http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. toukokuuta 2017

Suomessa vieraillut tutkija paljasti medialle pankkien rahanluonnin salaisuuden


Teksti: Teemu Vehkala

Suomen Pankissa järjestettiin muutama kuukausi sitten maaliskuussa tutkimusseminaari, jonne oli kutsuttu Englannin keskuspankin tutkija Michael Kumhof.

Saksalaisella Kumhofilla on pitkä työhistoria takanaan mm. Kansainvälisessä valuuttarahasto IMF:ssä sekä sijoituspankki Barclaysissa.

Kumhof paljasti sen kuinka vuoden 2008 finanssikriisi oli miltei yksinomaan yksityisomisteisten sijoituspankkien aikaansaama.

Hän myös paljasti medialle sen, että miten pankit luovat lainoja myöntäessään rahaa tyhjästä.

Pankkitalletusta voi siis ajatella pankin velkakirjana, mutta se on vain lupaus tuon velan maksamisesta pankille.

Jokainen voisi periaatteessa raapustaa velkakirjoja, mutta koska pankit käyttävät näitä velkakirjoja yleisenä vaihdon välineenä. Niin tästä johtuu se miksi niitä voi myös vaihtaa keskuspankkien luomaan rahaan.


Miksi Helsingin Sanomat viivytteli artikkelia toukokuuhun ?  
Vaikka tämä Kumhof vieraili Suomen Pankissa jo maaliskuussa, niin mikä viivytti tätä artikkelia aina toukokuuhun asti.  Koska Helsingin Sanomat julkaisi tämän jutun vasta nyt ? 

Onhan Helsingin Sanomat tunnettu oikeistolaisten fasistien ykköslehti, joten tämä fasistienergia vallitsee vieläkin lasisessa Sanomatalossa.

Helsingin Sanomienkin toimittajilla on onneksi vielä oikeus valittaa virallisesti neuvostoihin, jos heidän juttujaan alkaa työnantajansa (HS) sensuroimaan. 


Miksi rahanluontioikeus on edelleen vain sijoituspankeilla eikä valtioilla ?
Koko ydinkysymys keskuspankkipankkijärjestelmässä on aina ollut se, että miksi rahanluontioikeus on edelleen vain sijoituspankeilla eikä valtioilla ? 

Yksityisomisteisten sijoituspankkien rahajärjestelmä kun on täynnä likaista rahaa, jota käytetään myös CIA:n organisoiman kansainvälisen rahanpesun välineenä. 


Huumemarkkinoilla CIA:n rooli on huolehtia myös kokaiinin kuljetuksista, joten ilmankos tätä tiedustelupalvelun yksikköä vitsaillaankin Cocaine Import Agencyksi. 

Kokaiinista tulee suurimmat tuotot huumausainemarkkinoilla ja kun vielä nämä pankkiirinistit eivät pystyisi muuten ilman tätä päivittäistä neniensä puuteroimista tekemään illuille rahaa. Niin tämän takia kokaiinituotot ovat sijoituspankkimaailman elinehto.

Sotabisnes on myös hyvin olennainen tekijä sijoituspankkien maailmassa, koska se on aina takuuluokan sijoitus, jonka riskit ovat käytännössä 0 % 

Syyriankin sisällissodan kohdalla Rothschildien pankkisuvulle on periaatteessa sama, että kuka sen sodan voittaa. Mutta heidän päämääränsä on silti saada Syyrian keskuspankki haltuunsa ja yksityistää se Rothschildien hallinnoimien sijoituspankkien haltuun.


Miksi rikkaat elitistit käyttävät kokaiinia ?

Kokaiini on näiden pankkiirinistien lisäksi myös monien Seitsemän Päivää lehdestäkin tunnettujen julkisuudenhenkilöiden tekijöillä yleinen bilehuume. Mikä juuri kokaiinista tekee niin halutun ja suositun ? 

No koska kokaiinissa oleva kidemäinen coca alkaloidi stimuloi voimakkaasti keskushermostoa sekä vie pois näläntunnetta ja aiheuttaa myös euforisen hyvänolontunteen. 

