http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 25. marraskuuta 2019

Suomen Epstein ei ole vieläkään kiinni


Teksti: Teemu Vehkala

Nyt kun lehdet lähtivät revittelemään kohuotsikoita, kun poliisi vangitsi tämän näytelmäkirjailija Veijo Baltzarin epäiltynä ihmiskaupasta. 



Vaikka hänellä on ollutkin tiiviit yhteydet demaripoliitikkoihin ja hän on mahdollisesti tarjonnut heille palvelujaan, ei hän silti ole tämä Suomen Epstein.

Suomen Epstein on eräs pankkimaailmassa ja yritysmaailmassa hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa oleva mies, jolla on tapana juottaa poliitikkoja humalaan omalla huvilallaan ja kestittää heitä.

Hän tarjoaa poliitikoille myös usein tarvittaessa lapsia seuraksi ja salakuvaa sitten, kun ministerit käyvät raiskaamassa näitä alaikäisiä lapsia.

Tämän jälkeen tällä miehellä on sitten jotain hieman kättä pidempää, jolla hän voi kiristää suomalaisia poliitikkoja sekä yritysjohtajia tekemään mitä vaan.



Jeremy Epsteinin huhuttiin olleen Israelin tiedustelupalvelu Mossadille hommissa, joten jos tämä piti paikkaansa, niin silloin nuo Epsteinin asiakkaistaan salakuvaamat raiskausvideot päätyivät aina Mossadille asti Israeliin. Joten näin ollen ei ole vaikea arvata, että millä Israelin valtio voi tarvittaessa kiristää jenkkipoliitikkoja.



Mikä syy poliisilla oli iskeä baltzarin huvilalle vasta nyt ? 

Poliisi teki näyttävän rynnäkön Baltzarin huvilalle viime tiistaina Raaseporissa.

Poliisi epäilee Baltzaria mm. ihmiskaupasta. Samassa yhteydessä vangittiin myös 36-vuotias nainen epäiltynä myös ihmiskaupasta.

Syytteennostamispäivä on 6.2.2020

Baltzar sai 1990-luvun lopulla tuomion virkavelvollisuuden rikkomisesta, kun hän tuolloin työskennellessään Teatterikorkeakoulussa oli houkutellut nuoria naisia petikavereikseen Tampereen matkalla Teatterikorkeakoulun suunnittelijan kanssa.

Vaikka kaksikko vapautettiin kaikista syytteistä käräjäoikeudessa, niin kaksikko sai kuitenkin hovioikeudesta 30 päiväsakkoa.


Teatterikorkeakoulun härski historia

Tästä ei olla hirveästi puhuttu lehdissä, että mitä Helsingin Teatterikorkeakoulussa on tapahtunut 80-luvulla, 90-luvulla sen seinien sisäpuolella. 



Jos kuluneen vuoden aikana kerrottiin elokuvataiteen professori Lauri Törhösen ahdistelleen nuoria naisia seksuaalisesti. Niin tämä on vielä pientä siihen verrattuna, mitä siinä talossa on noina entisinä vuosikymmeninä sattunut.

Sillä kyseisen Teatterikorkeakoulun opettajilla on ollut seksisuhteita opiskelijoiden kanssa aina 80-luvulla, 90-luvulla ja nykyäänkin. 

Mutta näistä ei vain lehdissä puhuta juuri mitään, ettei kyseisen "Teatterisurkeakoulun" maine menisi julkisesti. Koska onhan kuitenkin kyseessä Suomen arvostetuin näyttelijöiden opinahjo.



Suomen isokenkäisten pedofiiliringit ovat käytännössä melkein koskemattomia


Mutta nämä Suomen isokenkäisten pedofiiliringit ovat valitettavasti melkein koskemattomia ja seuraavaksi kerron, että miksi näin on ?

Esimerkiksi vapaamuurarit ovat sekaantuneet korkeimmilla asteilla aina mm. pedofiliaan ja tämä johtuu vain siitä, että tällä keinolla he voivat kiristää jäseniään.

Mutta näiden isokenkäisten suomen elitistien pedofiilirinkiin kuuluvien henkilöiden puolella myös heistä löytyy kiristysvideonauhoja, jotka ovat tämän erään Suomen Epsteinin ja ylempien kontrollereiden hallussa, jotka liittyvät olennaisesti Suomen valtiolle rahaa lainaaviin tahoihin.

Pankit liittyvät kuvioihin sen vuoksi, koska pankeille ja pankkiireillä on aina lähtökohtaisesti ylin valta valtiokeskeisesti, joten silloin heillä tulee myös olla jotain kättä pidempää, joilla he voivat tarvittaessa kunkin maan päättäjiä sekä isokenkäisiä miehiä kiristää.

Mutta jos nyt puhutaan Suomen sisällä toimivasta isokenkäisten pedofiiliringistä, johon kuuluu myös tunnettuja ministereitä, poliitikkoja, poliisijohtoon kuuluvia henkilöitä, muutamia tuomareita, tunnettuja yritysjohtajia, julkisuudenhenkilöitä, viihdetaiteilijoita jne. 

Jos tuollainen sekalainen seurakunta kuuluu siihen sarjaan, että heistä jokaisesta on filmattuna videotuotantoa, jossa he raiskaavat alaikäisiä lapsia, niin eikös silloin tällainen aseta jo aikamoisen pattitilanteen sille, että jos joku poliisihallituksen johtoon kuuluva virkamies, joka on itse tuossa ringissä mukana uskaltaisi enää alkaa käräyttämään näitä muita rikostovereitaan, jos on vielä itse samassa liemessä mukana ? 

Joten vaikka Keskusrikospoliisi saisi näitä videonauhoja pöydälleen, joissa näkyisi kuinka aiempien hallituskausien ministerit raiskaavat alaikäisiä lapsia. Mutta ei heillä kuitenkaan ole lupaa niitä julkaista julkisuudessa, koska muuten jos KRP näin tekisi, niin silloin näistä eräistä muista virkamiespedofiileista tuotaisiin nuo nauhat julki ja alkaisi suuri joukko päitä putoamaan.

Joten vaikka nyt yksittäinen Suomen demariedustaja jäisi kiinni pedofiliasta, niin eivät he ole kovinkaan halukkaita vasikoimaan muita rikostovereitaan, koska muuten tuo isojen päiden putoamisvyyhti alkaisi tapahtumaan suurella sarjalla.

Tämän myös osoitti todeksi Jeremy Epsteinin tapaus, kun FBI:llä oli jo vuosia sitten hallussaan niitä kiristysvideoita, joissa Epsteinin asiakkaat raiskasivat alaikäisiä lapsia, joita Epstein heille tarjosi seuralaispalveluna.

Että ihan jostain kumman syystä näitä videonauhoja emme ole vieläkään nähneet missään.

Eli lasten raiskaus on edelleen poliittinen kansallinen salaisuus, joka pitää tämän pedofiilirinkien salat tiiviisti suljettuna.


Lähteet: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006319745.html

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/be709f4d-f50a-4094-bea2-aa304534d4c1

ILTALEHTI