http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 11. toukokuuta 2019

Britney Spears ei pääse pakoon holhouksesta - ollut holhouksen alaisena jo 11 vuotta


37 vuotias poptähti ja laulaja Britney Spears yritti päästä holhouksesta irti Los Angelesin paikallisessa oikeudessa.

Hän on ollut jo 11 vuotta holhouksen alaisena, joka langetettiin hänelle oikdeuden päätöksellä vuonna 2008

Hänen viralliseksi holhoojaksi nimettiin hänen isänsä Jamie Spears.

Britney saapui Los Angelesin oikeustalolle viime perjantaina äitinsä kanssa. Mutta oikeus kuitenkin hylkäsi pyynnön holhouksen purkamisesta ja oikeus määräsi sen sijaan Britneyn mielentilatutkimuksiin.

Tämä siis saattaa tarkoittaa sitä, että Britney joutuu taas todennäköisesti kohta yksityiseen psykiatriseen sairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, jossa hänelle tehdään tuota virallisesti ilmoitettua mielentilatutkimusta.

Mutta Britneyn kohdalla koska hän on MK ULTRA ohjemoitu poptähti, niin tämä mahdollinen psykiatrisen sairaalan keikka saattaa myös sisältää muitakin toimenpiteitä, joihin kuuluvat mahdollinen uudelleenohjelmointi, koska tuo MK ULTRA monarch-ohjelmoitu mieli voi aina joskus päästä rakoilemaan ja silloin sen kalibroiminen ei ole näille kontrollereille aina helppoa.



Britney käyttäytyi yli kymmeniä vuosia sitten erään haastattelun yhteydessä hyvin oudosti, jolloin tuo häneen ohjelmoitu showbusiness alter-ego käynnistyi kesken haastattelun ja hän alkoi käyttäytymään kuin ympärillä olisi suurikin fanilauma. 



Britney on myös omalle instragram seinälleen postannut monta kertaa näitä monarkkiperhosia, jotka ovat CIA:n Project Monarch operaation symboleita.

Joten olisi eräällä tavalla äärimmäisen vaarallista näille Britney Spearsin kontrollereille, jos tämä stara vielä onnistuisi palauttamaan tuo hänen hajoitettu mielensä takaisin, sillä monarch projektin uhrien mieli on särjetty kuin pieniin palasiin.



Britney kun oli jo 90-luvun alussa mukana varhaisteineille suunnatussa Diseney-kanavalla pyörineessä Mickey Mouse Club ohjelmassa.

On hyvin mahdollista, että hän joutui noina aikoina siellä jonkun Hollywoodin pedofiilin kynsiin ja sen jälkeen tuollaisen alaikäisen tytön mieli rikkoutuu jo niihin pieniin palasiin, josta tuo trauma muodostaa tuon alter-egon, jolle myös MK Project Monarch kaltainen sivupersoona voidaan rakentaa.

Kun nämä tämän luokan trauman kokeneet lapset on helppoja kohteita saada vaikka poptähdiksi, koska nämä heidän hyväksikäyttäjänsä voi käyttää juuri näitä heissä olevia vanhoja traumoja hyväkseen ja Britney Spearsin kohdalla kyse on juuri tästä samasta asiasta.



Tämä ihmismielen tutkimispakkomielle CIA:lla oli jo vuosina 1957 - 1964 vuosina, jolloin Montrealissa sijaitseva Allan Memorial Instituutti oli näiden salaisten MK-ULTRA kokeiden kohteena, jolloin kyseisen sairaalan potilaat olivat tiedemies Ewen Cameronin henkisen ja fyysisen kidutuksen kohteina.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelulle on aina ollut ominaista, että sen puikkoihin päästetään miltei vain tällaisia kylmäkiskoisia psykopaatteja, jotka kipuavat siellä ylimpiin johtotehtäviin ja mikäs se sen lystikkäämpää on näille psykopaateille, kuin päästä salaisiin mielentutkimusohjelmiin kiduttamaan viattomia ihmisiä ja lapsia.



Tämä CIA:n Project Monarch sai nimensä monarkkiperhosesta sen vuoksi koska kidutetut nuoret lapset sekä naiset näkivät ensimmäisenä juuri monarkkiperhosta muistuttavan kohteen edessään, vaikka kyseessä oli optinen silmien tuottava näköharha.



Kun taas tämä naisilla ominainen ihon tatuoiminen liittyy perhosiin hyvin usein, mutta harvat näistä naisista käsittää, että tuo perhosten tatuoiminen ihoon on merkki silloin siitä, että heillä on tuo sama monarch trauma, eli kaksoispersoona (alter-ego), joka liittyy vahvasti seksuaalisuuteen ja sen epätasapainoon. 

Tuo seksuaalisuuden epätasapaino johtuu kundaliinienergioiden epätasapainosta, johon riittää jo se, että joku tämän trauman saanut nainen on joutunut vaikka lapsena kokemaan voimakasta seksuaalista väkivaltaa.

Se sitten avaa tuon heidän kundaliini-energian keskuksen, jonka kuuluisi avautua normaalisti naisilla vasta siinä vaiheessa, jolloin tapahtuu tämä heidän luonnollinen hormonaalisen toiminnan herääminen.



Esimerkiksi nymfomanian alkuperä johtuu usein juuri tästä samasta asiasta, että näiden henkilöiden kundaliini-chakra on avautunut ennenaikaisesti, jolloin nämä henkilöt ovat tod. joutuneet seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi esim. lapsena. 

Intialaiset joogit kutsuvat tuota kundaliini-syndroomaksi.

Tuollainen kokemus sitten pirstoittaa heidän mielen ja sinne saattaa muodostua jopa useita eri alttereita, joita yksi altteri voi olla tuon lapsen alter-ego.

Tämä siis tarkoittaa silloin, että jopa aikuinen ihminen voi alkaa käyttäytymään kuin pieni lapsi yks kaks, jos hänen mielestä löytyy tuollainen lapsi alter-ego (kaksoispersoona).



Mutta miettikääpä sitten, että miten suunnaton bisnes näiden seksuaalisesti hyväksikäytettyjen tapausten hoito on lääketeollisuuden suuryhtiöille.

Lääkärit ja psykiatrit voivat aivan mielipuolisesti määritellä, että sinä olet kaksisuuntaisen mielialahäiriön sairastaja, vaikka sinut on saatettu vain raiskata lapsena ja mielesi on mennyt rikki.

Sitten sinut saadaan BIG PHARMA:n nappikaupan yhdeksi asiakkaaksi ja aivojasi aletaan vammauttamaan mielialalääkkeillä.



Mielialalääkkeiden ja psykoosilääkkeiden nappikaupalla menee tällä hetkellä Suomessa kovempaa kuin aikoihin, koska tällä hetkellä joka lähes kymmenes 13-17 vuotias on psykiatrisen erikoissairaanhoidon asiakas.