http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 5. toukokuuta 2017

Suomen hallinnossa tapahtunut 3,6 miljardin euron kavallus


Tuore työ ja -elinkeinoministeriön (TEM) kohuraportti paljastaa, että Suomen maksamien 4 miljardin euron yritystuista on kavallettu peräti 3,6 miljardia vähin äänin.

Koska vain 10 % tuosta 4 miljardista menee niihin oikeisiin suoriin yritystukiin, joka tekee 4:stä miljardista vain 400 miljoonaa euroa.

Uuden suomenkin julkaisemassa raportissa valehdellaan kylmästi, että suorine yritystukien määrä olisi 1,1 miljardia, mutta 10 % osuus 4 miljardista on kuitenkin vain 400 miljoonaa.

4 000 000 000 € (yritystuet) x 0,10 = 10 % (400 000 000 €) 


Keiden taskuun nämä 3,6 miljardia euroa kavallettiin ? 

Suomalaiset suuryritykset eivät ole vielä monikansallisten yhtiöiden sekä yksityisomisteistne pankkien kaltaisia suursyömäreitä, joiden tehtävänä on käydä valuuttakaupankin keinoin taloussotaansa Suomea vastaan.

Tämä taloussota ei ole niinkään monimutkaista nähdä, että miten se toimii.


Kyseessä on yksinkertainen valuuttakauppaan liitetty keskuspankkien bulvaanien, eli valeostajien harjoittama peli. Jossa Suomesta mitä todennäköisimmin nyt nuokin kavalletut 3,6 miljardia euroa matkaavat mm. Deutsche Bankin rekka-autoilla pois Suomesta. 


Ja aina silloin kun pääomaa lähtee maasta vuodessa enemmän, mitä valtio tuottaa taseen jälkeen. Niin syntyy lisää työttömyyttä sekä köyhyys lisääntyy.


Mutta tämä köyhyyden lisääntyminen sekä suurtyöttömyyden aikaansaaminen kuuluu tämän n. 8500 miehen salaisen klubin (Illuminatin pankkiiritason pelurit) päätavoitteisiin. Koska heitä ei kiinnosta kuin vain kasvattaa tuota omaa petokselle sekä valheelle perustuvaa valtaansa, jossa taloussodan kohteina olevat valtiot ovat kärsivinä osapuolina.


Koska tämä kyseinen eliitti on tehnyt sopimuksen paholaisen kanssa, niin he sen vuoksi tekevät kaikkensa, jotta he voisivat tuhota tämän muun maailman mm. tuolla luomallaan taloussodallaan.


Näiden saksalaisten pankkien motiivi on tuhota Suomen valtion taloudellinen lividiteetti, jotta tämä maa voitaisiin köyhdyttää kohti Saksan johtamaa liittovaltiota.


Mutta mikäli joku vielä uskoo, että Suomi tulisi saavuttamaan tuon jälkeen ne samat halvat edut mitä myös saksalaiset, niin siinä olette kyllä väärässä. Sillä Suomesta Saksa kaavailee heidän tulevaa köyhää alusmaataan, jonka maaomistuksetkin Saksa haluaisi tulevaisuudessa ostaa ja tehdä saman tempun, kuin Saksa teki Virolle joitain vuosisatoja sitten.

Markka tulee vielä takaisin


Nämä kierot vapaamuurarit jotka suunnittelevat jo tuota tulevaisuuden Suomen valtaväestön köyhyyden tuplausohjelmaa (SOTE-uudistus), ovat ensimmikseen suunnattoman ylimielistä ja röyhkeetä porukkaa.

Näitä istuu myös noissa suomenruotsalaisissa looseissa piruilemassa kaikkea tätä suomen valtion köyhdyttämisohjelmaa meidän suomalaisten päänmenoksi.  Koska näille arroganteille elitisteille me suomalaiset olemme pelkkää helposti hallittavaa karjaa, joista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä. 


Joten nyt tämä väestöntuhontaohjelma aloitettiin jo tällä sosiaali ja terveysuudistuksella nimeltä SOTE-uudistus, jonka tuhoamiskohteiksi pääsivät jo lääkkeitä tarvitsevat sairaat ihmiset.


Lopulta sitten kun ei ole enää pienituloisella suomalaisella sairaalla ihmisellä varaa MEHILÄISEN ja muiden rahamiesten terveysasemille, niin he saavat sitten lopulta kuolla koteisinha sairaina, kun ei ollut lääkkeisiin enää varaa KELA:n suurentaessa heidän lääkkeiden omavastuita.

Valtion ei ole pakko olla persaukinen 


Tämä kommunistinen EU loi jo 1.1.1995 päivästä lähtien selvän toimintaohjelman, jossa EU-mailta vietiin oikeus omaan rahaan EMU-rahasopimuksella, jonka vain Suomi hyväksyi näistä skandinavian maista. 

