http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 11. toukokuuta 2019

Kokoomuksen virka-asunnolla kaupattiin myös huumeita



Suomen Kansa Ensin Youtube-kanavalla käytiin muutama päivä sitten viiltävä analyysi tästä käynnissä olevasta huora gatesta, jonka asianomistaja osapuolia ovat Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö, kokoomusveteraanipoliitikko Ilkka Kanerva sekä ex pääministeri Matti Vanhanen.

Tämä analyysi oli sen verran tulenarkaa tietoa, että vastapuolen osastolla meni sen verran kuset housuun, että koko videon nettilähetys ei kuulemma sopinut Youtubelle täysin. Joten puolittainen sensuuri iski kuvioihin.



Nyt selvisi, että tuossa samaisessa Kokoomuspuolueen omistamassa asunnossa, joka toimi vuonna 2006 silloisen Kokoomuksen puoluesihteeri Harri Jaskarin virka-asuntona kaupattiim myös huumeita.

Mutta jostain syystä poliisin tutkinnanjohtajat sivuttivat tämän kokonaan esitutkinnasta, joten kaiken järjen mukaan tällöin kyse oli organisoidusta huumekaupasta, johon Kokoomus on puolueena sekaantunut. Se saa todennäköisesti tuloja myös tästä organisoidusta huumekaupasta, kun näiden prostituoitujen palveluiden yhteydessä levitetään eteenpäin mm. kokaiinia, amfetamiinia tai heroiinia.

Tämä taas kun tämä Jaskarin silloinen virolainen naisystävä myi asunnolla itseään, niin hän kävi jossain välissä eduskunnan saunalla ja meni sinne toisen virolaisen prostituoidun kanssa. Mutta tässä mielenkiintoisinta on se, että he menivät sinne kumpikin väärennetyillä papereilla.

Iltalehden toimittajat tavoittivat tämän Jaskarin ex naisystävän Tallinnasta puhelimitse.



Hei Kokoomusjohto Paska osui jo tuulettimeen

Ehkä surkuhupaisinta tässä huora gatessa on se, että se paska osui jo sinne tuulettimeen ja nyt nämä nykyisen Kokoomuksen puoluejohto yrittää pyyhkiä näitä sontaläjiä puoluetoimistonsa lattialta, mutta ovat jo korviaan myöten siinä.

Presidentin maine on mennyt ja sitä yritetään nyt kaikilla keinoilla pitää kiillotettuna, joten Iltalehti ja Iltasanomat sekä Helsingin "Sanomattomat" on aivan hiljaa tästä. Mutta ainoastaan Suomen Kuvalehti on uskaltanut kertoa miten tämä huora gate todellisuudessa meni.



Mutta kuten huomaa, niin valemediaan kuuluvat iltapäivälehdet ovatkin keskittyneet vain tähän saunakuvaan, jonka tutkinnanjohtajana toiminut Kari Lintilä ehti myös nähdä.

Tuo saunakuva, jossa Sauli Niinistö sekä Ilkka Kanerva poseeraavat virolaisen prostituoidun kanssa saunan lauteilla. Niin nyt he ovakin muuttaneet, että nämä henkilöt olivatkin vain iltapuvuissa.

Pääasia on vain se, ettei Suomen kansalaisille tulisi vieläkään päähän, että Sauli Niinistö ja Ilkka Kanerva olivat kyseisen virolaisprostituoidun vakioasiakkaita noihin aikoihin.

Mutta mielenkiintoista on myös se, että jos nämä virolaisnaiset kävivät eduskunnan saunalla väärennetyillä nimillä, niin työskentelivätkö he jollekin vieraalle valtiolle ?

Sillä tällaisia Suomen häntäheikki ministereitä on varmasti tuollaisten virolaisten maailman vanhimman ammatinharjoittajien saada hunaja-ansaan.



Ilkka Kanerva oli todennut vuonna 2005 Johanna Tukiaiselle yhden tekstiviestin lopussa; "Kuullostaa lähes fantasialta. Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?"



Tämä johti siihen, että Kanervalta vietiin ulkoministerinsalkku pois ja hänen tilalleen nimitettiin Alexander Stubb.

Mutta jopa Jenkeissä on olemassa sellainen sanonta, että kuinka politiikassa kaikki asiat jotka tapahtuvat, eivät tapahdu sattumalta, vaan niistä on sovittu entuudestaan.



Tämä nyt käynnissä olevan huora gaten yksi asianomistaja on kokoomuksen kansanedustajana vuodesta 2011 lähtien toiminut Kari Tolvanen.

Hän toimi myös tuon Jaskari jutun tutkinnanjohtajana ja hän oli se mies, jonka silloinen pääministeri Matti Vanhanen kutsui kävelylle, jossa sovittiin että Jaskarin paritusepäilytutkinta päätetään.

Näin sitten tehtiin ja tutkinta haudattiin tuon paritusepäilyn osalta, jottei kokoomuspuolueen huumekauppa sekä paritusbisnes päätynyt syytteeseen asti. Mutta silti tieto tästä epäilystä levisi tuolloinkin sanomalehtiin, mikä tahrasi kokoomuspuolueen mainetta entisestään.

