http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 11. maaliskuuta 2022

Ukrainan bioaselaboratoriot oli nyt pakko paljastaa länsimediassa sensuurin avulla


Viime viikkoina liikkui vahvasti huhuja siitä, kuinka Venäjän armeija olisi iskenyt Ukrainassa siellä oleviin bioaselaboratorioihin.

Nyt länsimedia joutui sensuurin avulla paljastamaan, että siellä oli näitä laboratorioita, mutta niiden nimi vaan muutettiin Rockefeller säätiön omistaman REUTERSIN toimesta "terveydenhuollon tutkimuslaboratorioiksi".

Nyt kuulemma maailman terveysjärjestö WHO on kehoittanut Ukrainan terveydenhuollon tutkimuslaboratorioita tuhoamaan vaaralliset taudinaiheuttajat, eli bioaseet.

WHO kertoi asiasta Reutersille torstaina.

Näissä laboratorioissa on väitetty olevan tutkimuksia sars-cov-s koronaviruksen ominaisuuksista.

Kiinahan ilmoitti nyt, että näitä bioasetehtaita rahoittaa USA siellä Ukrainassa.


Samaan aikaan valtamedian takana olevat tahot jatkavat tätä Ukrainan sota kässäriä. 


Mutta ILTALEHTI, veti ILTAPASKAMAISEN artikkelin ulos ja väitti, että Venäjä olisi nyt pahentanut koronatilannetta maailmalla.

Eli voisiko Venäjä aiheuttaa sotimalla Ukrainassa vaikka Meksikossa pahemman koronatilanteen ? 

Onko sillä viruksella vai vielä jokin tietoisuus, että se pahenee vasta, kun Venäjä uskaltaa hyökätä Ukrainaan.

Voisihan tällaisenkin asian perusidiootti uskoa, kun se kerta Iltalehteen kirjoitetaan. Niin senhän silloin täytyy olla totta.

Mutta jos olette pitäneet silmiänne auki, niin korona on hävinnyt kaikkialta. Siitä ei olla enää jauhettu viime viikkoina lehdistä, koska koronaplandemiaa ajaneet elitistit siirtyivät jo kässärin seuraavaan vaiheeseen, eli sotaan.

Nyt sinun kuuluu pelätä Venäjää ja sotaa, johon valtamedian koulutetut hypnologit, eli uutistoimittajat ja uutisankkurit sinua hypnotisoivat.

Mutta jos et vihaa Venäjää, niin silloin taas olet putinisti ja saat silloin näiden NATO-kiimaisten ryssävihaa oireilevien vihat niskaasi. He nimittelevät sinua mm. maanpetturiksi.

Tämä Venäjä viha on nyt koko Euroopan sisäinen agenda, jolla tätä agressiota on tarkoitus ajaa kohti pankki- ja talouskriisiä, jonka vaikutukset näkyvät nyt jo Venäjällä. Mutta myöhemmin Euroopassa.

Mutta nyt syksyllä syyskuuss Suomessa on määrä tulla jo ensimmäinen kokeilu tästä ID digitaalisesta maksujärjestelmästä, jota saavat kokeilla vain täydenrokotussarjan saaneet. Eli vain myrkkypiikitetyt.

Tuo lopullinenkin tavoite olisi saattaa tuo digitaalinen lompakko vain rokotettujen käyttöön silloin 2024. Mutta siinä on vaan sellainen pieni ero, että siinä vaiheessa vaan ne ovat elossa, jotka saivat niissä koronarokotteissa sitä suolaliuosta.

Suomen väestö olisi tarkoitus vähentää sinne 2024-2025 mennessä rokotteilla n. miljoonaan. Siitä emme taas tiedä, että kuinka kauan tilastokeskus jatkaa tätä kuolintilastojen salailua koronarokotuksilla tapettujen osalta. Sillä loputtomiin he eivät voi enää niitä salailla, koska kyseessähän on julma kansanmurha, jossa kansalaiset on suorastaan peloteltu ja painostettu sinne myrkkypiikeille.

Lähteet: TEKNIIKKA TALOUS