Euro mahdollisti sitten sen köyhdyttämisen, että monikansalliset yhtiöt sekä pankit päästettiin Suomen sisäisille markkinoille velkaannuttamaan valtio nimeltä Suomi. 


Tämä temppu oli niin helppo toteuttaa, että siihen tarvittiin vain Suomen presidentin sekä Suomen Pankin pääjohtajan nimet tuohon paperiin, joka sinetöi lopulta sen, ettei Suomen Pankilla enää ollut oikeutta painaa omaa rahaansa. 


Joten siinä vaiheessa kun tänne alkoivat virrata nuo euron setelit, niin ne luotiinkin yksityisissä liikepankeissa ja tuotiin tänne kiertoon vain Euroopan Keskuspankin myöntämän lainan kautta.


Eli tämä yhteinen velka onkin ollut velkaa näille kasaarijuutalaisille huijareille, jotka loivat tuohon ikiliikkujan jo Babylonian ajoilla. 


Eikä heidän kohdallaan tuo juutalaisuus ole mikään leima, koska nämä kasaarithan ovat käännynnäisiä juutalaisia. 


Tämä kyseinen kasaarien heimo on se yksiä näitä aikanaan Israelista karkoitettuja heimoja, joiden toiminta sekä käyttäytyminen on aina ollut yhtä röyhkeää. Etteivät heidän ponzi-liiketoimintaansa ole milloin muulloinkaan missään tällä pallolla siedetty. Mutta koska finanssimaailmassa nämä käärmeet ovat jo hyppineet pöydälle ja ottivat ohjat käsiinsä, niin nyt Suomenkin valtio joutuu näiden likaisten kasinohuijareiden kanssa neuvottelemaan myös markan palauttamisesta.


Suomen Pankista näille huijareille on annettu jo yli 100 miljardia euroa siimaa, koska tätä euro-virveliä käyttää mm. nämä Saksan pankit.


Suomalaiset veronmaksajat ovat näille pankkiirien loisille pelkkiä pelinappuloita, joiden sieluista perintäyhtiötkin käyvät kovaa kauppaa, koska velka on tuon koko ponzin ydin.


Koska uutta rahaa ei synny kiertoon kuin vain luomalla lisää velkaa. Mutta milläs luot lisää velkaa, kun suomalainen väestö köyhdytetään kuoliaiksi ja yksityisyrittäjien yli jyrätään entistäkin kovemmin.


Se miksi vuonna 1981 vielä hieman ennen presidentti Mauno Koiviston siirtymistä valtaan oli työllisyys voimissaan, johtui siitä että silloin valtio ei ottanut suunnattomia määriä velkaa.

Silloin oli valtiolla oma raha (markka), jota pystyi Suomen Pankki säätelemään devalvoinnilla.Nyt Suomen Pankilla ei ole oikeutta devalvoida euroa, koska euron valuutta on tarkoitettu vain mm. Saksalaisten pankkien kontrolloimaksi kommunistisen EU:n valtioiden hallintakeinoksi.


Elämme siis jo kommunistisessa valtiossa, joka on vain tämän EU:n sisälle vielä piilotettu niin, ettei sitä kukaan poliitikko uskalla kertoa julkisesti.


Nämä läpeensä vallan sokaisseet hullut myös EU:n komissiossa luulevat, että tämä poliisivaltio olisi jokin ratkaisu ongelmiin. Mutta tämä EU:n poliisivaltion syventyminen tulee lähitulevaisuudessa johtamaan pahimmillaan samanlaisiin kansanmurhiin, mitä tapahtui Leninin ja Stalinin ajan Venäjällä.
Koska tämän Eurostoliiton kyseenalaistajia ei pidetä eteenkään tämän koko paskan suunnittelijoiden puolella Saksassa, josta tämä Eurostoliitto suunniteltiin jo 40-luvulla ja pistettiin alulle.


Saksan kaavailema liittovaltio kun on Natsien kaavailema neljäs valtakunta. Saksan teollissukujen suunnaton ahneus liittovaltiounelman taustallaSaksan rikkaiden teollisuussukujen havitteleman Saksan johtaman liittovaltiohankkeen taustalla vaikuttaa näiden teollisuusjättien teollisuussukujen suunnaton ahneus.


Nämä samat saksalaiset teollisuussuvut loivat jo II-maailmansodan aikana orjatyövoimalla 2,7 miljoonan ihmisen massamurhan. 


Laittoivat ensin nuo 2,7 miljoonaa ihmistä pakkotyöleireille ja lopulta tappoivat heidät keskitysleireillä.


Saksan hallinto on jo kaavaillut, että kuinka tuleva orjatyövoimassa käytetty henkilö saisi 15 000 D-markkaa ja pakkotyövoimalaiset saisivat vain 5000 D-markan korvauksen. 

Tätä varten nämä saksalaiset teollisuusjätit loivat jo 6 miljardin dollarin rahaston. 


