http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 15. lokakuuta 2021

Koronapassista tulee samanlainen floppi kuin koronavilkusta


Ei tässä ole mitään hätää, sillä tästä koronapassista tulee samanlainen floppi kuin tästä koronavilkusta. 

Ilmankos tästä natsipassista ehdittiin jo poistua mm. Tanskassa. 

Mutta täällä Suomessa nähtävästi nämä kokoomusnatsit ja muut oikeistolaiset rokotusnatsit, jotka kiihottuvat jo näistä rajoitustoimista. Haluavat nyt keinolla millä hyvänsä jakaa tämän kansan apartheidmaisesti toisiaan vastaan ja lääketeollisuus tukee tätä operaatiota levittämällä jatkuvasti disinformaatiota, eli väärää tietoa rokottamattomista ja julistaa heidät riskiksi, vaikka nämä rokotetut niitä viruksiaan levittää, koska heidän immuniteetti on tuhottu niillä rokotteilla jo.

Maailmalta liikkuu jo sellaisia huhuja, että Bill ja Melinda Gatesin säätiö sekä WHO suunnittelee jo tällä hetkellä tulevaa valepandemian seuraavaa skenaariota, joka on Marburgviruksella pelottelu.

He tiettävästi syöttävät eteenpäin maailmalla kohta sellaisia tietoja, että nämä sairaaloihin täytetyt rokotetut olisivatkin sairastuneet Marburg-viruksesta, johon sitten on olemassa taas uusi rokote ja se on taas myrkyllinen risiinirokote, jota aletaan sitten tarjoamaan ulospääsyksi noista koronaoireista.


Tämä eräs irlantilaismies Kieran Morrissey, joka näistä Marburg-virushommista kertoi julkisesti kohtasi hyökäyksen, kun hänen pihalleen tunkeutui sen jälkeen kaksi tuntematonta naamioitunutta miestä, jotka rikkoivat sorkkaraudalla hänen autonsa ikkunoita sekä asuntonsa ikkunoita ja uhkasivat tappamisella.

Morrisey sai selville, että tämä Marburg-virusepidemia on koronan tavoin samalla tavalla vaaraton, ettei sitä oikeaa Marburg-virusta levitetä eteenpäin. Koska muutenhan nämä Bill Gates sekä muut konnat saattaisivat kuolla siinä samalla, eikä he omaa henkeään vaaranna koskaan näiden operaatioidensa alla.

Joten rokotteilla nämä tappamiset tultaisiin tekemään myös Marburg-virus hysterian alla. Mutta tällä kerralla kyse olisi risiinipiikeistä.

Risiini tosiaan on vesiliukoinen myrkky (glykoproteiini, jota on risiinikasvin papumaisissa siemenissä. Mutta huom. risiini on pistoksena tai hengitettynä ihmiselle noin tuhat kertaa myrkyllisempi kuin nieltynä. Siksi Bill ja Melinda Gatesin säätiö sekä WHO haluaa risiiniä tunkea kohta Marburg-virusta vastaan ja tappaa risiinirokotteilla mahdollisimman paljon ihmisiä. 

Risiiniähän voidaan tosiaankin käyttää myös kemiallisena aseena ja sellaiseksi se ollaan tekemässä Bill ja Melinda Gatesin säätiön ja WHO:n toimesta kohta.


Helsingin-Sanomat jo aloitti tällä Marburg-virusepidemilla pelottelun 9.8.2021.