http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Greenpeacen ent. johtaja Patrick Moore: Hiilidioksidi on elämän antaja


Greenpeace järjestön ent. johtaja Patrick Moore latasi julkisuuteen melkoiset totuuden sanat, kun hän otti kantaan tähän käynnissä olevaan ilmastonmuutoshössötykseen.

Hän sanoi näin; "Meidän on tunnustettava, että kyse on kytketystä epälineaarisesta ja kaoottisesta järjestelmästä ja siksi tulevien ilmastomallien ennustaminen pitkällä aikavälillä ei ole mahdollista.

On kaavio, joka osoittaa, että ilmastomallit ovat voimakkaasti liioitelleet lämpenemisnopeutta, mikä vahistaa IPCC:n lausunnon. Ainoat trendit, jotka tietokonemallit näyttävät pystyvän ennustamaan tarkasti, ovat jo tapahtuneet ja nyt tullaan esitykseni yrimeen. CO2 on elämän valuutta ja kaikkein tärkein rakennusaine koko mapallon elämälle. Kaikki elämä on hiilipohjaista, myös oma, minun, sinun, Gretan, Al Goren jne. ym ym kaikkien jo nykyisellä hiilidioksiidipitoisuudella, 400pmm kasvit ovat suhteellisen nälkäisiä ravitsemukselleen. Kasvien kasvulle optimaallinen CO2-taso on noin 5 kertaa korkeampi, 2000 pmm. Mutta hälyttäjät saarnaavat tässä asiassa, että se on jo liian korkea. 

Jokaisen ihmisen, joka tietää totuuden tästä asiasta tulisi haastaa ne joka päivä. Hiilidioksiidi on elämän antaja ja meidän tulisi juhlia hiilidioksiidin vuoksi, sen sijaan että halveksisimme sitä, kuten nykyään on muotia".