http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 23. syyskuuta 2019

KRP:n pedofiilijutun puolustusasianajaja erosi jutusta


Keskusrikospoliisin tutkima pedofiilitapaus, jossa pääepäiltynä on Töysäläinen kirkkovaltuutettu sekä matkailualan yrittäjä eteni outoon suuntaan, kun syytetyn puolustusasianajaja Juha-Pekka Hippi (kuvassa) vetäytyi tehtävästä. 




Kyseinen pedofiili kuului Töysän seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön vastuuryhmään luottohenkilönä.

Uhrit alaikäisiä 6-15 vuotiaita poikia

Uhrit olivat 6-15-vuotiaita poikia ja kaikenkaikkiaan heitä on kuusi. Rikokset tapahtuivat vuosina 2004-2018 välisenä aikana.

Juttuun liittyy myös viisi suomalaista miestä, joita epäillään lasten raiskauksista sekä huumausainerikoksista.

Lapsia huumattiin ennen raiskausta meta-amfetamiinilla

Pedofiilirinki käytti meta-amfetamiinia lapsien huumaukseen ja tästä myös keskusteltiin ringin käyttämässä Whatsapp ryhmässä.




Huumaus toteutettiin sähkötupakan sekaan laitetulla meta-amfetamiinilla.

Miesten väliseen huumerinkiin liittyy myös nuorempia miehiä. Yksi heistä on epäiltynä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Pääepäilty ja huumekauppias suunnittelivat yhteen aikaan muiden miesten eristämistä huumeidenkäyttöä varten. 

"Onko niiden tyttöystävistä jo päästy eroon, kauppias kyseli"


Kyseinen pedofiilirinki toiminut jo 10 vuotta

Tämä on tässä omituisinta, että kyseinen pedofiilirinki on toiminut jo 10 vuotta ja vaikka KRP tutkii tätä tapausta vain kahden poliisin voimin, niin kaikki epäillyt liikkuvat edelleen vapaalla jalalla.

Asia kun on niin, että myös poliisijohdossa löytyy näitä pedofiilejä ja varsinkin silloin jos kyse on näistä vieläkin isokenkäisimpien roistojen pedofiiliringeistä, joissa häärii aina suomalaisia ministereitä, poliitikkoja, sekä yritysjohtajia ja muutamia tunnettuja viihdetaiteilijoita sekä tietenkin Suomen poliisihallituksen poliisipomoja. 

Niin näitä rinkejä ei yllättäen koskaan käräytetä, koska poliisijohtajat eivät salli alkaa käräyttelemään vapaamuurariveljiään ja rikostovereitaan.

Tämä vitsaus nimeltä pedofilia on hyvin laaja ongelma mm. vanhoillislestadiolaisissa piireissä sekä lestadiolaisissa piireissä. Sitä esiintyy myös Kokoomuspuolueen sisällä, SDP:n puolueen sisällä.

Keskustapuolueen sisällä toimii myös pedofiilien muodostama verkosto, jotka ovat lestadiolaisia.

Evankelisluterilaisissa seurakunnissa häärii paljon pedofiileja, koska luonnollisesti siellä on paljon nuorisotyötä tarjolla, jonne pedofiilit aina usein hakeutuvat.

Täytyy silti muistaa, että pedofilia on aina sukupolvelta toiselle periytyvä vitsaus, sillä jokainen pedofiili on aina itse pedofilian uhri ja joutunut pedofiilin kynsiin lapsena. Mutta koska pedofilia rikkoo ihmismielen, niin hyvin harvan ihmisen mieli enää palautuu ennalleen ja siksi näistä pedofiilien raiskaamista pojista niin usein tulee aikuisena tämän saman sairaan tavan jatkajia.

Mutta myös vapaamuurariuteen liittyy pedofilia noilla yli 33-asteilla, joissa harjoitetaan satanismia.



Myös juutalaisten Talmudissa sallitaan pedofilia, jota mm. kabbalistirabbit harjoittavat. eli tämä lasten traumatisointi on hyvin suosittua näissä eri uskontokunnissa islamin uskontoa unohtamatta, jonka sisällä tämä se vasta onkin hyvin tunnettu suuntaus lapsimorsiamineen.



Joitakin vuosia sitten eräs Vihdin seurakunnassa työskentelevä pianonsoitonopettaja Olli Hautala oli saanut tuomion alaikäisen tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä. No miestä ei kuitenkaan erotettu seurakunnasta, koska hän sattuu olemaan vapaamuurari ja kuuluu Helsinkiläiseen Luxor loosiin numero 124.



Kun tuolla suuressa maailmassa tämän Deep State eliitin rituaaleissa, joissa lopulta murhataan lapsia, niin niihin olennaisena osana kuuluu heidän joukkoraiskaaminen, johon jokaisen on osallistuttava, kuten myös tuohon teurastukseen tikareilla ja veitsillä.



Yhdysvalloissa näitä lapsiuhrausrituaaleja järjestää mm. Saatanan Kirkko, jonka jäsenet eivät voi edes kertoa vakaumuksestaan edes läheisilleen.



Ent. pankkiiri Ronald Bernard kertoi muutama vuosi sitten kameroille sen miten häntä aikanaan houkuteltiin noihin ulkomailla järjestettäviin lapsiuhrausrituaaleihin mukaan, kun hän oli ensin liittynyt näihin rahakkaampiin pankkipiireihin.


Isokenkäisimmillä pedofiileilla on diplomaattinen suoja

Tämä asia on kuitenkin kaikista vakavin, että kuinka näillä Suomessakin toimivilla isokenkäisimmillä pedofiileilla on koko ajan diplomaattinen suoja toiminnalleen.

Riittää jo se, että kyseessä on tunnettu ministeri, joten eihän tunnetun ministerin poliittista uraa voi vaarantaa jonkun pedofiilituomion vuoksi.

Tai jos kyseessä on tunnettu yritysjohtaja, niin muuten hän ei voisi enää hiluttaa persettään satojen yhtiöiden hallitukseen, koska hän menettäisi siellä luottamuksensa, jos hänet tuomittaisiin pedofiliasta jne.

Fakta on kuitenkin se, että näitä pedofiileja löytyy tunnettujen suuryritysten johtajista. Heitä löytyy myös Helsingin arkadianmäeltä, poliisihallituksen johdosta, rikkaista rahasuvuista jne. Mutta jostain syystä poliisi ei tee näille mitään.


Lähteet: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pedofiiliringin-57-vuotias-paaepailty-on-toiminut-seurakunnan-lapsi-ja-nuorisotyoryhmassa/7342376#gs.56wovo

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/84f256c0-a4d5-49d2-876b-e3d0e43c0219

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4529637/Pedofiiliringin+paaepailty+on+kirkon+entinen+luottamushenkilo++Alavuden+seurakunnan+mukaan+poliisi+ei+ole+toistaiseksi+ottanut+yhteytta