http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Baltzarin ihmiskauppa gate syvenee


Sosiaalidemokraateilla on ollut hyvin synkkä syksy, kun vielä tämä Baltzar ihmiskauppa gate iski päälle ennen joulua.

Tämä Veijo Baltzarin lisäksi toinen vangittu henkilö on 36-vuotias nainen, jota myös epäillään niin ikään törkeästä ihmiskaupasta.



Lehdistö kuitenkin on pyrkinyt suojelemaan hänen identiteettiään, mutta asia vuodettiin jo somessa julkisuuteen ja hän on Baltzarin pyörittämän Drom ry:n viestintäpäällikkö Nina Castén (kuvassa), joka on myös niin ikään ollut SDP:n listoilla eduskuntavaaliehdokkaana.  









On aivan uskomatonta miten monta videota Youtubesta löytyy, joilla nämä limaiset demarit kehuvat Veijo Baltzaria maasta taivaisiin. 

Joukossa on myös Kokoomuksen Ilkka Kanerva, joka myös ylistää Baltzaria maasta taivaisiin. 

Voi vähän miettiä, että mikä tuosta miehestä tekee niin suuren, että häntä ylistetään demari ja poliitikkopiireissä kuin jotain yli-ihmistä?

Normaalistihan tuollainen henkilöpalvontakultti liittyy mm. narsistisen personallisuuden piiriin.







Yksi näistä kehujista on pedofiili Asa Korhonen (SDP.), joka tituleeraa Baltzaria rehelliseksi. Hänet tuomittiin vuonna 2016 11 vuotiaan raiskauksesta neljäksi vuodeksi vankeuteen.

SDP:n Markku Ahjonniemi on pedofiili, joka sai aiemmin 2,7 vuotta vankeutta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

SDP:n kansanedustajaehdokas ja Lieksan entinen valtuustopomo Ari Marjeta sai myös syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oululainen imaami Asoev Muso oli SDP:n varavaltuutettu ja hänet tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Insesti isä Seudou Kouanda oli myös SDP:n listoilta ehdokkaana ja hän sai tuomion tyttärensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jonka oli saattanut vielä raskaaksi.

Että mistä näitä lapsiinsekaantujia tuntuu liittyvän aina sosiaalidemokraattien riveihin joka puolelta ? Vaikka kyllä sekin tiedetään, että näitä pedofiileja löytyy niin Keskustan siivestä, kuin Kokoomusenkin ja RKP:n puolelta.



RKP:lla tämä musta maine liittyy mm. tämän Rainer Erlundin (kuvassa) tapaukseen. Kun kyseinen suomenruotsalainen poliitikko ahdisteli puhelimitse erästä 15-vuotiasta hankolaista tyttöä ja ehdotteli hotellitapaamisia, joissa suoritettaisiin myös valokuvaamista.

Helsingin hovioikeus katsoi sitten maaliskuussa 2000 Erlundin syyllistyneen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritykseen ja korotti rangaistukseksi 45 päivää ehdollista vankeutta. Erlunfilla oli jo aikaisempi tuomio lapsen vapaudenriistosta vuodelta 1983.

Erlund hukkui 16. huhtikuuta 2000 veneilyreissulla ennen kuin tuomio muuttui lainvoimaiseksi.

Tämä eräs jo vuosia sitten kuollut maineikas lehtikeisari, jonka nimeä en tässä sano huhuttiin myös olevan näitä miehiä, jotka juhlissaan huumasi ja raiskasi alaikäisiä tyttöjä.

Pedofilia on aina liittynyt vallassa olevan eliitin harrastuksiin ja siitä hyvin ongelmallisen tekee se, että insesti on rakennettu varakkaisiin sukuihin sisälle, sillä se on hyvin voimakas keino, joilla näiden poliittisesti vaikutusvaltaisten rikkaiden rahasukujen tulevat polvet saadaan aina uudelleen traumatisoitua, jotta heidän sukujensa poliittinen valta säilyisi myös jälkipolville.

Rothschild, Rockefeller, Astorit, Bundyt, Collinsit, Freemanit, DuPontit jne. Illuminatin verisuvut ovat kaikki insestisukuja.

Heidän osan verilinja on lähtöisin merovingeiltä, joka oli frankkilainen kuningassuku, joka hallitsi frankkien valtakuntaa nykyajan Länsi-Saksan, Belgian ja Ranskan alueilla vuosina 476-750. Heitä pidetään ensimmäisenä Ranskan kuningassukuna.


Lähteet: https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/helsinki/ehdokkaat/5560

IS

IL