http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Nalle Wahlroos: Ilman vastavoimaa mikä tahansa voima voi kasvaa liian suureksi.


Teksti: Teemu Vehkala

Nordean, Sammon ja UPM:n hallituksen puheenjohtajiksi itsensä ylentänyt Björn "Nalle" Wahlroos totesi Talouselämä lehdelle, että maailma ei pysy tasapainossa ilman pelotetta. Ilman vastavoimaa mikä tahansa voima voi kasvaa liian suureksi.Mitä Wahlroos oikein tarkoitti vastavoimalla ? 

Wahlroosin kaltainen pankkimaailman peluri tietää sen, että miten massaväestöä hallitaan pelolla ja on uskomatonta että hän sanoi tämän salaisuuden maailman tasapainosta, joka pysyy eliitin mukaan tasapainossa vain pelolla.

Pelon vastakohta on rakkaus ja tätä voimaa nämä pankit kuten Nordea vihaavat yli kaiken, koska sillä vastavoimalla ei taas saada aikaan sotia.

Joten tämän vuoksi sitten tätä pelotetta eli terrorismia rahoitetaan myös Nordeankin toimesta, jotta näillä Manchesterin pommi-iskuilla saadaan sitten syntymään tätä pankkiirien eliitin haluamaa pelotetta, jolla heidän mukaan tämä maailman pysyy tasapainossa.

Björn Wahlroos kun on satanisti kuten myös muutkin pankkimaailman kärkimiehet ja heistä kaikki on tehnyt valansa Luciferille ja työskentelevät pimeyden puolelle, jossa tuo maailmaa tasapainottava voima on tämä sotien tappaminen, terrori-iskut sekä massaväestön pelottelu.

Negatiivisuus on heille tasapainoa, jolla tämän planeetan valta pysyy näillä kontrollifriikeillä psykopaateilla.

Mutta Wahlroos meni jo lipsauttamaan Talouselämän haastattelussa tuon, että miten "ilman vastavoimaa mikä tahansa voima voi kasvaa liian suureksi".

Mikäli tämä vastavoima on rakkaus ja se kasvaa liian suureksi, niin lopulta nämä pankkiirit eivät enää saa aikaan tuota haluamaansa pelotetta, kun he rahoittavat näitä CIA/Mi6/Mi5/NATO/Mossad organisoimia terrori-iskuja, jotka lavastetaan aina CIA:n ja Mossadin operoiman ISIS terroristijärjestön nimiin.

 


Todellisuudessa tämä USA:n hallinnon sekä tiedustelupalveluiden käymä terrorisminvastainen sota on tuota negatiivisen eliitin sotaa tätä valon puolen ihmisiä vastaan, koska negatiivinen eliitti ei kestä valon puolen 1000 kertaa voimakkaampaa voimaa.


Tämän takia tämä negatiivinen eliitti yrittää kaikin keinoin ylläpitää tuota terrorisminvastaista sotaa, jossa CIA:n sekä NATO:n ja muiden tiedustelupalvelujen yksiköt organisoivat valtionterrori-iskuja. Minkä tarkoitus on saada aikaan tuota Wahlroosin kutsumaa pelotteen vastavoimaa.


Sotilasliitto NATO on pelkkä terroristijärjestö, jolla ei ole mitään tekemistä millään puolustusliitolla. Koska NATO perustettiin Saksassa natsien johdolla YK:ssa jo 40-luvulla II maailmansodan jälkeen.


NATO:lla on toiminut vuodesta 1997 lähtien salaisen Gladio B:n yksikön terroristi-isku operaatioita, joita on johdettu CIA:n johdolla.  


Näitä vuodettiin eteenpäin entisen CIA agentti Phil Giraldin toimesta jo vuonna 2008, joista hän antoi näitä tietoja Sibel Edmonsille kirjoitti.

ISIS/ISIS on alunperin Al Qaeda, jonka loi USA:n tiedustelupalvelu CIA yhdessä Englannin tiedustelupalvelu Mi6:n sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossadin sekä Pakistanin Inter-Services tiedustelupalvelun kanssa yhteistyössä.Lähteet: Talouselämä 


https://wikispooks.com/wiki/Operation_Gladio/B 


https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio