http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Kantelu Finnairin ja laivayhtiöiden koronatodistusvaatimuksesta


Virossa asuva suomalainen teki kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle Finnairin lentoyhtiön sekä laivaliikenne varustamojen koronarokotustodistusvaatimuksesta.

Saapa nähdä, että käsitteleekö eduskunnan oikeusasiamies tämän asian pelkin olankohautuksin ? Nyt siihen on ainakin tullut jo rujosti julkista painetta.

Mediassa sen sijaan on viime aikoina syötetty ilmoille mitä törkeintä koronapropagandaa, että muka rokottamattomat levittäisivät variantteja.

Nämä ovat täysin tuulesta temmattuja väitteitä, joilla ei ole mitään totuuspohjaa.

Sen sijaan nämä koronarokotteita itseensä tökkivät kantavat mukanaan näitä niihin rokotteisiin laitettuja viruksia sekä tekevät kehostaan immuniteetintuhoamiskeskuksen, koska se koronarokote tuhoaa immuniteetin ja tällä selittyy sitten ne laskimoveritulpat, aivoveritulpat, aivoverenvuodot, joita sen rokotteen seurauksena sitten tulee. 

Kyse ei ole edelleenkään mistään koronasta, vaan immuniteetin tuhoamisesta, joka tehdään "koronarokotteen" varjolla. 

Kysymyshän on vaan väestön harvennuksesta, jonka operaatio tällä hetkellä ajetaan tämän koronavedätyksen varjolla.

Näiden koronarokotteiden valmistajat sekä markkinoijat tulisi viedä Haagin kansainväliseen sotarikos oikeuteen ja tuomita elinkautisiin vankeusrangaistuksiin, koska kyseessä on puhdas rikos ihmisyyttä vastaan, joka käsittää erittäin suuren ihmisen henkeen ja terveyteen kohdistuvan uhkan.

Mutta äärimmäisen vaarallisen siitä tekee vielä se, että Suomen valtio on sitoutunut mukaan nyt tähän globaaliin ja maailmanlaajuiseen piikkikokeeseen, joka on maailman väestön harvennusoperaatio.

Rockefeller Foundation säätiö, Bill & Melinda Gatesin säätiö sekä YK on tässä taustalla ajamassa tätä maailman väestön eliminointihanketta eteenpäin.

YK:lla tämä hanke tuntee mm. nimen YK Agenda 21.

Lähde: https://www.ossitiihonen.com/2021/07/07/kansalaisen-kantelu-finnairin-ja-varustamojen-koronatodistusvaatimuksesta/