetoamalla kiireisiin.

Yksi Rebel Newsin toimittaja hiillosti vielä Tedrosia ja kysyi, että oliko hän menossa kokoukseen, jossa käsitellään tauti X epidemiaa ?


Rebel Newsin kanadalainen toimittaja Ezra Levant (kuvassa) kertoi myös Alex Jones showssa, kuinka Davosissa kaikki Airbnb majoitukset oli ostettu tyhjiksi Klaus Schwabin porukoiden toimesta, joilla he saivat estettyä näiden kriittisten toimittajien majoittumisen kaupungissa. Tämän vuoksi nämä Rebel Newsin toimittajat joutuivat majoittumaan junamatkan päähän toiseen kaupunkiin ja tulemaan aina päivisin Davosiin junalla, jotta pystyisivät tekemään näitä haastattelujaan.

Sen verran kuulemma Davosissa liikkuu nyt sellaisia juoruja, että Davosin talousfoorumissa mietitään nyt kuumeisesti, kuinka Donald Trumpista päästäisiin eroon, koska nämä elitistit pelkäävät eniten, että hän voittaisi tulevat USA:n presidentinvaalit. Se kun lykkäisi jo heti sen 4 vuotta näiden pirujen suunnitelmia koko maailman päänmenoiksi.