http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 26. heinäkuuta 2021

Madagaskarin presidentin päästä on CIA:lla nyt hintalappu


Madagaskarin presidentti Andry Rajoelina on joutunut jo kahden murhayrityksen kohteeksi kuukauden sisällä, joka on selvä viesti siitä, että hänen päästään on silloin CIA:lla hintalappu tuolla olemassa.

Tästä Suomen korruptoitunut media vaikenee vieläkin.

Mutta tähän onkin syynsä, että miksi Rajoelina on nyt CIA:n kansainvälisellä tappolistalla, koska hänkään ei maansa presidenttinä ole suostunut tilaamaan koronarokotteita maahansa ja on markkinoinut eräitä rohtoja koronavirukselta suojautumiseen. Tämä on saanut lääkejätit tilaamaan hänen murhansa.

Joten lääkejätit ovat tilanneet CIA:lta hänen murhansa. Mutta tämä murha ei vaan ole vielä onnistunut, kun kuukauden sisällä jo pari murhayritystä on epäonnistunut.

Mutta jos tämä murha toteutuu, niin se seuraava Madagarkarin presidentti sitten varmasti tietää, että kuinka hänelle se tehdään selvästi, että henkesi on halpa, ellet heti tilaa näitä koronarokotteita maahasi ja aloita Madagaskarin kansalaisten koronarokotusoperaatiot.

Siellä nyt CIA tarjoaa tätä seuraavaa hitman keikkaa jollekin palkkasotilaalle ja tod. tuosta Madagaskarin presidentin päästä on tarjottu joku miltei miljoonan dollarin hinta.


CIA:han tarjosi eräälle eläköityneelle palkkasotilaalle Ivan von Birchanille (kuvassa) 2 miljoonaa dollaria Ruotsin pääministeri Olof Palmen päästä 1986 vuoden alussa välissä.


Haitin presidentti Jovenel Moise käytiin murhaamassa ulkomaalaisten CIA:lle työskennelleiden palkkasotilaiden toimesta muutama viikko sitten samasta syystä, koska myös hänkään ei suostunut noudattamaan lääkejättien korona strategiaa.

Eli myös Haitinkin presidentin päästä oli CIA:n hintalappu.


Aiemmin tänä vuonna Tansanian presidentti John Maguli kuoli. Hänen kuolinsyykseen väitettiin sydänongelmat, mutta kas kummaa niin mies vastusti jälleen koronarajoituksia sekä korona strategiaa, eikä suostunut noudattamaan lääkejättien korona strategiaa.


Näiden lääkejättien silmitön pahuus alkaa nyt loistamaan tämän koronarokotusbisneksen aikana, koska kysehän on koko maailman väestön rokottamisesta, jotta maailmanväestön määrää saadaan alas.

Sitä varten tämä koko koronahysterisointi ja koronaterrori on luotu ja sen takana häärii sen pääorganisaatio Yhdysvalloista ja se on Rockefeller säätiö (Rockefeller Foundation) ja nämä samat roistot omistavat myös osake-enemmistöjä näistä lääkejäteistä. 

Joten sylttytehtaalle löytäminen ei ole enää sen jälkeen kovin vaikeaa, kunhan seuraa näitä rahajälkiä, eli FOLLOW THE MONEY.

Näillä lääkejätit omistavilla roistoilla on jo aivan riittävästi rahaa ja eivät he siinä enää rahaa keskity tekemään pääosin, vaan nyt kyse on koronarokotteilla tehtävästä kansanmurhasta, johon jokainen tämän pallon valtio lähes pakotetaan, koska nämä lääkejätit ovat lahjoneet jokaisen maan terveysministeriöt tähän rokotusoperaatioon mukaan.

Myös Suomen terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) on saanut useiden miljoonien eurojen mainosrahat näihin koronarokotteiden markkinointiin. 

Aivan kuten THL sai silloin 2009-2010 niiden sikainfluenssarokotteidensa mainostukseen brittiläiseltä GlaxoSmithKline lääkeyhtiöltä yli 6 miljoonaa euroa mainosrahaa.


Lähde: Africanews