http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 2. syyskuuta 2019

Porvoon epäiltyjen poliisiampujien kiinniottovideoissa outouksia



Teksti: Teemu Vehkala

Eräs Ikaalisten kohdalla ohi ajanut autoilija ehti kuvata kännykkäkamerallaan tämän videon, jossa näkyy tämä mieskaksikko, jonka poliisi otti kiinni tuolla tieosuudella.



Mutta taas tässä toisella ohi ajaneesta autosta myöskin kuvatulla videolla näkyykin, että vain toinen tästä mieskaksikosta on kädet ylhäällä ja tuossa kohtaa näkyy myös tämä karhu-ryhmän käyttämä panssarijeeppi siellä takana.



Eli kun tuossa ensimmäisessä videossa sitä karhu-ryhmän jeeppiä ei näy vielä missään ja se näkyykin siinä toisessa videossa.



Toisessa videossa tämä karhu-ryhmän käyttämä panssarijeeppi näkyy jo tuolla takana ja tuossa vaiheessa toinen noista miehistä on kadonnut jonnekin.



Tässä näkyy oikea poliisin ja karhu-ryhmän tekemä pidätystilanne, kun he pidättävät tämän Laajasalossa huumevelkojen takia toisen ampuneen miehen itäväylällä keskellä päivää.



Poliiseja karkuun kaasutellut ampuja yritti juosta vielä itäväylällä pakoon, mutta poliisi käskytti hänet maahan.



Poliisit käyttävät näiden vaarallisten epäiltyjen kiinniotoissa tuollaista kuvanmukaista luodinkestävää suojakilpeä.

Tuolla Ikaalisissa tapahtunut pidätys ei siksi mennyt lainkaan normaaliohjeiden mukaan, vaan tämä mieskaksikko oli jo maassa kädet ylhäällä valmiiksi.

Karhu-ryhmän poliisit jäivät sen jälkeen vielä Jeepin taakse osoittamaan aseillaan. Lehdistön mukaan he hakivat panssarijeepistä itselleen suojaa. 


Kännykän IMEI-koodit

Iltalehden mukaan poliisi pääsi tekijöiden jäljille heidän puhelimen kautta soitetusta tekaistusta hätäkeskuspuhelusta, jonka avulla kuulemma saatiin epäiltyjen IMEI-koodi selville ja se kuulemma pystyttäisiin jäljittämään, vaikka tekijät vaihtaisivat siihen uuden prepaid numeron.

Tämä on kuitenkin hyvin outoa, että tämä takaa-ajo kesti vain vajaa puolituntia. Että odottiko poliisi siinä välillä, että ehti vaihtua toinen vuorokausi ja antoi tämän kaksikon nukkua rauhassa vielä Porvoolaisessa motellissa yö.


Epäiltyjen isä: Pojat ovat aina arvostaneet poliisia ja virkavaltaa kuuluu myös perheen tuttavapiiriin

Epäiltyjen isä, joka käytti kirjailijanimeään Paul Murphy antoi eilen haastattelun Helsingin Sanomille sekä HBL:lle ja kertoi, että poikien lähipiiriin kuuluu myös poliisin virkavaltaa ja he ovat aina arvostaneet poliiseja. Lisäksi hän kertoi, että motiivia on mahdoton ymmärtää.

Poikien vanhemmat ovat tienneet, että pojat ovat olleet kesällä rakennustöissä Porvoossa.


Poliisijohtajat jyrähtivät Porvoon tapauksen tietovuodoista

Poliisijohtajat jyrähtivät jo Porvoon tapauksen tietovuodoista.


Tässä on myös yksi tietovuoto, joka liittyy tähän Porvoon tapaukseen. Mutta sitä vuotoa ei tehnyt poliisi, vaan ohi ajanut autoilija.

Hän saattoi bongata jo nuo tuolle lavastetulle kiinniottopaikalle ennalta ajaneet poliisiautot.



Koko tämä Porvoon tapaus liittyy siihen, että sisäministeriöllä ei ole vielä lisää rahaa poliisin Karhu-ryhmän uusiin panssariajoneuvoihin. 

Joten sen vuoksi Suomessa täytyi lavastaa tällainen poliisiampumistapaus, jonka kohteeksi otettiin Porvoo.