Joten tällaiselle jo valmiistaankin viihdejulkisuudessa roikkuville narsisteille tällainen huumausaine on kuin suora siunaus, jolla he voivat vain stimuloida tuota heidän sisällään vallitsevaa huonoa omatuntoa. 

Mutta psykopaattien kohdalla taas tämän jauheen imurointi nenään on enemmän sääntö kuin poikkeus, jolla myös johdetaan valtiontason politiikkaa. Microsof yhtiön Steve Ballmer näytti 90-luvulla mallia siitä mitä kokaiini ja ylivilkkaushäiriö saa aikaan julkisesti.

Kokaiinin hintaa pidetään tarkoituksellisesti niin korkealla, että se maksaa grammalta n. kolme kertaa enemmän kuin vaikka kultagramma.

Tällä taas mahdollistetaan se, että nenänsä imuroi vain harvat ja valitut henkilöt. Joten köyhemmät narkkarit voivat sitten siirtyä piikittelemään vaikka Subutexiä suoneensa tai popsimaan särkylääkkeitä tuohon pahaan oloonsa.

Vielä vuonna 1879 kokaiinia alettiin käyttää morfiiniriippuvaisten hoidossa. Sekä sitä käytettiin myös paikallispuudutukseen Itävallassa ja Saksassa vuonna 1884.

Suomeen kokaiini saapui 1870-luvulla apteekkeihin kokanlehtinä.

Kokaiini kriminalisointiin suomessa vuonna 1936 ja Yhdysvalloissa jo vuonna 1922. Mutta silti Wallstreetin pankkiirit jatkoivat työpäiviä vetämällä viivaa.

Vaikka tätä kokkelia edelleen kuljetetaan CIA:n toimesta, niin silti ehkä vieläkin suurempi massaväestön hallintaan keskitetty huume on alkoholi, jota käytetään kansojen tyhmentämiseen sekä kurissa pitämiseen.

Aivan kuten tämä hollantilainen ex-pankkiiri Ronald Bernard totesi, että kuinka köyhempi kansa pysyisi niin kauan kurissa, kun he saavat sen kaljansa haettua kaupasta niillä valtion myöntämillä työttömyyskorvauksilla.

Kaikki päihderiippuvuudetkin ovat vain mielen köyhyyttä ja kaiken näiden taustalle yleensä kätkeytyy jokin suurempi tekijä, kuten vaikka läheisriippuvuus.

Pankkialallakin tämä suunnaton monikansallisten yhtiöiden ahneus vallasta perustuu myös tuohon samaan läheisriippuvuuteen, jota nämä suuret yhtiöt yrittävät paikata tuolla voittojen maksimoimisella. Joka kuitenkin ajaa koko maailman talousjärjestelmän kohti uutta kaaosta.

Mutta näin tämä peli on suunniteltukin menemään, että aina kun yrittäjältä lähtee firma alta sekä pankki irtisanoo hänen lainansa. Sitten jos yrittäjä vielä tekee itsemurhan sekä talo palautuu pankille. Niin pankkiahan kiinnostaa enää vain tuon omakotitalon pilkkahintaan myyminen sisäpiirihuutokaupalla, joka vielä myydään miltei aina jollekin pankinjohtajan vapaamuurariveljelle.

Sitten tämä omakotitalo laitetaan jälleen yksityiseen myyntiin julkisille markkinoille ja mikäli kaupat syntyvät uudella pankin lainasopimuksella. Niin periaatteessa tuossa kohtaa tämän talon uutta velkakirjaa pyöritetään jo yhden oman käden kautta menneen yrittäjän sielulla.

Näin pyörii pankkijärjestelmä, joten olisikohan jo hieman aika kiinnittää huomio tähän, että haluammeko velkaantua lisää. Vai siirrymmekö jo kohti vaihtoehtoisia rahajärjestelmiä.

Vaihdantatalous olisi yksi malli, jolla tämä mädännäinen keskuspankkivetoinen talousjärjestelmä voitaisiin korvata.


Lähteet: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kokaiini

https://www.youtube.com/watch?v=IGVscYI5XlQ

https://fi.wikipedia.org/wiki/Alkoholit

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaihdantatalous

 

 

  Lähde: http://www.hs.fi/talous/art-2000005195851.html?share=6ee263e83ab543e2f23e2d01623538df