Deutsche Bank vähensi jo pari vuotta sitten 9000 työpaikkaa ja lopetti toimintansa Suomessa. Pankki teki tuona vuonna yli 6 miljardin dollarin euron nettotappiot. Mutta se mitä ei julkisuuteen kerrota näistä sijoituspankeista, että ne oikeasti imuroivat miltei kaiken käsiinsä saavan pääoman mm. veroparatiiseille piiloon. Joten silloin näkee tämän ponzin mihin tuo sijoituspankkien huijaustoiminta perustuu. 

Veroparatiiseissa kun kaikki siellä oleva pääoma ei ole enää edes pankkien käytettävissä. Joten tämä onkin tämän koko maailmanlaajuisen taloussodan ydinsotku. Että mikäli haluaisimme korjata tämän nykyisen mädäntyneen pankkijärjestelmän, niin se mätäpaise makaa näissä veroparatiisi Holding yhtiöissä.


Sieltä kun aikojen saatossa alkaa tuo finanssimaailman ahneus purkautumaan, niin lopulta tuo talousjärjestelmä muuttuu enemmän vaihdantatalouden suuntaan. Jolloin lopulta tämä entinen niukkuuteen perustuva rahajärjestelmä muuttuu pois tuosta entisestä negatiivisesta talousmallista.


Mutta Nordean sekä Deutsche Bankin kaltaisten suursyömäreiden kohdalla näitä pankkeja ei todennäköisesti tule enää siinä vaiheessa olemaan, kun pankkijärjestelmä fuusioituu tuolle uuden ajan energioille. Koska ahneilla on aina paskainen loppu myös pankkimaailmassa.


Itse nämä kasaaripankkiirit ovat jo tähän keittäneet jo sellaisen sopan, jonka liemi on puhdasta myrkkyä Suomenkin taloudelle. Mutta tämä litku pakkojuotetaan jokaisen suomalaisenkin veronmaksajan kautta alas.


Ja jos uskallat kyseenalaistaa tämän mädäntyneen euro-valuutan, niin siitä nämä Saksan pankit eivät pidä. Sillä jopa saksassa oli muutama vuosi sitten tieto kuinka siellä vallitsevat epäkorrektit mielipiteet olivat jo vuonna 2012 paikallisen salaisen palvelun toimesta.Siellä työskentelee edelleen liittovaltiotasolla noin 200 päätoimista valitsijamiestä, joilla on oma vastaava virastonsa. 


Suomesta ei saisi missään vaiheessa tulla tällainen samanlainen STASI ja DDR:n keskus.


Mutta jos olemme havannoineet tätä viime vuosien kehitystä, niin ei kyllä edes YLE:n kanavan osalta näytä enää kovinkaan hyvältä.


Meininki on kuin oltaisiin palattu 70-luvulle, mutta nyt ei YLE:nkään toimittajat kumartele itään päin. Vaan nyt nämä toimittajat on komennettu kumartamaan Yhdysvaltoihin päin.

Jos Suomi olisi jo Pohjois-Korean kaltainen kurivaltio, niin silloin myös YLE:nkin toimittajat joutuisivat pitämään aamuhartauksia ja kumartelemaan presidentti Sauli Niinistöön päin. Mutta onneksi tästä sivistysvaltiosta ei vielä ole ehtinyt tulla samanlaista räkälandiaa kaiken tämän muun junttiuden keskellä.Jokainen joka oikeasti välittää tästä synnyinmaastaan, olisi aika luoda jo se toivo sekä usko siihen, että saamme lopulta tuon oman rahamme takaisin. Koska markka on suomalaisten sekä kuuluu suomalaisille.


Vaikka markkaan kajosikin 1860 Rothschildit, niin Suomen Pankille kuitenkin kuuluu markan luontioikeus, kunhan Suomi eroaa ensin EU:sta.


Tämä maa kun on täynnä vaikka mitä luonnonresursseja, joista nämä ulkomaalaiset monikansalliset yhtiöt ovat hyvinkin kiinnostuneita. Eteenkin nämä yli 800 miljardin euron arvoiset pohjavesiesiintymät täällä kiinnostavat mm. Nestlén kaltaista monikansallista parasiittiyhtiötä. 

Meidän suomalaisten tulisi pystyä pitämään puolensa siinä, ettei tällaiset Nestlén kaltaiset syöpäläiset tulisi tänne ja ryöväisi täältä pohjavesiä itselleen.


Koska monikansallisten yhtiöiden etiikka sekä moraali on vain tuhota koko planeetta. Sillä heitä kiinnostaa vain voittojen pikainen maksimointi ja työväestön palkat poljetaan niin alas kuin vain voidaan.Jos Suomesta on nyt tehty näiden monikansallisten parasiitti pelureiden pelikenttä, niin erotuomariksi kuuluisi suomen kansa. Koska Suomen valtioneuvosto sekä tämän CIA:n ohjaaman nukkehallinnon ministerit eivät siihen kykene.


Lähteet: Uusi Suomi


http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa 


http://yle.fi/uutiset/3-6302667