http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 25. maaliskuuta 2022

Vihjailiko Jared Leto adrenokromin käytöstään vedoten nuoreen ulkonäköönsä ?


Kuten tiedämme, että nämä muutamat Hollywood ikonit eivät näytä ulkoisesti vanhenevan millään, vaan näyttävät lapsenkasvoisilta vuodesta toiseen.

Mutta salaisuus siihen on adrenokromi, joka on kidutetusta lapsesta ulos otettua veren adrenaliinin hapetustuotetta, jota myydään sitten eteenpäin kalliina eliitin superhuumeena. Kun sen hinta on n. 300 dollari per millilitra.


Uskotaan että mm. Cher käyttää sitä nuoruutensa lähteenä sekä monet muut Hollywood ikonit.


Hollywood näyttelijä Jared Leto kuitenkin päräytti ilmoille melkoisen kommentin omalle instagram seinällee, kun hän kommentoi omaa ulkonäköään, joka ei näytä vanhenneen sitten ollenkaan, vaikka vuosia on vierinyt kymmeniä vuosia eteenpäin.

Hän kommentoi näitä vuosina 2008 ja 2016 otettuja valokuvia itsestään toteamalla, että "En tiedä kuka tämän otti, mutta hauskaa miten ihmisen veri saa tämän aikaan". 

Siitä sitten välittömästi mies saa kuulla kunniansa ja häntä haukutaan mm. Illuminatin huoraksi jne. 

Mutta se mitä tästä adrenokromista myös sanotaan on, että jos sen käytön lopettaa seinään, niin silloin rauta ei enää imeydy kunnolla näiden käyttäjien elimistön sisällä. Jolloin heidän ihonsa näyttää ulospäin, kuin kurppa olisi ruosteessa.


Siksihän mm. netissä viime vuosina on epäilty, että kuuluisivatko Celine Dion ja Johnny Depp näihin adrenokromin lopettaneisiin tapauksiin, kun heistä kumpikin on rupsahtanut ulkoisesti todella näyttävästi.


Nyt Leto sitten kommentoi vielä julkisuudessa, että "Haluan pitää nuorekkaan ulkonäköni mysteerinä".