http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Nyt Elon Muskilla keulii

 


Teksti: Teemu Vehkala

Juuri Twitterin 44 miljardilla dollarilla ostaneella Elon Muskilla näyttäisi keulivan oikein kunnolla.

Nyt hän leveili pari päivää sitten ostavansa seuraavaksi Facebookin ja deletoivansa sen tämän jälkeen.

Mutta nyt jo vähänkään on kartalla, niin Elon Musk on tässä leikissä pelkkä Illuminaatien bulvaani, joka laitetaan nyt asialle tuhota Facebook, jonka käyttäjämäärä on paisunut jo niin suureksi, etteivät nämä globalistit enää koe pystyvänsä sitä hallitsemaan. Joten silloin siitä on päästävä eroon keinolla millä hyvänsä.

Koska tällainen miljardeja dollareita pyörittävä psykopaatti tahtoo olla aina vallassa ja jos he eivät saa tuota vallan tunnetta itselleen, niin he sekoavat ja Facebookin kohdalla on jo käynyt näin, koska siellä on vaikka minkälaista faktantarkistaja bottia. Mutta se ei vieläkään tyydytä näitä Facebookin pääomistajia, joten he haluavat silloin tuhota koko alustan.

Mutta kuten olen ennustanut jo vuosia sitten, niin Facebook on jo nyt elinikänsä loppuvaiheissa, koska sen tilalle nousee paljon uudempi ja omalla tavallaan parempi sosiaalinen media, joka ei välttämättä ole tämä Donald Trumpin perustama Truth Social.


Internetistä tuli lopulta rahaeliitin kauhu

Kymmeniä vuosia sitten tämän maailman varakkaimpien pankkisukuihin kuuluvan Rockefeller suvun Jay Rockefeller tylytti USA:n kongressia julkisesti ja totesi, kuinka internettiä ei olisi saanut koskaan päästää julkiseksi ja uhosi, että jos eivät internet palveluntarjoajat muuta järjestelmäänsä, niin ne voidaan lopulta kokonaan sulkea.

Tämä viestii jo aivan suoraan sen, kuinka paljon tämä miljardöörien rahaeliitti pelkää internettiä, koska he eivät kykene kontrolloimaan sen tietovirtaa ja tuo suurin myrkky, jonka he saavat internetistä niskaansa on totuuden valon voima. 

Vaikka nämä mediakorporaatiot yrittäisivät kuinka epätoivoisesti syyttää totuutta Venäjän trollien tai disinormaation salaliittoteorioiksi, niin eivät he kykene totuutta internetistä sensuroimaan kokonaan pois.

Teknokraattinen vallankumous kun kulkee näiden kahden voimien välistä taistelua, jossa tämä materian pimeät voimat (pimeyden henkivallat) pyrkivät saamaan tekoälyllä orjuuttettua ja alistettua koko maailman. Kun taas valon, eli totuuden puoli yrittää aikaan saada maailmanjärjestyksen näillä positiivisilla keinoilla.

Sveitsin Talousfoorumin pääjohtaja Klaus Schwab puhuu tästä teollisuuden neljännestä vallankumouksesta, jolla hän tarkoittaa jo tätä, että ihmisistä tehdään robottien kaltaisia koneita, koska heidät kytketään verkkoon, koska heihin asennetaan implantit.


Elon Muskin Neuralink yhtiö kehittää jo nyt näitä aivoihin asennettavia implantteja.

Musk on ihan avoimesti puhunut, kuinka ihminen on tulevaisuudessa vaarassa joutua tekoälyn syrjäyttämäksi.

Mutta kuvitelkaapas nyt, että jos näillä miljardikerhon elitisteillä olisi yhtäkkiä mahdollisuus asentaa aivoimplantit ihmisiin, niin haluaisivatko he asentaa heihin markkinoiden nopeimmat prosessorit vaikka jos sitä uusinta huutoa olevaa tulevaisuuden Intel i10 prosessoreja, vai mentäisiinkö vähän hitaammilla, koska haluttaisiin näiden kansalaisten aivot kulkevan hitaammalla ? 

Sellainen teknologiahan mahdollistaisi jopa sen, että sirutetuista ihmisistä voitaisiin jopa ohjelmoida idiootteja. Mutta jos katsomme nykyaikaa, niin siihen ei vieläkään olla tarvittu mitään mikrosiruimplantteja. Kun jo pelkkä tv:n päivittäinen tuijottelu riittää sen efektin saamiseksi.