http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 18. lokakuuta 2021

Tokentube videopalvelun serverit katkaistiin


Tokentube.net videonpalvelusivuston serverit katkaistiin muutama päivä sitten täysin mielivaltaisesti.

Ajoitus oli jännä, että se tapahtui juuri silloin, kun eduskunnassa runtattiin läpi se korona natsipassi.


Ja sitten kansanedustaja Ano Turtiainen sekä tubettaja Teemu Vehkala (allekirjoittanut) bannattiin Youtubesta 2 viikoksi. Eli koronapassi kriittiset äänenkannattajat piti hiljentää kahdeksi viikoksi.

Mutta sitten alkoi tapahtumaan, kun Teemu Vehkala Show #40 jakso poistettiin ja poistettiin toiseltakin Youtube-kanavalta. 

Kun ilmeisesti siinä ollut pätkä siitä Marburg-virus juonen paljastamisesta oli eräille liikaa.

Youtuben sensuroijat saisivat hävetä ja katsoa itseään peiliin. Mutta lääkeyhtiön kassakone kilisee sillävälin ja Youtubekin saa näistä lääkeyhtiöiden voitoista ainakin mainostuloilla oman osansa, koska Youtuben mediakorporaatio huoraa lääketeollisuuden vanavedessä sensuroiden näitä tahoja, jotka uskaltavat kyseenalaistaa näiden lääkejättien maailmanlaajuisen myrkkypiikkibisneksen.

Oli myös jännää, että kun eduskunnassa oli se korona natsipassiäänestys, niin sattumoisin kaikkien suurten puolueiden puheenjohtajat eivät päässeet siihen äänestykseen. Joten heitä ei ainakaan tämän natsipassin osalta voida viedä tuomittavaksi Haagin kansainväliseen sotarikosistuimeen, jos sitä aletaan tutkimaan tuon eduskuntaäänestyksen osalta.

Kun nämä suurten puolueiden puheenjohtajat uhrasivat muut puolueiden kansanedustajat tuon yhdenvertaisuuslain päälle paskovan natsipassin osalta.


Sensuurin ajat koittivat

Mietin jo viimeiset 10 vuotta aikaisemmin, että missäköhän kohtaa alkaa se agressiivinen Youtuben kaltaisten videolatauspalveluiden nettisensuuri. Mutta nyt me elämme jo niitä aikoja.

Sekä näiden Youtuben kilpailijoiden kuten suomalaisen Tokentuben serverit katkaistiin todella törkeästi vain sensuurin vuoksi ja takia.

Sananvapaus on kuitenkin sellainen asia, että sen eteen on jopa taisteltava. Koska nämä sen riistäjät eivät kunnioita mitään yhdenvertaisuuslakeja, tai ihmisoikeuslakeja.

Sillä nämä koronapassin keksineet elitistit yrittävät polkea itsemääräämisoikeuden, yhdenvertaisuuslain sekä kaikkien muidenkin perusoikeuksien yli ja murskata näiden vastustajat kuin torakat.

Tällaista kieltä he ovat käyttäneet mm. Bilderberg-kokouksissa, kun ovat keskustelleet näistä aiheista, joka kuvastaa tuota äärimmäisen kusipäistä ja ylimielistä asennetta, joka heillä on meistä ihmisistä.

Mutta taas itsensä nämä miljardöörit ovat nostaneet jumalan paikalle, koska olettavat, että heillä on oikeus pompotella koko maailmaa miten he haluavat ja nämä Illuminaatithan jesuiittoineen pitävät tätä koko maailman väestöä ihan puhtaina pelinappuloina, joita voisi verrata shakin peluuseen.



Mutta sen verran voin tuosta shakkiottelusta Ihmiskunta vs. Illuminatsit kertoa, että tässä on enää muutama vuosi jäljellä, kunnes nämä elitistit ovat hävinneet tuon matsin. Koska lopulta se heidän ajamansa dystooppinen maailmanjärjestys ei toteudu, koska maailmanväestön aktiivinen vastarinta sekä korkeamman värähtelyn voimat ovat valon puolesta jo liian voimakkaat. Joten nämä pimeyden henkivaltoja kumartavat Satanistit joutuvat sitten lopulta nielemään tappionsa ja menemään takaisin sinne maan alle, josta ovat tulleetkin. Kun eihän tämä Illuminati salaseurakaan voinut toimia kuin vain maan alla siitä vuodesta 1776 lähtien.



Joten nämä konnat pakenevat aina lopuksi jonnekin. Maltan Ritarit pakenivat 1300-luvun alussa Ranskasta Maltalle. 


Mutta tässä nykyisen maailmaneliitin pakomatkassa tod. se heidän viimeisin pakoreittinsä on Uusi-Seelanti, jonne he ovat jo rakennuttaneet maanalaisia bunkkereitaan.

Sinnehän he jo muutenkin lähtisivät suojaan, jos täällä syttyisi sisällissotia.

Lähde: MV-lehti