http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 16. lokakuuta 2021

Turkin tv:ssä koronarokotteista mutatoituneita lapsia

Nämä videot ovat jo sen luokan materiaalia, ettei ne kestä julkista päivänvaloa.

Youtube-kanavia kaadetaan nyt tämän videoklipin vuoksi ja useat Youtube-kanavien pitäjät bannataan viikoiksi hiljaiseksi, ettei vaan nämä kuvat leviäisi minnekään, koska nämä mutatoituneet lapset eivät kuulemma noudata virallisia koronaan liittyviä tietoja, joita näistä rokotteista kerrotaan.

Kun taas jos Youtubessa kerrot totuuden koronarokotteiden apinan kantasoluista, jota niissä rokotteissa on seassa ja siitä kuinka se voi mutatoida lapsista tällaisia apinanhäntäisiä versioita. 

Se on sitten näiden viranomaisen mukaan vain pelkkää fotoshopattua disinformaatiota, vaikka Turkin tv-kanavat näitä uskalsi jo näyttää julkisesti.

Paska on jo lentänyt tuulettimeen, joten olisikohan jo aika viheltää nämä geenimutaatio rokotukset katki, ennen kuin on jo liian myöhäistä. Vai tarvitaanko tässä se 80 prosentin mutaatiokattavuus ? Eikö jo riittävästi ole halvaannutettu sekä geenimuokattu suomalaisia ihmisiä näillä kokeellisilla myrkkypiikeillä ? 

Se on kuitenkin fakta, että vielä jonainpäivänä näiden rokotteiden tarjoajaMengelet päätyvät vielä Haagiin sotarikostuomioistuimeen ja tulee ihan uudet sotarikosoikeudenkäynnit näistä rokotuskansanmurhista. Siellä sitten nämä väestön murhaajat varmaan taas piipittävät joukolla, että "tottelimme vain käskyjä".

Hommahan on sellainen, että kyllä nämä lääkejätit myös jossain vaiheessa alkaa myös uhrata omiaan. Kuten jotkut entiset ministerit ovat joutuneet jo sen ensimmäisen koronarokotuksensa jälkeen sydänleikkaukseen. Kaikki eivät välttämättä saa sitä suolaliuosta.