http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Naantalilaisen SR hevostallin pedofiilirinki joutui viimein kuseen


Naantalissa toimiva SR Hevostalli joutui viime toukokuussa kovan kohun kohteeksi, kun Turun Sanomat paljasti, että kyseisillä hevostalleilla oltiin käytetti seksuaalisesti hyväksi aina 12-vuotiaita tyttöjä jo vuosikymmeniä.


Poliisi pidätti toukokuussa kyseistä hevostallia pyörittäneen pariskunnan, mutta vapautti heidät yllättäen 9. kesäkuuta tutkinnanjohtajan päätöksellä.

Pedofiilitoimintaan oli myös sekaantunut Turun eläinsuojeluyhdistys TESY, joka vuokrasi tuota hevostallia eteenpäin.

Nyt kyseinen hevostalli on suljettu ja TESY joutui irtisanomaan vuokrasopimuksen, kun pedofiilikohu tuli julkisuuteen. 


Uusimmassa Alibi-lehdessä yksi uhri kertoo kokemuksistaan

Uusimmassa Alibi-lehdessä yksi uhri kertoo kokemuksistaa. Nainen on nyt 32-vuotias ja esiintyy jutussa muutetulla nimellä.

Hän kertoo olleensa tapahtumien aikana 13-vuotias, jolloin oli vuosi 2003.

Tytön mukaan hevosharrastus toimi sumuverhona noiden tyttöjen vanhemmille, mutta todellisuudessa nämä alaikäiset tytöt olivat näiden pedofiilien kanssa ajelemassa pitkin kaupunkia.

Seurueeseen kuului mm. pornotähtiä ja strippareita, ja meno oli sen mukaista. Missään tapauksessa 13-vuotiaiden ei olisi kuulunut olla sellaisessa mukana.


Miksi pidätettiin vain hevostalleja pyörittänyt pariskunta ? 

Tässä jutussa kun tuohon SR hevostallien kuvioon liittyy laajempi pedofiilirinki, niin on hyvin omituista, että miksi pidätettiin poliisin toimesta vain noita hevostalleja pyörittänyt pariskunta ja sitten vapautettiin muutamaa viikkoa myöhemmin.

Näissä pedofiilirinki kuvioissa kun usein on rikollisia tahoja, joihin kuuluu usein jopa tunnettuja viihde-elämän naamoja, poliitikkoja, poliiseja, tuomareita, asianajajia jne.

Joten kun siinä maailmassa toimitaan kuten rikollisessa alamaailmassa, että jos pedofiiliringillä käy käry, niin silloin tehdään jostain kilpimies, joka ottaa kaikki syytteet niskoilleen. Jolloin tämä loppu pedofiilirinki ei paljastu, eikä muut jää kiinni.


Tämän vuoksi todennäköisesti tämän Naantalin SR hevostallien pedofiilirinki miesten porukka ei välttämättä tule pääsemään edes oikeuteen asti, jos he onnistuvat jäädyttämään tuon poliisitutkinnan loppuun, jolloin koko juttu saattaa vielä mennä aina syyteharkintaan, jolloin tämä SR tallien ylläpitänyt pariskunta saatetaan päästää vain hyvin pienillä tuomioilla.

Turun sanomissa kerrottiin tästä kyseisestä hevostallista, että siellä seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi joutuneita nuoria tyttöjä uhkailtiin ja peloteltiin jatkuvasti sekä teetettiin jatkuvasti raskasta pakkotyötä.

Turun sanomien mukaan näitä potentiaalisia uhreja tuolla kyseisellä hevostallilla on ollut jopa 100-200.

Lehti kertoo myös kyseisen pariskunnan uhkanneen lasten ja nuorten henkeä sekä heidän lähipiirinsä henkeä vaientaakseen heidät.

Pariskunnan mies jätti tehtävänsä Tesyn hallituksessa kohun seurauksen jälkeen.

Kyseinen pariskunta on myös vastannut Tesyn eläintenpelastusautosta.

Tämä rikosjuttu siirtyi viime kesäkuussa jo Lounais-Suomen poliisissa tutkittavaksi toisen Sisä-Suomen poliisilaitoksen tutkittavaksi.

Siirto tehtiin sen jälkeen, kun Turun Sanomat kertoi uutisoinnissaan väitteitä siitä, että Lounais-Suomen poliisi olisi toiminut lainvastaisesti eläinsuojelun virkatehtävien hoidossa.

Kuitenkin nyt tämän jutun syytteen nostamisen määräajaksi on asetettu 8. syyskuuta 2021.

Lähteet: Turun Sanomat

Alibi