http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 29. marraskuuta 2019

Työehtoshoppailu valtionyhtiöissä on aivan turhaa


Teksti: Teemu Vehkala

Tämä nyt käynnissä eri aloilla oleva työehtoshoppailu romuttaa palkat ja työehdot.

Kyse ei ole ainoastaan postin työntekijöistä, vaan tämä TES-shoppailu kohdistuu myös hyvin monelle muullekin alalle ja sen takana on nollakasvun agenda.

Talouden nollakasvun tarkoitus on tuottaa hyvin paljon taloudellista kurjuutta ja leikata ostovoimaa, jotta työmarkkinoilta putoaisi mahdollisimman monta työttömäksi ja jättäytyisivät työelämän ulkopuolelle. Näin talous ei enää kasvaisi, josta tuo nollakasvu termi myös tulee.

Massatyöttömyyden luominen kuuluu nollakasvun suunnitelmiin, koska massatyöttömät nähdään hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä. 



Joten nollakasvuohjelmaa tukemalla saadaan tämä efekti aikaisesti ja mitä köyhempiä ovat ydinperheet, niin sitä suurempi ydinperhe ei enää kestä tuota taloudellista köyhyyttä ja sen vuoksi ydinperheitä hajoaa yhä kasvavalla vauhdilla, mitä enemmän tätä nollakasvuohjelman vaativaa massatyöttömyyttä saadaan aikaiseksi näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa.

Yksi tämän nollakasvuohjelman isä on Yhdysvaltalainen yksityinen ajatushautomo Trilateraalinen Komissio sekä 300 miehen komitea.

Massatyöttömyys on siis poliittinen ohjelma ja ei ole syntynyt itsestään!

Olisi jo vihdoin aika herätä tämän asian johdosta.




Lomarahojen leikkaaminen on ollut alusta saakka laiton toimepide

Toinen juttu on sitten tämä jokaiseen alaan jo kohdistunut lomarahojen leikkaus, joka toteutettiin jo aikaisemmin 30 % leikkurilla. 

Sillä tämä koko lomarahojen leikkuuoperaatio on ollut sen alusta saakka täysin laiton toimenpide, joka on ollut suorastaan hävytön ryöstö työntekijöiden taskuilta omistajille.

Mutta koska ammattiyhdistysliikkeet sekä työantajajärjestöt ovat mukana juonessa, niin eivät he enää tällaista röyhkeää kapitalistista muutosta enää vastusta, vaan työvoiman ostovoimaa tullaan riisumaan ankarasti tulevien vuosien aikana ja se tarkoittaa sitä, että entistäkin useampi joutuu vaihtamaan alaa, koska tuolla madalletulla palkalla ei enää tule toimeen ilman KELA:n avustuksia.



EU:n työmarkkinat ovat kommunistiset

Jos ette ole vielä huomanneet sitä, että EU:n työmarkkinat ovat täysin kommunistiset.

Ainoastaan EU:ssa tämä kommunistinen työmanifesti luodaan pitkällä aikavälillä. 

Jos vielä tänään Pekingissä työläisen palkka on 400,00 €/kk, niin siihen menee vielä aikaa, kunnes myös Suomessa postinkantajien palkka alkaa olla myös tuo 400,00 €/kk.

Mutta nykyisellä teollisuus tahdilla jossain vaiheessa Kiina ajaa ohi palkkakehityksessä ja Euroopan unionista tulee köyhällistö Kiinaan verrattuna.




Miksi Suomessa palkat laskevat ja Saksassa nousevat ? 

Saksaan tuli vuosituhannen vaiheen kovimmat nimelliset palkankorotukset, jotka olivat n. 3,2 prosenttia keskiarvoltaan. 



Mutta kuinka Saksalla on tällaiseen varaa ja taas Suomella ei ? 

No Saksassa löytyy tälläkin hetkellä yli 20 miljoonaa työtöntä, jotka tekevät työmarkkinatuella orjatöitä mm. valtion yhtiöissä.

Tällainen yli 20 miljoonan saksalaisen työttömän tuoma orjatyövoima tuottaa Saksan valtiolle tuota plussan puolelle jäävää talouskasvua, joidenka ansiosta Saksan teollisuus voi hyvin ja siellä voidaan nostaa palkkoja.

Mutta Suomessa taas tilanne on se, että valtio velkaantuu edelleen yli 6 miljardia euroa vuosi ja jostain täytyy repiä näiden valtionlainojen korot, joten nyt alettiin sitten leikkaamaan voittoa tekevien valtionyhtiöiden työntekijöiden taskuista. Koska Posti Group hallitus näin päätti viime syksyisellä Amerikan reissullaan.



Omistajaohjauksesta vastaava ministeri Sirpa Paatero jätti nyt eropyyntönsä, johtuen tästä Postin TES-shoppailu lakko sotkusta.



Oppositio vaatii seuraavaksi pääministeri Antti Rinteen eroa. 



Pienenä kevennyksenä... Postin lakon aikana mikrofoni oli hallituksen huoneessa ja kuumana käytyä lakkoneuvottelua vuoti julkisuuteen.