http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Instagram tuo aikakautemme henkisen rappion näyttämö

Teksti: Teemu Vehkala

Nykynuoriso käyttää yhä enemmän Instagramin kaltaisia kuvien jakopalveluja, mutta erityisesti nuorten naisten käyttäytyminen näissä palveluissa on kuin toinen toistensa kopioita.

Selfieitä otetaan jo yhtä usein kuin kuin hengitetään ilmaa ja tämä nuori nainen joka tuijottaa kuin hypnoosissa tuota älypuhelintaan viestii siitä, että hänet on kasvatettu näiden langattomien laitteiden kautta.

Vanhemmat eivä ole antaneet heille riittävästi huomiota ja nämä nuoret naiset sitten lähtevät tavoittelemaan tuota kodissaan paitsioon jäänyttä huomiota. Huono isäkuva jne. asiat, joita sitten nämä ihmiset joutuvat läpikäymään näissä myöhemmissä elämänvaiheissaan, kun alkavat tekemään tuttavuutta ns. vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Tässä suhteessa kaikki älypuhelimiin ja instagram kaltaisiin sosiaalisiin verkostoihin kohdistuva ulkonäkökeskeinen ns. somehuoraus näyttää tuon suoran tilan siitä miten suuri henkinen rappiotila tällä nykyisellä tulevalla sukupolvella on jo käytössään.

Tarkoitan tällä sitä, että jos vielä 20 vuoden päästä työhaastattelutkin ovat jo menneet silloisiin älypuhelimiin ja sieltä valkataan vain parhaimman näköiset naiset päältä.



Tämä nuoriin murrosikävaiheen tyttöihin sekä naisiin kohdistuvan mielenohjelmointihankkeen nimi on Project Monarch, joka sai alkunsa jo 50-luvulla ja sitä on ajanut eteenpäin Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA.

Monarch tulee perhosesta, jonka CIA:n kidutettavat henkilöt näkivät kidutuskokeiden jälkeen harhanäkynä.

Tuo perhonen on myös monien naisien tatuointi, jota hyvin harva heistä edes ymmärtää, että mistä se perhostatuointi alunperin tulee. Kun he ovat silloin CIA:n project monarch ohjelmoinnin kohteita/uhreja.

Monarch ohjelmoinnin kaltainen sivupersoona perustuu aina alter-egon kaksoispersoonalle, joka voi triggeroitua päälle vaikka naisilla sekä miehillä esim. baarissa alkoholin vaikutuksen alla.

Fritz Springmeier puhui näistä laajemmin eräässä kirjassaan, jossa avasi näitä Illuminaatien mielenohjelmoinnin saloja laajemmin. Mutta hänen tuossa kirjassa puhuttiin enemmänkin näistä Illuminaatien suorittamista lapsiin kohdistuvista ohjelmoinneista.

Mutta tuo kyseinen kirja on materiaaliltaan äärimmäisen raakaa, joten sitä ei sen vuoksi voi suositella ollenkaan ns. heikkohermoisille.



Mielenohjelmointi perustuu aina johonkin traumaan, joka usein tulee näille kohteille miltei aina lapsuudesta ja tällainen monarch ohjelmointiin liittyvä trauma voidaan kuulemma nähdä aina aivokuvassa asti MRI-aivokuvassa.



Ei tämä sinällään ole mitään vaikea asia ymmärtää, että kuinka vaikka useiden sukupolvien ajan kestävä henkinen sukujen sisäinen väkivalta perustuu miltei aina siihen, että sukupolvelta toiselle murkattujen lapsien personallisuudesta kehittyy narstistinen personallisuushäiriö, joka sitten näkyy siinä, että nämä alkavat kasvattamaan aikuisena lapsiaan tuolla narsistisella oireyhtymällä ja näin saadaan tuo monarch sivupersoonat syntymään sukupolvelta toiselle.

CIA käyttää näistä lapsiakin alistavista vanhemmista nimitystä händleri (the handler).

Sillä tarkoitetaan vain tätä alistajaa, joka pitää esim. narsistina tätä lastaan tai uhriaan alistettavassa asemassa ja tästä syntyy se, että lapsen tai uhrin mieli murretaan ja heille syntyy tuohon traumaan pohjautuva sivupersoona, tai jopa useita sivupersoonia, joita voivat mm. olla lapsenomainen sivupersoona jne. 

Tällä lapsenomaisella sivupersoonalla voisi ehkä mm. nähdä sen, että miksi Michael Jacksonilla oli sellainen sivupersoona. Hän kun oli joutunut näkemään lapsena aika rankanluokan fyysistä sekä henkistä väkivaltaa, kun hänen manageri-isänsä hakkasi ja pieksi hänen veljiään hänen nähden. 

