http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. heinäkuuta 2021

Moderna koronarokote tuhoaa veren punasolut

Tässä on mikroskooppikuva ennen ja jälkeen mikroskooppikertoimella 2800 Modernan koronarokotteesta.

Näin selviää se, kuinka tämä Modernan koronarokote tuhoaa veren punasolut ja lyhentää elämän kestoa.

Mutta koronaan ei edelleenkään kukaan voi kuolla. 

Ainoastaan näihin rokotteisiin voi kuolla, koska se on näiden koronarokotteiden päätarkoitus.

Vähentää liikaväestöä pois.

On silti äärimmäisen vaarallista, että nämä koronaan uskovat ihmiset vielä uskovat, että rokottamalla itsensä näillä rokotteilla, he tulisivat immuuniksi sille koronalle. Kun asiahan on juurikin päinvastoin, että nimenomaan näillä kyseisillä rokotteille he tuhoavat veren punasolunsa ja immuniteettinsa sekä samalla myös noiden rokotteiden ottamisen jälkeen alkavat levittämään näitä koronarokotteiden piikkiproteiineja hengityksensä kautta ympäristöön.

Näin ollen mm. julkiset uimahallitkin eivät ole enää turvallisia paikkoja, kun niihin alkaa menemään näitä tuplarokotettuja ihmisiä.



Mutta nämä eri maiden hallitukset kuten britannian ovat jo siirtymässä kohti BIG PHARMA tyranniaa, kun nyt britannian pääministeri Boris Johnson ilmoitti, että syksyllä mm. yökerhoihin pääsee enää vain täysin rokotetut sisään.

Biologiset aseet ovat aseita, joiden teho perustuu pieneliöiden eli bakteerien ja virusten tai eloperäisten myrkkyjen aiheuttamiin haittoihin.


Biologiset aseet on kuulemma Wikipedian mukaan kielletty nykyään lähes kaikkialla maailmassa, mutta tämä ei kyllä valitettavasti pidä enää paikkansa, koska näitä biologisia eri maiden hyväksymiä biologisia aseita ovat seuraavat biologiset aseet: BioNTech (Pfizer), Moderna (Pfizer), Sputnik-rokote, Oxford (AstraZeneca), Johnson & Johnson rokote.

Näitä biologisia aseita ei edes YK:n asetarkastajat käy etsimässä missään, koska niitä ei tarvitse piilottaa minnekään ase-varastoon.