Sisäministeriö tulee saamaan seuraavien kuukausien kuluessa määräyksen, että sen on annettava muutama miljoona lisärahoitusta, jotta Suomen poliisihallitus saisi ostettua karhu-ryhmälle lisää panssariajoneuvoja. 

Joten mitä tällainen varustautuminen oikein viestii. Se viestii sitä, että kuinka paljon tämä Suomen korruptoitunut eliitti pelkää meitä valveutuneita ja tietoisella mielellä heränneitä kansalaisia.

Heidän suurin painajaisensa on se, että me alistetut Suomen kansalaiset yhdistymme ja liittoudumme keskenään, jolla syntyisi kapina sekä vallankumous.

He myös pelkäävät suunnattomasti tätä, että kuinka tällä vastapuolella olevalla joukolla on jo kaikki keinot mm. elvyttää Suomen romahtanut talousjärjestelmä. 

Siihen paras lääke on Islannin malli, eli näyttää ovea pankkiireille sekä laittaa nämä rosvot linnaan istumaan.

Sillä Suomea johtaa vielä tälläkin hetkellä pieni kansainvälisestikin keskenään liittoutunut mafia, johon kuuluu mm. muutama tunnettu yritysjohtaja.



Näillä yritysjohtajilla on Suomessa niin paljon valtaa, että he voivat yksin päättää Suomen tulevan hallituksen sekä pääministerin. Mutta nämä pelurit saavat kuitenkin ohjeita ulkomailta.

Jos tässä nyt tarkastellaan tätä Suomen nykyistä pankkijärjestelmää, niin sen pelisäännöt sanellaan koko ajan Frankfurtissa.

Suomen Pankki ei paina euroja liikkeelle, vaan Suomen valtio OY AB, joutuu lainaamaan euronsa Euroopan keskuspankilta. 

Jorma Ollila johti Nokian suuryhtiötä pelolla. Nyt huomaatte varmaan, että Suomeakin johdetaan pelolla, kun lavastetaan poliisiampuminen, jolla Suomen kansalaiset saatetaan pelon valtaan, koska he alkavat pelkäämään omasta turvallisuudestaan, kun poliisejakin vastaan nyt hyökätään.

Joten sitten sisämimisteriö tekee seuraavan vaiheensa ja lyö pöytään tuon ennalta kaavaillun muutaman miljoona euroa, jolla karhu-ryhmä saa ostettua lisää näitä panssariajoneuvoja.

Näiden Suomen valtiota tuhoavien elitistien märkä päiväuni olisi varmasti se, että näillä panssariajoneuvoilla voitaisiin vielä jonain päivänä ajaa vielä mielenosoittajienkin ylitse. Mutta sellaiseen tarvittaisiinkin jo tämän oikeusvaltion perusoikeuksien mittava kavennusoperaatio.

Ollila istuu tälläkin hetkellä siinä komiteassa, joka ajaa Suomeen autoihin tulevaa pakollista seurantalaitetta. 

Hän kommentoi muutama vuosi sitten tätä kohu-uudistusta, että "eihän sillä seurata niitä ihmisiä, kuin sillä seurataan niitä autoja".

Onko Suomen kansalaiset todellakin näin tyhmiä, että luulevat niiden autojenkin ajavan itsekseen.

Poliisille tehtiin jo viime vuonna hankinta 15 kappaleen panssariajoneuvoista, jotka ovat mallia Mercedez-Benz G280 CDI LAPV 5.4

Kuusi näistä ajoneuvoista otettiin käyttöön jo tämän vuoden helmikuussa. 

Yksi tällainen mersun panssaroitu poliisiauto maksaa n. 400 000 euroa ja tälle hankkeelle tulee silloin hintaa noin 5 miljoonaa euroa.



"Heviä" ei ole tarkoitettu takaa-ajoihin

Mutta tämä onkin sitten mielenkiintoista, että kuinka tässä viime vuonna julkaistussa YLE:n uutisessa poliisin ylitarkastaja Mika Heinilä kertoi, että kuinka tätä "heviä" (poliisin antama lempinimi tälle mersun panssariajoneuvolle) ei ole tarkoitettu takaa-ajoihin.

No kuules no shit Sherlock...

Kuinkas sitä sitten jo käytettiin Porvoon poliisiampujien epäiltyjen takaa-ajoon ja kiinniottamiseen ? 

Selitäppä tämä herra poliisiylijohtaja ? 

Lähteet: YLE

MTV3

MTV3