http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. syyskuuta 2019

Tallinnan Danske Bankin ex toimitusjohtaja Aivar Rehe katosi


Tallinnan poliisilaitos sekä Viron rajavartialaitos (PPA) pyytävät nyt yleisön apua löytääkseen entisen Tallinnan Danske Bankin entisen toimitusjohtajan Aivar Rehen.

Rehe (56) nähtiin viimeksi eilen maanantaina n. klo 10.00, kun hän poistui kotoaan Tallinnan, Piritasta yllään mustat lenkkeilyvaatteet.

Viron poliisin mukaan on syytä epäillä, että miehen henki on nyt vaarassa. Joten se voisi ehkä liittyä siihen, että kun Viron Danske Bank joutui tässä hiljattain rikostutkinnan alle epäiltynä rahanpesusta.

Rikosepäilyn mukaan Viron-pankkiyksikkö pesi pimeää rahaa vuosina 2007-2015 ja kokonaissumma oli peräti 200 miljardia euroa.

Rehe toimi tuon kyseisen Viron Danske Bankin johtajana vuosina 2006-2015. Hän taas kertoi julkisuuteen aiemmin, ettei epäillyt pankkinsa pesseen rahaa ja kuulemma kaikkia rahanpesulakisäädöksiä noudatettiin ja jokaisen asiakkaan taustatarkistukset tehtiin kunnolla.

Lopulta tutkinnan päätteeksi Viron finanssivalvonta määräsi maan Danske Bank yksikön suljettavaksi ennen tämän vuoden loppua.


Noin niin kuin jo olettamalla, että miksi tämän ex pankinjohtajan perään olisi nyt lähetetty ammattitappajat ? 

Eli jos siis vuosina 2006-2015 tuon pankin kautta pestiin rahaa yli 200 000 000 000 euroa, niin tiettävästi kysymys on ollut jo maailmanluokan järjestäytyneen rikollisuuden tilisiirroista, jossa myös kansainvälisestä huumekaupasta saadut huumerahat pyörivät.

Joten jos tuon tason huumeparonien talletukset jäivät nyt jumiin tuonne Tallinnan Danske Bankkiin, niin aika varmasti he asettavat vastuun tämän kyseisen pankin ex pääjohtajan niskaan.

Tämä tapaus vaan vaikuttaa nyt jo siltä, että mies löytyy kohta Tallinnan lahdesta upotettuna sementtipainoilla ja Tallinnan poliisi antaa julkisuuteen lausunnon, että "tapaukseen ei liity rikosta". Joten mies varmaan ensin hakkasi itsensä tajuttomaksi ja sen jälkeen vielä sai upotettua itsensä sinne Tallinnan lahteen. 


Huumeparoni Pablo Escobar (kuvassa) hukutti kerran omaan uima-altaaseensa kesken juhlien yhden miespuolisen juhlavieraansa, joka yritti kavaltaa sieltä yhden hopealusikan.

Vaikka tällä kyseisellä Escobarin huumeparonilla oli niin paljon hallussaan käteistä, että rotatkin söivät siitä osan. Mies tienasi viikossa jopa 400 miljoonaa euroa kokaiinikaupalla. Ettei kyllä yksi hopealusikka olisi häntä vielä vienyt konkurssiin, mutta koska hän oli psykopaatti, niin hän pystyi tekemään jotain tuollaista ja vielä muiden juhlavieraiden nähden.


Escobarin poika taas väitti, että hänen isäntä joutui kerran polttamaan seteleitä pitääkseen perheensä lämpimänä.

Totuushan on se, että jos nämä monet rikolliset pankit luovuttaisivat kaikki setelivaransa asiakkaidensa käytettäviksi, niin lopulta sitä rahaa olisi kierrossa niin suunnaton määrä, että kaikki velat maksettaisiin pois vaikka kerralla. Mutta sen jälkeen tapahtuisi se, että kaikki raha poistuisi tästä maailmasta. 

Tässä näette sen, että miten suuri pyramidihuijaus se pankkivetoinen rahajärjestelmä oikein todellisuudessa on.

Rahaa luodaan nopeammin kuin lehdet kasvavat puissa, mutta uutta rahaa luodaan vain velasta ja tästä syystä valtiot joutuvat ottamaan jaatkuvasti lisää velkaa, jotta tämä kierre saadaan pysymään käynnissä.


Tallinnan poliisi tekee nyt etsintöjä Piritan alueella

Viimeisimpien tietojen mukaan Tallinan poliisi tekee nyt alueella etsintöjä Piritan alueella.

Mutta toisaalta se, että kun tämä kadonnut ex pankinjohtaja Rehe lähti eilen aamulla liikenteeseen, niin hän jätti puhelimensa kotiin ja yleensä nämä tyypit, jotka tietävät välttää julkista tunnistautumista tai huomiota, jättävät puhelimensa pois matkasta.

Näin myös tehtiin aikanaan siinä kohutussa Wincapita sijoitusklubissa, jonne osallistui myös kuulemma silloin itse Jyrki Katainen. Tiedä sitten, että menettikö hänkin sijoituksensa sinne ? Nythän se sai vielä Brysselin komissaarityönantajalta reilun yli reippaasti 200 000 suuruisen lähtörahan, jonka Katainen lupasi lahjoittaa pois. 

Jos täältä veikataan kohdetta, niin hän todennäköisesti lahjoittaa sen omalle salaiselle Sveitsin pankkitililleen.