http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Zelensky: Ukraina tulee olemaan kuin Israel sodan jälkeen, mutta ei demilitarisoitu, kuten Sveitsi


Ukrainan Presidentti Volodymyr Zelensky totesi eilen, että Ukrainasta tulisi nyt sodan jälkeen kuten Israelista, mutta ei kuitenkaan demilitarisoitu, kuten Sveitsistä.

Nyt tässä alkaa nähdä kyseisen Ukrainan sodan todelliset salaiset motiivit.

Kasaarijuutalaiset haluavat Ukrainan takaisin itselleen ja nyt puhun näistä New Yorkin sijoituspankkeja johtavista miljardööri kasaareista.

Heidän sijoituspankeista tätä sotaa nyt rahoitetaan ja lainoitetaan myös Venäjän armeijan sotatoimia.



On silti äärimmäisen groteskia nähdä, kuinka lännen media ei salli kuin vain ja ainoastaan yhden totuuden tässä Ukrainan sodassa. NSA:n tietovuotaja Edward J. Snowden kun totesi juuri äskettäin, että ei ole mitään groteskimpaa kuin se, että media on painamassa läpi sotaa.

Nyt sitten Venäläisten tappamisesta tehdään mediassa oma agenda, jonka päämääränä on normalisoida se, jos se kohdistuu Venäjän armeijaan.

Suomen liittyminen Natoon nyt kesäkuussa Madridin kokouksen yhteydessä on suora sodanjulistus Venäjälle. Sillä jos Venäjän armeijan sotatoimet laajenevat vielä Moldovaan ja Puolaan, niin tästä ei enää monta vuotta mene, kunnes tänne Suomeen tunkeudutaan myös ja siinä ei mikään Nato tule auttamaan Suomea millään tavalla. Eikä NATO auta edes Viroa, jos Venäjän armeija tunkeutuu sinne uudelleen sen 1991 syksyn jälkeen.

Mutta kun uutislukija on vaivutettu voimakkaaseen Venäjä vihaan, niin järjen tilalle tulee viha ja pelko sekä Nato-kiihkoilu. Tämä onkin se agenda, jolla nyt niitä Euroopan tulevan EU-armeijan legioonaa ollaan saattamassa lopulta III-maailmansodan suursotaan.

Jos olet sodanvastainen, niin se ei ole mikään Putnismin merkki. Mutta NATO-kiihkoilija ei sitä enää näe, kun pelko ja viha on saastuttanut hänen mielensä.

Median sotapropaganda on nyt niin rajua, että tämä Venäjän pelko aiheuttaa jo Suomelle miljardien eurojen mielenterveysmenoja, kun kyseessä on myös psykologinen terrori.

Eihän tässä ole kuin tämän viimeiset 2 vuotta peloteltu mediassa ihmisiä koronalla, niin tilalle tuli nyt 2022 vuonna toinen pelottelutekniikka... Venäjä. 

Eivät sentään ole vielä keksineet rokotetta, jolla tuo Venäjän pelko lähtisi pois, jota THL suosittelisi useina buusteri annoksina. Sitten tulisi Venäjän sodanuhka variantti, jota vastaan joutuisit taas käymään hakemaan uuden rokotteen, jolla suojaisit itsesi sitä vastaan.

Sitten tulisi ydinsodan uhka variantti, jota vastaan taas joutuisit hakemaan kolmannen rokotteen, jolla suojaat itsesi sitä vastaan.

Mutta kunnes huomaat, että mitään variantteja ei ollut kuin vain siellä omassa harhaisessa päässäsi, joilla BIG PHARMA veti sinua nenästä jokainen kerta ja sinä hölmönä kävit rokotuttamassa itsesi ja annoit siinä samalla tuhota immuniteettisi.


EU Liittovaltio

Tämä kaikki Ukrainan sota ja siihen liittyvät hommat liittyvät EU liittovaltion perustamiseen.

EU liittovaltio on se Euroopan unionin valtioiden itsemääräämisoikeuden lakkauttava homma, jonka on määrä tulla voimaan jossain kohtaa. 

Todennäköisesti sen aika on vasta sen jälkeen, kun Euroopassa nämä Ukrainan sodan jälkeiset sotatoimet ovat jo riittävästi vahingoittaneet EU-maiden taloutta.

Suunnitelmana on sitten lopulta siirtää EU-maiden talous täysin Saksan johdettavaksi, joka myös sitten tulisi johtamaan sitä EU-armeijaa.

Tämä tulisi lakkauttamaan viimeistään täysin myös Suomen itsenäisyyden, koska Suomi menettäisi siinä myös muiden EU-maiden tavoin myös valtionvarainministeriönsä.


Tähän suunnitelmaan kuuluu se Sveitsin Talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin (kuvassa) ajama Digitaalinen Identiteetti hanke, jonka on määrä tulla voimaan EU-maissa vuonna 2024.

Siitä olisi jo tarkoitus järjestää eräänlainen kokeilu jo nyt 2022 syyskuussa.

Näiden elitistien juoni on lakkauttaa kaikki käteinen raha ja tuoda tilalle Digitaalinen Identiteetti, johon sitten sidotaan kaikki rahajärjestelmä.

Lopullinen suunnitelma olisi saattaa ihmiset kaupunkeihin vain 5 km alueelle, jossa heidän maksujärjestelmänsä toimii enää.

Siellä on mm. sellainen suunnitelma, että kaikkia ostoksia valvottaisiin ns. hiilipisteillä. Eli jos tankkaat autoasi liikaa, niin silloin menetät oikeuden ostaa lihaa loppukuusta, koska se muka aiheuttaisi muuten liikaa hiilijalanjälkeä.

Mutta jos vähänkään käytätte järkeänne, niin näette ettei tällä viher hiilijalanjälki-hörhöydellä ole mitään tekemistä realismin kanssa.

VIHREÄ puolue kun on valjastettu tämän Digitaalinen ID Agendan kätyreiksi.

Kestävän kehityksen ohjelma, YK AGENDA 21, YK AGENDA 2030 ovat myös näitä ohjelmia, joissa maailman väestöä aiotaan nyt jo harventaa se tavoitteellinen määrä 7,1 miljardia.

Klaus Schwab mm. ennusti, että maailmassa olisi 2025 vuonna enää n. miljardi ihmistä elossa. Että jos tämä ennuste pitää paikkaansa, niin koronarokotemyrkkypiikit hoitivat homman, jos mikä. Mutta taas historian kirjoihin nämä elitistit yrittävät väärentää sen, että he kaikki kuolivatkin koronavirukseen. 

Schwab nimittää itse tätä rokottamista neljänneksi teollisuuden vallankumoukseksi. Hänen neuvonantajansahan mm. nimitteli ihmiskuntaa karjaksi, jota aletaan nyt hallitsemaan rokotteiden avulla.

Lähde: JERUSALEM POST