http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 6. toukokuuta 2017

Jääkiekon MM-kilpailut kansallisen massahypnoosin instrumentti


Teksti: Teemu Vehkala 

Jälleen käynnistyneet jääkiekon MM-kilpailut ovat joka kevät Eurostoliiton vallanpitäjille nerokas massahypnoosin instrumentti, jonka avulla voidaan suorittaa myös sotilasliitto NATO:n laajentumista Pohjoismaissa.

Koska juuri silloin kun enemmistöväestön huomio keskittyy jo alkaneisiin jääkiekon MM-kisoihin on venäläiskenraalin hyvä todeta, että kuinka Ruotsi ja Suomi ovat jo käytännössä osa Natoa.


Miksi vain jääkiekko sytyttää suomalaiset ? 

On hyvä kyseenalaistaa se, että miten suomalaisten miltei ainoa ja paras kansallinen satisfaction (onnellisuus) on kiinni miesten tai nuorten jääkiekkoilijoiden menestyksestä.

Eikö sitten näillä ihmisillä ole elämässään mitään muuta keinoa tuntea itseään onnellisiksi tuolla samanlaisella egon ympärille rakennetulla hyvänolon tuntella, johon tuo Suomen jääkiekkomaajoukkueen menestys saa heillä aikaan.

Tällainen väestönhallintakeino on massahypnoosi, jonka hyödyntäminen on huippu-urheilussa ollut aina kansallisesti enemmän sääntö kuin poikkeus. Mutta tämän massahypnoosin vaikutukset näkyvät kuin huumeriippuvuuden tai minkä muun tahansa addiktion tavoin. 

Koska tuo tilanne kun vuosi sitten nuorten maajoukkue voitti maailmanmestaruuden, niin sillä Kasperi Kapasen tekemällä jatkoaikamaali ratkaisun hetkellä suomessa erittyi suomalaisten aivoissa sellainen dopamiiniryöppy, jollaista ei ole kuin 1995 ja 2011 keväällä viimeksi nähty. 

Miten voi siis vain jääkiekon maailmanmestaruus aikaansaada tuollaisen tunnekuohun ja ilon aikaan ? 

Etteikö sellaista kansallista tunnetta voisi kokea millään muilla keinoilla, mutta koska huippu-urheilun aikaansaama massahypnoosi on kansallinen mielenhallinnan instrumentti. Jolla eliitti voi myös samaan aikaan MM-kisojen aikaan toteuttaa Natoon liittyviä maanpetoksellisia uudistuksia. Mutta suomalaiset katsovat kiekkoa, joten heidän huomionsa on jo aivan toisaalla.

Tänä vuonna näihin Pariisin MM-kisoihin lähetettiin taas niin heikko joukkue, että tasoerot Ruotsin, Venäjän, Tsekin sekä Kanadan kanssa on kuin NHL:llään lähettäisi jonkun sm-liigan keskitason seuran. Suomen baarit tulevat siis myymään puolivälierissä vitutusviinaa suomijunteille, kun on pakko juoda pois se Suomen jääkiekkomaajoukkueen huonon menestyksen tuoma masennus.

Mutta tämä suomalainen kiekkokansa ei oikein älyä enemmistönä, että kuinka heidänlaisiaan hyödyllisiä juntteja huijataan ostamaan maksulliset kanavapaketit sekä Leijonien kisapaidat + muut fanituotteet. 

Kun samaan aikaan Leijonien maajoukkueen hallituksen miehet nauravat matkalla pankkiin, kun tämä muu köyhä kansa janoaa jälleen maailmanmestaruutta. Mutta tuolla puulaakkijoukkueella sellaisen toteutuminen olisi melkein maailman seitsemäs ihme. 

Mutta jälleen saatiin sirkushuvia kansalle, jotta suomalaiset pidetään tällä parin viikon hypnoosilla kurissa.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705042200121291_ul.shtml