http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Dokumenttielokuva lääkejättien ja hallitusten välisestä salailusta koronarokotteen edistämiseksi

Nyt ilmestyi riippumaton dokumenttielokuva, joka kertoo lääkejättien ja hallitusten välisestä salaliitosta koronarokotteiden myynnin edistämiseksi.


Dokumenttielokuva keskittyy enemmän Yhdistyneiden Kansakuntien (Britannia) tilanteeseen.

Julkaisu jatkaa: Elokuvassa tuotiin esiin kliinisten tutkimusten tutkimusasiantuntijan Alexandra Latypovan ”järkyttävät väitteet”. Hän tutki Pfizerin tutkimusasiakirjoja, jotka julkaistiin väkisin Yhdysvalloissa FOIA-pyynnön (Freedom of Information Act) jälkeen. Hänen havaintoihinsa kuuluu muun muassa seuraavaa:

  • Pfizer jätti turvallisuustestauksen tärkeimmät luokat kokonaan väliin.
  • COVID-19-rokotteiden mRNA-aktiivisen ainesosan myrkyllisyyttä ei koskaan tutkittu.
  • FDA ja Pfizer tiesivät geeniterapialääkkeisiin liittyvistä merkittävistä toksisuuksista.
  • CDC, FDA ja Pfizer valehtelivat rokotteiden pysymisestä pistoskohdassa.
  • Tutkimukseni Modernan vuotaneista asiakirjoista paljasti myös, että rokotteesta johtuva vasta-aineen aiheuttama sairaus (ADE) tunnistettiin vakavaksi riskiksi.

Bowen mukaan rokotetta koskevien täysin riittämättömien kokeiden ja tutkimusten ongelmaa pahensi entisestään se, että tavanomaisia sääntelyprosesseja ei käytetty. Lääkkeiden ja terveydenhuollon tuotteiden sääntelyviraston (MHRA) pääjohtaja June Raine ”myönsi, että virasto oli muuttunut vahtikoirasta mahdollistajaksi”.

Dokumentti sisälsi myös videoleikkeitä, joissa Raine tunnusti, että COVID-rokotteiden kliinisissä tutkimuksissa ei noudatettu lainkaan tavanomaisia turvatoimia.


Lähde: https://mvlehti.net/2022/10/18/dokumentti-paljastaa-miten-hallitus-ja-laakejatit-liittoutuivat-edistaakseen-mrna-koronarokotteita-video/