Mutta samalla myös häneltä riistettiin tämä lapsuus lähes kokonaan ja laitettiin esiintymään yökherhoihin, kun muut tuon ikäiset lapset taas saivat elää lapsuutensa lapsena.



Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on aina ollut se sama ongelma joka oli myös natsi-saksallakin, että heidän salaisissa mielentutkimusohjelmissaan oli aina hommissa mitä hulluimpia tunnekylmiä psykopaatteja, joita mm. tämä natsien salaisen mielentutkimusohjelman päällikkö dr.  Josef Mengele edusti.

MK ULTRA projektissa CIA:lla on ollut myös erityinen mielenkiinto saada kidutettavaksi juuri näitä ns. huippuyksilöitä. Eli lapsia, joiden psyyke on huomattavasti vahvempi kuin toisten ja yllättäen sitten CIA:lla on heidän kohdallaan ollut omat intressinsä yrittää värvätä heitä mm. näihin hallinnon salaisiin koulutuksiin, joissa koulutetaan mm. näitä Mantsurian kandidaatin toimivia salamurhaajia.



Tämäkin ylemmässä kuvassa oleva pikkutyttö Ellen Atkin joutui lapsena CIA:n kiduttamaksi, kun hänet otettiin Monteralissa 50-luvulla MK-Ultra ohjelmaan mukaan.

Hänen veljensä kuoli vain 19 vuotiaana ja hänen siskonsa oli 80-luvulla vahvasti lääkittynä ja tuli hulluksi lääkkeistä.

Yllättäen tämäkin Elleniin kohdistunut kidutuskoe oli mahdollista, koska hänen äitinsä sattui olemaan paikallinen uniterapeutti, jonka alaisuudessa nämä MK-Ultra kokeet tehtiin hänen tyttärelleen.

Kaikesta huolimatta tämä kidutettu tyttö kuitenkin oli sen verran kovapäinen, että hän on edelleen hengissä ja kuuluu näihin harvoihin, jotka ovat onnistuneet selviämään MK-Ultra kokeiden kidutusvaiheet ilman että heiltä lähti ns. järki päästä pois.

Mutta CIA ei ole oikein ollut halukas, vaikka heitä on haastettu jo useita kertoja oikeuteen näistä MK-Ultra kokeisiin liittyvistä asoista. Esimerkiksi vuonna 1986 Kanadan oikeuslaitos totesi, ettei tässä eräässä MK-Ultra kokeessa Kanadalla ollut mitään laillista vastuuta siitä, että näitä kokeita ajettiin heidän maaperällään.

Mutta kuten Allan Memorial Instituten edustaja Marlene Levenson totesi näiden olleen viattomia ihmisiä, jotka ajautuivat keskivaikeaan depressioon. Joten sitten he tulivat julkisuuteen ja paljastivat tämän, että kuinka heidän elämänsä olivat pilalla.

Silti CIA ei ole tähän päivään mennessä suostunut ottamaan tätä moraalista vastuuta näiden viattomien siviilien kiduttamisesta ja tappamisesta.

Eli heidän lähtökohtansa on sama kuin mitä lääketeollisuuden (BIG PHARMA), että he syyttävät potilaita siitä, että heidän päänsä on mennyt vaikka psykoosilääkkeillä juntturaan. 

Joten tästä sitten lääketehtaiden lahjoma lääkäri tekee seuraavan siirron ja määrää näitä huumausaineita taas muutaman annoksen enemmän, että josko se harhaluuloisuus siitä katoaisi, jos annammekin vielä isomman annoksen näitä vahvoja huumausaineita.


Mutta vielä tähän itse pääaiheesen palatakseni jos nykynuorten itsetunto rakentuu tällaisen somehuomion hakemiselle, niin silloin heidän itsetunnossaan on jotain pahasti vialla.

Sillä jopa monet suomalaiset julkisuudenhenkilöt pitävät Instagram tilejään vain sen vuoksi, että heidän julkisuuskuvalle perustuva brändi voisi kasvaa.

Tällainen käytös on puhdasta narsistisen personallisuushäiriön kaavaa, joka perustuu aina tuolle valheelle, että sinun tulisi aina todistella olevasi jotain mitä et todellisuudessa ole.

Näet peilin edessä aina muun kuin oman todellisen itsesi ja silloin kun nämä sielunsa kadottaneet ihmiset alkavat muodostaa seurapiirejä, niin alkaakin ne todelliset juorulehdistä kuuluisien tyhjäpäiden kokoontumisajot.


Lähteet: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm

https://www.zerohedge.com/news/2018-05-22/their-lives-were-ruined-victims-cia-mk-ultra-brainwashing-plan-class-action-suit