http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 19. lokakuuta 2022

HUS:n uudessa lasten sairaalassa nyt 117 lasta sydänleikkausjonossa



Somessa kiertää tieto siitä, että nyt tällä hetkellä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) uudessa lastensairaalassa on peräti 117 lasta sydänleikkausjonossa, joista 51 lasta on joutunut odottamaan vuoroaan yli hoitotakuuajan.

Nyt HUS käynnistää selvityksen lasten tehohoidon saatavuudesta Suomessa.

Milläs muulla tämä huima lasten sydänkohtauskattavuus selittyy, kuin sillä että kun tässä viimeisen 2 vuoden aikana on lapsia viety koronarokotuksille ja nyt näiden myrkkypiikkien oireet on nähtävillä suoraan lasten sairastilastoissa.

Nyt myös taisi selvitä se pääsyy sille, että miksi joitain vuosia sitten tämä "uusi lastensairaala" täytyi rakentaa ja avata.

Ensin täytyi keinoja kaihtamatta saada lapset sairaiksi ja siihen löytyi keino koronarokotuksista.


Mutta nämä myrkkypiikittäjät lääkejättien puolella nauttivat tälläkin hetkellä täysin diplomaattista syytesuojaa, joten heitä ei pistetä minnekään hirttolavalle Nurbergin koodin mukaan, vaan nämä paskiaiset marssivat nauraen pankkiin käärien miljardien voitot näistä myrkkypiikeistään, vaikka sen Nürnbergin säännöstön mukaan ihmisten tai lastenkin rokottaminen tappavilla myrkkyinjektioilla on sotarikos, josta rangaistus tekijälle on sotarikoksella määrätty kuolemanrangaistus. Sen nämä myrkkypiikittäjät kuitenkin jokainen omalla karmallaan sitten aikanaan maksavat pois.


Näillä myrkyttäjillä alkaa tulla aika kusiset paikat siinä vaiheessa, kun kokonaiset valtiot alkavat tajuamaan, että kuinka heidän kansaansa harvennettiin näillä rokotuksilla.

Illuminaatit (maailman salainen eliitti) taas käyttää jokaisesta rokotteella tapetusta ihmisestä termiä hyödytön suursyömäri (eng. useless eater).

Maailmassa on heidän mukaansa n. 7,1 miljardin ihmisen verran liikaväestöä, joista tulee päästä keinoja kaihtamatta eroon, joihin tällä hetkellä aseena ovat koronarokotteet. Siksi he tämän koronapandemian huijauksen loivat.

Britanniassa sentään tämä lasten tappaminen keskeytettiin rokotteilla, kun lapsikuolleisuus alkoi nousta hälyttävästi.