Joten kun tämä ei enää ole mikään valtionsalaisuus, että Suomen kokoomuspuolue harjoittaa paritusta sekä kovien huumeiden myyntiä. Mutta eivät vain jää kiinni, koska heillä on erittäin hyvät välit korruptoituneeseen poliisihallituksen johtoon.

Tämä mahdollistaa sen, että kokoomuksen huumekauppaan sekä paritustoimintaan ei silloin kukaan poliisi pääse puuttumaan, koska nämä rötösherrajahdissa olevat poliisit potkaistaan pihalle, kuten nyt tehtiin tälle huora gatessa syytettynä olevalle Kari Lintilälle.

Nämä kokoomuspuolueen eliittiin sekä poliisihallinnon johtoon kuuluvat miehet ovat lähes mafiatason rikollisia. Mutta tässä tapauksessa he sikailevat Suomen veronmaksajien rahoilla mm. huumekauppaa sekä paritustoimintaa Helsingissä.

Mutta silloin kun kokoomusministeri käy maksullisissa huorissa kokoomuspuolueen omistamissa kiinteistöissä, niin ei nämä ministerit niistä käynneistään mitään sinne maksa. Sillä ne kuuluvat kokoomuksen ministerien luontaisetuihin.



Aarnio oikeudenkäynnissä ilmeni, että yksi naisprostituoitu oli huumattu poliisin toimesta hieman ennen Aarnio vyyhtiin liittyviä kuulusteluja, jotta hänen kertomuksensa olisivat mahdollisimman sekavia.

Mutta tämä prostituutio on vielä pieni juttu siihen verrattuna, että Suomen korruptoitunut valtaeliitti pyörittää myös lapsiprostituutiota Suomessa. 

Lapsiprostituutio on paljon vakavampi asia kuin tämä ilotyttöbisnes ja siitä syystä poliisi ei juurikaan uskalla puuttua esim. Helsingissä toimivan isokenkäisten pedofiilien pedofiilirinkiin, joihin kuuluu myös kokoomuspuolueenkin poliitikkoja. 

Pohjois-Suomessa nyt yksi näistä kokoomus-pedofiileistä jäi kiinni. Kyseistä 57 vuotiasta yrittäjää epäillään lukuisista alaikäisiin poikiin kohdistuneista raiskauksista.

Mutta tämä on vasta alkua sille mitä on vielä edessä, kunnes nämä pääkaupunkiseudulla toimivat kokoomuspedofiilit alkavat paljastumaan, kun Helsingin poliisipiirissä löytyy riittävän kovapäisiä poliiseja, jotka uskaltavat alkaa penkomaan näitä juttuja. 

Mutta näiden poliisilaitosten suurin ongelma on ollut tässä huora gatessakin se, että näitä hyviä poliiseja tuntuu olevan yhä vähemmän, kun heidät pistetään pihalle talosta, jos he osoittavat vähänkään innostusta lähteä tutkimaan näiden virkamiesrikollisten rikoksia.

Syynä tähän ovat myös vapaamuurarien verkostot, joiden vaikutusta ei voi olla huomaamatta siinä, että miksi KRP:n johtajat ovat heitä sekä Helsingin huumepoliisin johdossa on myös heitä.

No tietenkin huumepoliisin johdossa olevat vapaamuurarit mahdollistavat sen, että näiden kokoomuspuolueen vapaamuurariveljien huumebisneksiinkään ei sekaannuta, jos kyseessä on heidän vapaamuurarien firmojen sisäinen etu. 

Silloin myös CIA päästetään tuomaan huumelastinsa Suomeen, ilman että siihen puututaan huumepoliisin puolelta, koska nämä virkamiesrikolliset huumepoliisista saavat osan lahjuksina näiden lomassa, etteivät puutu näihin huumeiden salakuljetuksiin, joita Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA organisoi.



Voi vaan miettiä, että miksi Kokoomus puolue loistaa näissä kohuissa aina vuodesta toiseen ? 

Kokkarien logossa on ruiskaunokki, joka on roskakasvi, joka hävittää kaiken muun kasviston ympäriltään.

Tämä on kuin kokoomusyrittäjä, joka nostaa miljoonien yritystukia, öykkäröi yritysmaailmassa ja pyrkii hävittämään kaikki muut kilpailijat ympäriltään keinolla millä hyvänsä.



Samoin toimii myös kokoomuslainen huumekauppias, joka ei salli vapaata kilpailua. Siksi hän käyttää tarvittaessa prätkäjengien liivimiehiä, jotka käyvät hoitelemassa ettei kilpailijat tallo Kokoomuksen huumekauppamonopolien varpaille.



Mutta olisi kyllä kieltämättä mielenkiintoista tietää, että kuinka monta miljoonaa euroa kokoomuspuolue tekee vuodessa jo pelkällä pirikaupalla, eli myymällä amfetamiinia ? 

Tai että kuinka monta annosta tuota piriä käytetään eduskunnassa, kun kansanedustajien sekä ministerien päivät ovat melko pitkiä. Muuten salissa joutuu käyttämään torkkupeittoja.